Serialesitelenovelet
16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
Alexa20
Garo
Andreea_Miha
petronela
11 participanți

Pagina 21 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul

In jos

16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 Empty Re: 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 6:58 pm

petronela a scris:
Sa vezi de acum ce amintiri...si ce vise au amandoi...eu cred ca ne asteapta ep frumoase...sa vedem...macar pana la nunta... Smile

sa speram... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 244732
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 Empty Re: 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 7:09 pm

petronela a scris:
Deci totusi are loc ??? Rabba ve ... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3899832340 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3899832340
tu asta ai inteles din ce ai scris acolo...eu nu am inteles nimic.. Smile Smile

Nici eu nu am inteles mare lucru Smile Smile Smile
eu inteleg ca se filmeaza toate ritualurile si nunta ARSHI in serial (dar ca vor ajunge pana la final nu stiu)...
dar am vazut ca mai toti au inteles ca va avea loc casatoria...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 7:13 pm

Andreea_Miha a scris:

Nici eu nu am inteles mare lucru Smile Smile Smile
eu intelegeam ca se filmeaza ritualurile pentru nunta ARSHI in serial dar ca vor ajunge pana la final nu stiu...dar am vazut ca mai toti au inteles ca va avea loc casatoria...
Deci se filmeaza pentru nunta...cred ca ajung pana acolo...sa vedem daca si are loc in final... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3899832340
de unde or fi inteles toti ca are loc ??? stupid
ar fi super daca s-ar casatori..impreuna reusesc sa-l demaste pe Shyam... slap
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 7:18 pm

petronela a scris:
Deci se filmeaza pentru nunta...cred ca ajung pana acolo...sa vedem daca si are loc in final... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3899832340
de unde or fi inteles toti ca are loc ??? stupid
ar fi super daca s-ar casatori..impreuna reusesc sa-l demaste pe Shyam... slap

Dupa ce m-am mai benoclat bine inteleg ca se filmeaza toate ritualurile si nunta ARSHI ...cred ca au inteles de aici ca spune "nd remarriage of ARSHI" ar fi "and" adica si casatoria...sa speram ca nu intervine Shyam cu ceva.. 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 244732

"U wl c nw all d wedding functions (rasam nd riwaz) nd remarriage of ARSHI in d shw."
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 7:28 pm

Andreea_Miha a scris:

Dupa ce m-am mai benoclat bine inteleg ca se filmeaza toate ritualurile si nunta ARSHI ...cred ca au inteles de aici ca spune "nd remarriage of ARSHI" ar fi "and" adica si casatoria...sa speram ca nu intervine Shyam cu ceva.. 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 244732

"U wl c nw all d wedding functions (rasam nd riwaz) nd remarriage of ARSHI in d shw."
Am vazut ca mai sunt si unii sceptici cu privire la nunta.... Smile
e cu procente probabilitatea ca va avea loc nunta.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 14 Aug 2012, 7:29 pm

buna feteleee ma bag sa vad si eu Iss de aseara :) 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 7:34 pm

petronela a scris:
Am vazut ca mai sunt si unii sceptici cu privire la nunta.... Smile
e cu procente probabilitatea ca va avea loc nunta.. Smile

da ca ea nu spune sigura ca va fi nunta completa ci ca se filmeaza pentru nunta dar ca ajunge pana la capat nu stiu..dar am unele dubi mai ales dupa ce l-am vazut pe Shyam si urmarind tot..
Si plus ca se si mai schimba..dar poate se recasatoresc si o aduce inapoi in casa(visez si eu)... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 244732
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 7:48 pm

Andreea_Miha a scris:

da ca ea nu spune sigura ca va fi nunta completa ci ca se filmeaza pentru nunta dar ca ajunge pana la capat nu stiu..dar am unele dubi mai ales dupa ce l-am vazut pe Shyam si urmarind tot..
Si plus ca se si mai schimba..dar poate se recasatoresc si o aduce inapoi in casa(visez si eu)... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 244732
Cred ca toata lumea viseaza ca tine ... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 7:50 pm

petronela a scris:
Cred ca toata lumea viseaza ca tine ... Smile

Shyam si dadi sigur nu... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 7:54 pm

Andreea_Miha a scris:

Shyam si dadi sigur nu... Smile
Eu m-am referit la toata lumea care se uita la film.. Smile dar daca e vorba de cei din film ai dreptate... Smile
Arata bine Abhaas ..asa pe intuneric ...si melodia e super...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 7:59 pm

petronela a scris:
Eu m-am referit la toata lumea care se uita la film.. Smile dar daca e vorba de cei din film ai dreptate... Smile
Arata bine Abhaas ..asa pe intuneric ...si melodia e super...

si Shyam se uita la film Smile
si mie mi-a placut melodia si mi-a placut intrarea lui...si uite asa afla tot si de contract si certurile lor tot ce misca...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 8:02 pm

Andreea_Miha a scris:

si Shyam se uita la film Smile
si mie mi-a placut melodia si mi-a placut intrarea lui...si uite asa afla tot si de contract si certurile lor tot ce misca...
De acum nu mai afla de Khushi..decat de Arnav..cred ca o sa-i urmareasca fiecare miscare..si ce se va distra de chinul lui cand va fi singur ...si cu amintirile.. Smile sa vedem cat tin pregatirile pentru nunta..sper sa nu fie cateva luni... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 14 Aug 2012, 8:08 pm

feteleeee a aparut episodul de azi in engleza??? :|
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 8:11 pm

petronela a scris:
De acum nu mai afla de Khushi..decat de Arnav..cred ca o sa-i urmareasca fiecare miscare..si ce se va distra de chinul lui cand va fi singur ...si cu amintirile.. Smile sa vedem cat tin pregatirile pentru nunta..sper sa nu fie cateva luni... Smile

am observat ca aceiasi melodie (a lui Shyam) au folosit-o cand au aratat la sfarsitul ep de intrarea lu dadi..(apoi cand a fost in ep intrarea au schimbat)..
sa speram ca nu vor mult cu pregatirile..dar ma astept la orice...Arnav nu crede in toate astea dar mie mi se pare ciudat sa il vad facandu-le Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 8:12 pm

AdrianaMatza a scris:feteleeee a aparut episodul de azi in engleza??? :|

in engleza inca nu
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Aug 2012, 8:17 pm

Buna dragalaselor deci avem parte de multa adrenalina. Smile Sigur tot Khushi il va demasca pe Shyam ca ea nefiind cu Arnav in casa o sa-si dea seama de multe chestii ce o sa se intample.Eu n-am vazut episodul il vad cu traducere dar deduc din ce spune-ti voi.Hai ca revin din nou ca a venit cineva la mine.Mai frate cand ti-e lumea mai draga atunci apare cate cineva.Fimi-ar scarba. Exclamation
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Aug 2012, 8:18 pm

Andreea_Miha a scris:

am observat ca aceiasi melodie (a lui Shyam) au folosit-o cand au aratat la sfarsitul ep de intrarea lu dadi..(apoi cand a fost in ep intrarea au schimbat)..
sa speram ca nu vor mult cu pregatirile..dar ma astept la orice...Arnav nu crede in toate astea dar mie mi se pare ciudat sa il vad facandu-le Smile
Abia astept sa vad cum se invart in jurul focului..in ep de ieri au fost teribili... Smile
Si Arnav cu toate minunile alea pe cap..va fi distractiv... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3891662330
Cand a inceput ep de astazi m-am ingrozit, am crezut ca a lasat-o iar singura in fata tuturor...a aparut destul de tarziu, cat sa-mi dea batai de inima...si m-am mai imgrozit am crezut ca spune ca nu a fost consumata casatoria lor ca atunci chiar era o problema.. 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 8:22 pm

petronela a scris:
Abia astept sa vad cum se invart in jurul focului..in ep de ieri au fost teribili... Smile
Si Arnav cu toate minunile alea pe cap..va fi distractiv... 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3891662330
Cand a inceput ep de astazi m-am ingrozit, am crezut ca a lasat-o iar singura in fata tuturor...a aparut destul de tarziu, cat sa-mi dea batai de inima...si m-am mai imgrozit am crezut ca spune ca nu a fost consumata casatoria lor ca atunci chiar era o problema.. 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 3891662330

da si eu sa il vad pe Arnav care ieri era atat de fruios (si mai tot timpul) facand ritualurile etc....cam ciudat..pana acum le-a facut in stilul ASR acum le face in stilu KKG.. Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mar 14 Aug 2012, 8:48 pm

buna seara,doamnelor!...vreau sa ma bucur de toate ritualile de nunta si mai vreau ca NK sa fie prezent si constiincios sa filmeze tot inclusiv decoratiunile facute in salon...apoi sa descopere macar o camera de filmat...sper ca nu a amplasat si in alte locuri camere...ei,dar cum vor dormi ei singuri?!... P.S. scuze pt.enformatia eronata de zilele trecute!
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Aug 2012, 8:54 pm

Ok am revenit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Aug 2012, 9:02 pm

Vizionare placuta. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 16 Noi 2012, 8:16 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 9:06 pm

de pe if..Arnav-Khushi Smile
16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 21 NBPne
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Aug 2012, 9:07 pm

[quote="Andreea_Miha"]de pe if..Arnav-Khushi Smile

Super! Smile

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 16 Noi 2012, 8:16 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 9:07 pm

iulianagl a scris:

Super! Smile

Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 14 Aug 2012, 9:08 pm

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum