16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
Alexa20
Garo
Andreea_Miha
petronela
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Deci maine vine infernul...exact dupa 6 luni se afla adevarul..sa vedem cat din el.. si sper sa vina infernul pentru ASR..Andreea_Miha a scris:Maine se fac 6 luni reale de casatorie...
Noapte buna
Noapte buna !
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Deci maine vine infernul...exact dupa 6 luni se afla adevarul..sa vedem cat din el.. si sper sa vina infernul pentru ASR..
Noapte buna !
Si cand imi aduc aminte ca banuiam ca cele 6 luni sa fie exact 6 luni reale..tot aveam speranta mica ca vor fi mai putine...paote si maine avem ep frumos...macar maine
pe 13 feb ia vazut pe Shyam Khushi impreuna ...
pe 17 feb aui aparut casatoriti in fata familiei.
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 13 Aug 2012, 11:28 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Chiar sunt curioasa ce vor face ca maine sa fie ep frumos..la cum s-a terminat..nu stiu ce sa zic...Andreea_Miha a scris:
Si cand imi aduc aminte ca banuiam ca cele 6 luni sa fie exact 6 luni reale..tot aveam speranta mica ca vor fi mai putine...paote si maine avem ep frumos...macar maine
petronela- vip
petronela a scris:
Chiar sunt curioasa ce vor face ca maine sa fie ep frumos..la cum s-a terminat..nu stiu ce sa zic...
Nu stiu ca si eu sunt curioasa...de fapt maine face 6 luni de cand i-a vazut pe Shyam si Khushi...
pe 17 feb au aparut casatoriti in fata familiei.
Andreea_Miha- vip
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Da ce analiza simbolism la ep de azi ...Andreea_Miha a scris:
Nu stiu ca si eu sunt curioasa...de fapt maine face 6 luni de cand i-a vazut pe Shyam si Khushi...
pe 17 feb au aparut casatoriti in fata familiei.
petronela- vip
petronela a scris:
Blestemata..dar uite dupa cele 6 luni de chin tot aici i-a strigat ca o iubeste...
Da dar pacat ca a tipat in felul ala si apoi a si plecat, putea sa stea si sa dezvolte mai departe sentimentul.Pe cand el a urlat te iubesc la naiba si a mai si impins-o de parca ia parut rau ca ia spus asta, ma mir ca n-a cazut Khushi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
AdrianaMatza a scris:nb feteleee
petronela- vip
Pentru el n-are importanta decat sentimentele, cica!Dar eu sincer nu-i inteleg sentimentele.Ce fel de dragoste simte el pentru Khushi..n-am idee.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Da ce analiza simbolism la ep de azi ...
..gata ..noapte buna
Andreea_Miha- vip
Parerea mea este ca lui Arnav ii este teama sa faca cele 7 cercuri nuptiale, si oare motivul sa fie ca sora lui si Shyam le-au facut, parintii lui tot la fel si s-au dovedit a fi esecuri dar cred ca n-are nimic de a face cu asta.Ce sunt singurele cupluri care au facut cercuriel nuptiale?Nu-l mai inteleg.
iulianagl- moderator
Asa a fost de la inceput..de cand era cu Lavania, el a spus clar ca nu crede in casatorie si in toate ritualurile..accepta sa participe la ele pentru scumpa lui Di...dar pentru khushi a vrut sa faca aceste ritualuri, chiar daca nu crede in ele, dar in stilul lui..ori fara preot..fara familie era clar ca nu va accepta Khushi...iulianagl a scris:Pentru el n-are importanta decat sentimentele, cica!Dar eu sincer nu-i inteleg sentimentele.Ce fel de dragoste simte el pentru Khushi..n-am idee.
La ei sunt casatorii stabilite intre familii, probabil fara iubire, daca mai vine pe parcurs cred ca trebuie sa fie fericiti, de asta pentru el cred eu ca e mai important ce simt unul pentru celalalt decat aceste formalitati sociale...stii cateodata acel act nu reprezinta mare lucru pentru doi oameni care se iubesc...
dar este nevoie de acest act tocmai pentru a confirma iubirea dintre doi oameni in fata lumii...
sunt curioasa ce vor face creativii ca banuiesc ca si-au ridicat iar in cap fanii cu acest ep..
Iuli multumesc pentru traducere !
petronela- vip
petronela a scris:
Asa a fost de la inceput..de cand era cu Lavania, el a spus clar ca nu crede in casatorie si in toate ritualurile..accepta sa participe la ele pentru scumpa lui Di...dar pentru khushi a vrut sa faca aceste ritualuri, chiar daca nu crede in ele, dar in stilul lui..ori fara preot..fara familie era clar ca nu va accepta Khushi...
La ei sunt casatorii stabilite intre familii, probabil fara iubire, daca mai vine pe parcurs cred ca trebuie sa fie fericiti, de asta pentru el cred eu ca e mai important ce simt unul pentru celalalt decat aceste formalitati sociale...stii cateodata acel act nu reprezinta mare lucru pentru doi oameni care se iubesc...
dar este nevoie de acest act tocmai pentru a confirma iubirea dintre doi oameni in fata lumii...
sunt curioasa ce vor face creativii ca banuiesc ca si-au ridicat iar in cap fanii cu acest ep..
Iuli multumesc pentru traducere !
N-ai pentru ce, iubita placerea e de partea mea.
Dar acum dupa ce ia spus ca o iubste ce o sa faca, ma intreb?Daca doreste o asemenea casatorie adica in stilul lui trebuia s-o pastreze pe Lavania si sa plece unde stiau ei ca pot trai in felul asta, dar nu sa faca cu Khushi asa sincer eu sunt o familista si nici eu nu sunt de acord sa traiesc asa cum ar vrea Chote cu toata dragostea lui si cu toata dragostea mea.Deci el cum ar veni s-a casatorit civil dar nu si bisericeste cum s-ar spune pe cand pentru Khushi asta din urma e cea mai importanta si oricum cred ca Khushi nu merita asta.Nu stiu asta este parerea mea si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau.
iulianagl- moderator
Fetelor va spun Noapte buna!
V-am pus capturi la poze>....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Si parerea mea e tot ca a ta, eu doar am spus ce cred ca gandeste ASR..si era de asteptat ca ea sa nu fie de acord sa duca relatia lor la un alt nivel fara o casatorie asa cum o visa..si el nici nu a tinut cont de dorintele ei..pentru el a fost mai mare dorinta lui...iulianagl a scris:
N-ai pentru ce, iubita placerea e de partea mea.
Dar acum dupa ce ia spus ca o iubste ce o sa faca, ma intreb?Daca doreste o asemenea casatorie adica in stilul lui trebuia s-o pastreze pe Lavania si sa plece unde stiau ei ca pot trai in felul asta, dar nu sa faca cu Khushi asa sincer eu sunt o familista si nici eu nu sunt de acord sa traiesc asa cum ar vrea Chote cu toata dragostea lui si cu toata dragostea mea.Deci el cum ar veni s-a casatorit civil dar nu si bisericeste cum s-ar spune pe cand pentru Khushi asta din urma e cea mai importanta si oricum cred ca Khushi nu merita asta.Nu stiu asta este parerea mea si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau.
petronela- vip
Si ce fel a lasat-o sa cada?Inca odata s-a lovit la cap din cauza lui daca asta o sa-si piarda memoria vreodata deci nu trebuie sa ne miram.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 16 Noi 2012, 8:10 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Fetelor va spun Noapte buna!
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Ce doamne era cu lada aia ???iulianagl a scris:
Si ce fel a lasat-o sa cada?Inca odata s-a lovit la cap din cauza lui daca asta o sa-si piarda memoria vreodata deci nu trebuie sa ne miram.
petronela- vip
petronela a scris:
Si parerea mea e tot ca a ta, eu doar am spus ce cred ca gandeste ASR..si era de asteptat ca ea sa nu fie de acord sa duca relatia lor la un alt nivel fara o casatorie asa cum o visa..si el nici nu a tinut cont de dorintele ei..pentru el a fost mai mare dorinta lui...
Exact, dorinta ei nu conteaza doar a lui si alor lui sa fie indeplinita.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Ce doamne era cu lada aia ???
Decoratiunile pentru Bal Gopal sau cum naiba ii mai spune.
iulianagl- moderator
Noapte buna Anda !
petronela- vip
Si apropo de melodie..e superba, dar eu ma asteptam sa o modifice..nu stiu sa o personalizeze cumva pentru ei doi..cand am auzit-o mi-a amintit de videoclip si de cei doi pe care i-am vazut ieri..
petronela- vip
petronela a scris:Si apropo de melodie..e superba, dar eu ma asteptam sa o modifice..nu stiu sa o personalizeze cumva pentru ei doi..cand am auzit-o mi-a amintit de videoclip si de cei doi pe care i-am vazut ieri..
Si eu tot la fel.
iulianagl- moderator
Va spun si eu noapte buna. Si totusi ma gandesc ca Arnav ar putea face casatoria cu Khushi asa cum trebuie macar atat merita si ea dupa tot ce a indurat din partea familiei lui.
iulianagl- moderator
Si eu sper sa faca o casatorie asa cum visa ea.. daca mai raman impreuna...iulianagl a scris:Va spun si eu noapte buna. Si totusi ma gandesc ca Arnav ar putea face casatoria cu Khushi asa cum trebuie macar atat merita si ea dupa tot ce a indurat din partea familiei lui.
Si imi pare rau ca cea care va fi blamata, insultata in continuare de Dadi va fi tot Khushi..sa vedem ce va face Arnav ..oricum creativii au vrut sa demonstreze nu stiu ce din caracterul lui ..
Noapte buna !
petronela- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum