15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Deci tot raul spre bine..ce adevarata e vorba asta ...
da..sa speram..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Deci tot raul spre bine..ce adevarata e vorba asta ...
Cu trecutul suprapus nici n-am mai avut timp sa ma gandesc ca vorba lui Miha tot deageaba tot ca ei fac.Asa ca ce o fi o fi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
petronela a scris:
Cu Marie...mi-a placut mult..
Cand am vazut-o asta mi-a venit in cap.
iulianagl- moderator
Sa fiu sincera, eu cred ca intre Dadi ji si Shyam este o conspiratie. Dupa cum a spus si Iuliana aseara, este posibil ca Shyam sa o fi chemat-o pe Dadi la RM, si sa ii bage in cap ca sotia lui Arnav a destramat familia. Adica parca prea a venit asa deodata noua Dadi. Adica ea a disparut din familai asta timp de 14-15 ani si vine acum revoltata impotriva lui Khushi ? Plus de asta, nu ar avea niciun motiv sa o urasca pe Khushi, pentru ca ea se comporta ca o fata traditional indianca, nu ca Lavanya. Parca prea ii cauta nod in papura.
Oare o sa-i faca din ochi si in episod?Sau se joaca el cu ea asa.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Sa fiu sincera, eu cred ca intre Dadi ji si Shyam este o conspiratie. Dupa cum a spus si Iuliana aseara, este posibil ca Shyam sa o fi chemat-o pe Dadi la RM, si sa ii bage in cap ca sotia lui Arnav a destramat familia. Adica parca prea a venit asa deodata noua Dadi. Adica ea a disparut din familai asta timp de 14-15 ani si vine acum revoltata impotriva lui Khushi ? Plus de asta, nu ar avea niciun motiv sa o urasca pe Khushi, pentru ca ea se comporta ca o fata traditional indianca, nu ca Lavanya. Parca prea ii cauta nod in papura.
Eu cand am tradus episodul asta am dedus ceva este intre Dadi si Shyam.Imaginati-va daca era Lavanya nora lui Dadi?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cu trecutul suprapus nici n-am mai avut timp sa ma gandesc ca vorba lui Miha tot deageaba tot ca ei fac.Asa ca ce o fi o fi.
La trecutul lor nici nu imi fac scenarii ca nu are rost. Este o poveste atat de incalcita, ca habar nu am de unde sa incep.
Alexa20 a scris:
La trecutul lor nici nu imi fac scenarii ca nu are rost. Este o poveste atat de incalcita, ca habar nu am de unde sa incep.
Exact nimeni nu stie poate chiar nici creativii lor nu stiu ce s-a intamplat in trecut.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu cand am tradus episodul asta am dedus ceva este intre Dadi si Shyam.Imaginati-va daca era Lavanya nora lui Dadi?
Aoleuuuu bine ca a plecat Lavanya. Daca o vedea Dadi, cred ca zbura ca puiul
Este ceva ciudat la mijloc. Cred ca o sa intre curand si Shyam in film.
Sigur nu stiu nici creativii lor nimic.. parca prea nu spun nimic, nimic inainte..iulianagl a scris:
Exact nimeni nu stie poate chiar nici creativii lor nu stiu ce s-a intamplat in trecut.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Iar NK cum miroase floarea am mai spus odata parca e taurasul Ferdinand.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Sigur nu stiu nici creativii lor nimic.. parca prea nu spun nimic, nimic inainte..
Aici Pedro este dupa cum se trezesc adica daca se trezesc cu fata la cearsaf este de rau daca nu este de bine.
iulianagl- moderator
Multam Alexa de ep.
Andreea_Miha- vip
Si cu fata la cearsaf au o imaginatie... serialul asta nu e doar diferit..e foarte diferit si de alte seriale si de tot ce poate fi logic in viata...fictiune..de asta cred ca e atata distractie la filmari..nici actorilor nu le vine sa creada ce au de interpretat...iulianagl a scris:
Aici Pedro este dupa cum se trezesc adica daca se trezesc cu fata la cearsaf este de rau daca nu este de bine.
petronela- vip
petronela a scris:
Si cu fata la cearsaf au o imaginatie... serialul asta nu e doar diferit..e foarte diferit si de alte seriale si de tot ce poate fi logic in viata...fictiune..de asta cred ca e atata distractie la filmari..nici actorilor nu le vine sa creada ce au de interpretat...
Exact oare cand vin pe platouri se intreaba oare ce ozn o sa-i loveasca iar.
iulianagl- moderator
Alexa, ce bine ca ai revenit.. ma gandeam sa ma apuc de alt serial..dar continui sa-l vad tot pe asta..si din urma si in continuare ..asa pe sarite ..cum o fi...nu mai sunt in stare sa ma uit la alt serial indian..
petronela- vip
Skumpyk86 a scris:Multam Alexa de ep.
Cu placere, vreiam sa pun 2 episoade, dar m-a anuntat mama ca am de facut mancare. Asa ca nu am timp de inca un episod. Ma duc sa imi ocup postul de bucatareasa, ca prea am fost libera saptamana trecuta ne auzim mai pe seara.
petronela a scris:Alexa, ce bine ca ai revenit.. ma gandeam sa ma apuc de alt serial..dar continui sa-l vad tot pe asta..si din urma si in continuare ..asa pe sarite ..cum o fi...nu mai sunt in stare sa ma uit la alt serial indian..
Eu numai am timp de nicun serial. Ma uit doar la ipkknd si Geet. Bine, mai e putin si termin cu Geet, abia astept. Habar nu am ce s-a mai intamplat in madhubala sau in punar vivah. Am zis ca ma uit la ele, dar m-am dat batuta. Poate dupa ce termin cu Geet, o sa ma uit si la ele.
App si eu ma bucur ca am revenit.
http://www.rangmunch.tv/index.php/writers-gully/newsbar/item/1296-new-entry-in-is-pyar-ko-kya-naam-doon
Ati citit asta?
Ati citit asta?
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Cu placere, vreiam sa pun 2 episoade, dar m-a anuntat mama ca am de facut mancare. Asa ca nu am timp de inca un episod. Ma duc sa imi ocup postul de bucatareasa, ca prea am fost libera saptamana trecuta ne auzim mai pe seara.
Mai patesc si eu deasta cu mama
Dar acum e plecata ea si am o saptamana si ceva libera...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Mai patesc si eu deasta cu mama
Dar acum e plecata ea si am o saptamana si ceva libera...
Ohh spune-mi unde este plecata maicata, poate se duce si mama cu ea. Plz plz plz plzzzzz Intreab-o daca are nevoie de o prietena sa o ia si pe mama. Vreau si eu o saptamana libera la calculator, fara sa ma streseze mama cu fa de mancare, fa curat bla bla blaaa
Alexa20 a scris:
Eu numai am timp de nicun serial. Ma uit doar la ipkknd si Geet. Bine, mai e putin si termin cu Geet, abia astept. Habar nu am ce s-a mai intamplat in madhubala sau in punar vivah. Am zis ca ma uit la ele, dar m-am dat batuta. Poate dupa ce termin cu Geet, o sa ma uit si la ele.
App si eu ma bucur ca am revenit.
da am si eu madhubala si punar vivah pe lista dar las sa se stranga mai multe ep ca e suficient cat am asteptat si astept la iss..nu mai im trebuie altul...
La Geet te apropi de final...iti multumim pentru acestui serial minunat si felicitari!
Eu il descarc de la ty si il fac cu sub dar sunt deabia la inceput pe la ep 66..
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:
Ohh spune-mi unde este plecata maicata, poate se duce si mama cu ea. Plz plz plz plzzzzz Intreab-o daca are nevoie de o prietena sa o ia si pe mama. Vreau si eu o saptamana libera la calculator, fara sa ma streseze mama cu fa de mancare, fa curat bla bla blaaa
mama e la Buzau la bunici..la racoare..la mine mama pleaca destul de des ba la bunici ba in "vacanta " cu frati/fam..asa ca mai rar imi spune sa fac ceva dar si cand spune
Cine vrea sa vada poze de acolo...sunt facute de mine acum 2 ani..am vrut sa arat peisajele...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.132695930111603.14053.100001135891757&type=3
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Joi 09 Aug 2012, 4:24 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum