15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Cred ca sunt machiavelica..daca vad ca sufera el ma uit...Skumpyk86 a scris:
super...nici eu nu renunt dar ma uit mai rar daca incepe asa...stau mai prost cu inima
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:
App, despre ce trecut vorbiti ? Iar se anunta certuri ? Zi-mi si mie in mare, care sunt noutatile bomba. plz :*
E vorba de promo 5 de la iss...unde spune ca Khushi ar fi vinovata/responsabila de trecutul lui Arnav..si cum a aparut dadi se face conexiunea cu trecutul,dar cum Khushi nu avea cum ca era mica ci fam ei.
Se spune ca e o legatura intre fam ei si a lui...ce a fost acolo vom vedea,chestia e ca in ep de azi Arnav spune ca atunci cand avea 14 ani mama lui s-a sinucis..Si acum s-au facut zeci de scenari..posibil sa fie si fam ei implicata.
Uite si povestea mea de zilele trecute...doar o imaginatie...un scenariu...poate sa nu fie nimic adevarat...cred ca de la prea multe seriale fac povesti...
Din punctul meu de vedere atat cat am vazut (cum nu ne arata prea mult nu poti sa iti faci o parere) Arnav nu isi uraste tatal ca ar fi facut ceva (ma refer nu stiu omorat,accident) pare mai mult ranit ca si cum tatal lui si-ar fi insalat mama si ar fi lasat-o pentru o alta femeie...sincer ma duce cu gandul spre mama lu Khushi...cred asta pentru ca Nani i-a zis lui Arnav ca e la fel ca tatal lui atunci dupa ce s-a casatorit (era ca si cum i-a zis ca a facut exact ca el)..si acum dadi dupa ce afla de casatoria lui Arnav readuce si ea aminte de tatal lui(mai ales dupa ce a aflat ca s-a casatorit fara sa spuna NIMANUI!)...ma gandesc ca poate tatal lui a avut ceva cu mama ei in urma careia mama lui a avut de suferit poate chiar si s-a sinucis acest lucru facandul pe Arnav sa nu creada in iubire deasemenea in casatorie si sa isi urasca tatal.
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 08 Aug 2012, 8:25 pm, editata de 3 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:
Cred ca sunt machiavelica..daca vad ca sufera el ma uit...
daca sufera el poate si eu...
Dar daca continua cu ea...mai rar...
Andreea_Miha- vip
Dar totusi sa nu fi pesimiste poate ne pregatesc o surpriza frumoasa...si e o alara falsa..oricum celor din presa le place sa exagere...
Andreea_Miha- vip
Acum ies..poate revin mai tarziu..daca nu nb
Andreea_Miha- vip
Nu cred ca va fi o surpriza frumoasa..cred ca vom avea un soc..dar ne asteptam la el....si pentru ea va fi destul de greu sa afle ceva urat despre parintii ei...Skumpyk86 a scris:Dar totusi sa nu fi pesimiste poate ne pregatesc o surpriza frumoasa...si e o alara falsa..oricum celor din presa le place sa exagere...
Si nu are decat sa se desparta de ea...la amandoi le va fi greu..dar Khushi nu are de ce sa se simta vinovata..el se va simti vinovat daca se despart, cand va realiza nevinovatia ei ca si cu Shyam..cred ca pregatesc terenul pentru venirea sotului iubitor...
Eu ma gandesc la socul din familia ei cand va reveni acasa..si trecutul dubios si contract pe 6 luni...dar e fata curajoasa si va trece..daca nu o fugaresc si parintii de acasa...atunci chiar pleaca si nu o mai gaseste Arnav..
petronela- vip
Vizionare placuta.
Stati asa ca nu merg.Upssyy!!
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 15 Noi 2012, 10:06 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Ehei din nou vizionare placuta.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 15 Noi 2012, 10:06 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Nu cred ca va fi o surpriza frumoasa..cred ca vom avea un soc..dar ne asteptam la el....si pentru ea va fi destul de greu sa afle ceva urat despre parintii ei...
Si nu are decat sa se desparta de ea...la amandoi le va fi greu..dar Khushi nu are de ce sa se simta vinovata..el se va simti vinovat daca se despart, cand va realiza nevinovatia ei ca si cu Shyam..cred ca pregatesc terenul pentru venirea sotului iubitor...
Eu ma gandesc la socul din familia ei cand va reveni acasa..si trecutul dubios si contract pe 6 luni...dar e fata curajoasa si va trece..daca nu o fugaresc si parintii de acasa...atunci chiar pleaca si nu o mai gaseste Arnav..
Am revenit...
Nici eu nu cred dar macar sa visam...e cam greu sa se desparta si cum spuneai si tu cu socul etc...va fi foarte greu..
Andreea_Miha- vip
Poate daca o tine de mana Chote pe Khushi, nu mai avea acel cosmar.
iulianagl- moderator
M-am distrat pe IF.. aia sunt paranoici...tot felul de povesti.. si cine stie ce ne asteapta..eu cred ca va fi interesant...chiar daca e ura..iubire..Skumpyk86 a scris:
Am revenit...
Nici eu nu cred dar macar sa visam...e cam greu sa se desparta si cum spuneai si tu cu socul etc...va fi foarte greu..
petronela- vip
In zadar incearca Khushi dar lui nu-i arde de ghidusiile ei.
iulianagl- moderator
Mama ce incalceala in filmul asta. Alta despartire ? Mai plec o tura in vacanta daca e asa. Ma intorc cand se impaca ei Glumesc ...
Nu stiu ce sa spun, mi se pare o nebunie sa se suprapuna trecutul lui Khushi cu cel al lui Arnav. Dar ma gandesc eu asa, de ce ar fi Khushi vinovata, daca spre exemlu parin'i lui Khushi, aveau de aface cu moartea parintilor lui Arnav ?? In fine, sa vedem ce o sa se intample cu adevarat.
Nu stiu ce sa spun, mi se pare o nebunie sa se suprapuna trecutul lui Khushi cu cel al lui Arnav. Dar ma gandesc eu asa, de ce ar fi Khushi vinovata, daca spre exemlu parin'i lui Khushi, aveau de aface cu moartea parintilor lui Arnav ?? In fine, sa vedem ce o sa se intample cu adevarat.
Oare maine ii povestesc lui Hitler de Shyam ??
cred ca sar peste ep..sa vezi circ...incepe drama...si o uraste si mai mult Dadiji...creativii astia ma fac sa vad pe sarite serialul...parca joaca alba-neagra cu noi..
cred ca sar peste ep..sa vezi circ...incepe drama...si o uraste si mai mult Dadiji...creativii astia ma fac sa vad pe sarite serialul...parca joaca alba-neagra cu noi..
petronela- vip
Asa ziceam si eu..sa vedem ce se intampla..Alexa20 a scris:Mama ce incalceala in filmul asta. Alta despartire ? Mai plec o tura in vacanta daca e asa. Ma intorc cand se impaca ei Glumesc ...
petronela- vip
Pai sunt confuza. Noua Dadi ma scoate din sarite, dar inteleg de ce au bagat-o in film. Pentru ca este timpul sa iasa la iveala, ce s-a intamplat in trecut. Intr-un mod cam dur cei drept, dar este bine. Pana mai acum ceva timp, vreiam sa se afle adevarul despre Shyam, cand s-a aflat adevarul nu ne-a convenit ca am avut Di di di di di full episod. Acum presimt, ca iar nu o sa ne convina ca o sa se afle adevarul despre trecutul lor, pentru ca automat, incepe o alta problema Cand zic si eu, Gata acum vine dragostea in viata lui A&K, PAC ba apare o noua Dadi, ba Shyam, ba se intampla ceva neasteptat.petronela a scris:
Asa ziceam si eu..sa vedem ce se intampla..
Iar acum, ar fi o nebunie totala, daca ar intra si Shyam din nou in casa Raizada, sa o prosteasca pe Dadi ji (ca la asta este bun el) si sa o ia de partea lui. Va dati seama combinatia asta ? Shyam & Dadi ji ? Combinatia fatala impotriva lui A&K
Acum a venit randul lui Khushis sa stea si sa se holbeze la el cum doarme si cand se trezeste.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Ma asteptatm sa inceapa drama dar nu asa curand..cel putin macar de trecea zilele ramas in contract...of...doamne fereste ...sa apara acum si Shyam..ca plec in vacanta care ai zis sigur..
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
M-am distrat pe IF.. aia sunt paranoici...tot felul de povesti.. si cine stie ce ne asteapta..eu cred ca va fi interesant...chiar daca e ura..iubire..
da am citit si eu cateva din ele..in orice caz nu cred in marea parte si mai ales pe cea cu frati...nu are cum tinand cont traditile din India si faptul ca sunt casatoriti Ak e prea mult cu chestia cu frati..dar au niste scenari,mai sti poate se inspira din ele...
urmareste cineva Punar Vivah?Vreau sa stiu care a acum relatia dintre pers principale...stiu ca sunt casatoriti dar si-au recunoscut sentimentele unul pt celalant?
nu vreau sa ma uit la el sa se mai stranga ep,dar vroiam sa aflu cum sunt acum.multam
Andreea_Miha- vip
ms ms Alexa :)):))....muncim ce sa facem....cum ai plecat u in vacanta am inceput eu munk:)) iti scriu aici k nu pot lasa la tn la comentarii pe youtube Alexa
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Andreea_Miha- vip
Acum ca am terminat de tradus vreau sa spun ca am impresia si mai mult ca Dadi a venit la cererea lui Shyam si de ce pentru ca ea are ceva cu Khushi tot din cauza lui ca vorba lui Nani ea nu o cunoaste pe Khushi asa de bine si nici nu-i da nici macar sansa ca Khushi sa se apropie de ea sa-i citeasca sufletul adica cum sa nu poti iubi si indragi pe cineva ca Khushi?Dadi a fost montata de Shyam si sa vedeti voi daca nu-l aduce inapoi inainte de a mai apuca Naniji sa-i spuna ce s-a intamplat cu Shyam.Nici Dadi nu stie poate ca trecutul lor are legatura ccu Khushi, Dadi tot ce stie este ce ia spus Shyam ca altfel n-are de ce sa o urasca pe Khushi.Nu stiu asta ma face sa cred dupa acest episod deci Nani a intrebat-o pe Dadi ce are cu Khushi si ea nu avrut sa le spuna pentru ca vrea ca ei toti sa-i spuna ce s-a intamplat cu Shyam tine-ti minte ca de cate ori a incercat Shyam sa-i desparta ei mai tare s-au apropiat ei asta incearca si acum si nici de data asta nu o sa-i iasa pasenta.
iulianagl- moderator
Karan Goddwani @KaranGoddwani
Chalo jii GudNight guyz..got only 3hours of sleep n a brand new day is Waitin! : ) luv u all..tight hugss..n kisses to all u Tweethearts : )
Chalo jii GudNight guyz..got only 3hours of sleep n a brand new day is Waitin! : ) luv u all..tight hugss..n kisses to all u Tweethearts : )
iulianagl- moderator
Sau poate ar mai fi ca asa s-a intamplat si inainte cu mama lui Khushi si tatal lui Arnav iar acum Shyam si Khushi dar asta mica a fost mai desteapta si si-a dat seama asa ca a pus capat imediat situatiei pe cand atunci n-a mai fost asa a aflat mama lui Arnav si a comis suicid.Ma gandesc ca deoare ce a intrebat-o Nani pe Dadi ca ce vede in Khushi?Poate Dadi o vede pe cealalta femeie care seamana cu Khushi adica mama ei.Vai nu stiu ce sa mai cred in fine ma duc la culcare ca poate maine imi mai vine alte idei.Noapte buna. Si ganditi-va si voi ce a vrut sa spuna Naniji cu ce vede Dadi in Khushi?
iulianagl- moderator
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum