Serialesitelenovelet
17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
Andreea_Miha
Garo
Admin_dea05
iulianagl
lica54
Alexa20
10 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de lica54 Dum 26 Aug 2012, 11:18 pm

narcisa a scris:
Bună Dadi. Și eu v-am dus lipsa, de acum sper să găsesc mai mult timp să mai stăm de vorbă. Ai mai urmărit Punar?

Buna iubire!Da lam urmarit si-l urmaresc in continuoare...desi mai mult imi place Madhubala..il urmaresc mai mult pentru prestatia lui Gurmeet sa-l vad cum evoluiaza...urmaresc si concursul de la Jhalak tot pentru prestatia lui Gurmeet dar acolo a dat cu bata in balta intodeauna este in contradictoru cu coregrafa si treburile nu merg bine a scazut foarte mult in punctaj numai voturile fanilor il tine pe linia de plutire ca swoul lasa de dorit....
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:19 pm

Alexa20 a scris:

Karan Wahi. Este un bombonel, nu ? 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 248946 Sa-l vezi ce bine danseaza. Participa la acelasi concurs cu Gurmeet, si trebuie sa spun, ca l-a luat cu mult. A avut niste dansuri, de te uitai patrat.
Sincera, sunat cam dezamagita de povestea din seara asta, cu Jennifer Windget. A tinut doar 45 de minute filmul, in care jenni nu a spus decat 10 replici mari si late. Restul numai tristete. Mi-a stricat cheful. stupid
Povestea trista..dar actorul imi place mult... 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516
unde sa ma uit sa vad si eu concursul de care zici ?
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:20 pm

petronela a scris:

Petro el a mai jucat si in intalnirea inimilor de pe prima... 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:22 pm

Andreea_Miha a scris:

Petro el a mai jucat si in intalnirea inimilor de pe prima... 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516
Nu am vazut intalnirea inimilor... sad dar pentru el m-as uita..mi-a picat cu tronc.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:24 pm

petronela a scris:
Nu am vazut intalnirea inimilor... sad dar pentru el m-as uita..mi-a picat cu tronc.. Smile

El nu a jucat tot serialul...sincer mie mi-a placut tare mult acolo...
a intrat mai tarziu in serial si a fost pana la final din pacate la final nu a ramas cu pers care o iubea...

Daca il vezi o sa razi cu personajul lui dar si plangi...acolo e doctor Sid.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:27 pm

Apropo e unul din cei mai buni prieteni a lui Barun...se cunosc de mici ..au fost la aceiasi scoala el Barun sotia lui si mai era un actor dar nu mai stiu numele...iar mai departe ei s-au indrepatat spre actorie si sotia lui Barun spre altceva...uite unul din dansuri...

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 26 Aug 2012, 11:28 pm

petronela a scris:
Povestea trista..dar actorul imi place mult... 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516
unde sa ma uit sa vad si eu concursul de care zici ?

Sincer eu nu am vazut decat cateva videoclipuri din concurs, dar Karan este cel mai tare. Uite aici un dans din concurs cu el. https://www.youtube.com/watch?v=1DQKFXsLc8g
Cred ca este al doilea dans din concurs.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:28 pm

Andreea_Miha a scris:

El nu a jucat tot serialul...sincer mie mi-a placut tare mult acolo...
a intrat mai tarziu in serial si a fost pana la final din pacate la final nu a ramas cu pers care o iubea...

Daca il vezi o sa razi cu personajul lui dar si plangi...acolo e doctor Sid.
Nu este el actorul de care se spunea ca o place pe Drashti ?..pana acum nu l-am vazut in nici un film..e frumusel foc si are o privire ingereasca-diavoleasca..... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 26 Aug 2012, 11:33 pm

Clipul asta este chiar foarte funny https://www.youtube.com/watch?v=B9gcu8Toj-w
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:36 pm

petronela a scris:
Nu este el actorul de care se spunea ca o place pe Drashti ?..pana acum nu l-am vazut in nici un film..e frumusel foc si are o privire ingereasca-diavoleasca..... cupidon

Nu acela e Karan Tacker,el joaca in serialul "Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain"
tot de la Star.
Karan cu partenera din serial...
17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 163384-karan-tacker-and-krystle-dsouza-at-launch-party-of-show-ek-haza
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:37 pm

Alexa20 a scris:Clipul asta este chiar foarte funny

Alexa da eroare...probabil din ca e funny unit cu linkul..
https://www.youtube.com/watch?v=B9gcu8Toj-w
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:39 pm

Danseaza superb..pare atat de subtirel si in acelasi timp atat de puternic..ce contrast..si partenera pe masura.. 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:39 pm

petronela a scris:

Petro uite o scena hot...din serialul "Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain"
cu Karan Tacker ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:42 pm

Andreea_Miha a scris:

Nu acela e Karan Tacker,el joaca in serialul "Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain"
tot de la Star.
Karan cu partenera din serial...
Sorry ca i-am ..scufundat...dar tot Wahi e mai scump... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 26 Aug 2012, 11:42 pm

https://www.youtube.com/watch?v=schRZo9o1_E

Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 26 Aug 2012, 11:45 pm

narcisa multumesc frumos 17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:45 pm

Alexa20 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=schRZo9o1_E

multam de info...nu stiam ca danseaza si el acolo...nu m-am uiat deloc la acea emisiune.

eu l-am vazut pe KW in DMG si cateva scene din Rebelde in versiunea din India...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:51 pm

Ce stiti de el ? scoateti repede la vedere tot arsenalul....varsta..casatorit..logodit..tot ce stiti de el ....please..please.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 26 Aug 2012, 11:54 pm

petronela a scris:Ce stiti de el ? scoateti repede la vedere tot arsenalul....varsta..casatorit..logodit..tot ce stiti de el ....please..please.. kiss

Din cate stiu eu, e singur si in asteptare. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 26 Aug 2012, 11:55 pm

petronela a scris:Ce stiti de el ? scoateti repede la vedere tot arsenalul....varsta..casatorit..logodit..tot ce stiti de el ....please..please.. kiss

Smile Smile Smile
Petro eu nu stiu mare lucru..ti-am zis mai sus stiu ca e prieten cu Barun de mic,
eu l-am vazut serialu "intalnirea inimilor" si cateva scene din Rebelde in versiunea din India...si ca nu e casatorit ..in rest nu stiu nimic...
Scena din intalnirea inimilor... Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Karan_Wahi

de la ziua lui..
17.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 88173-karan-wahi-bday-bash

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 27 Aug 2012, 12:01 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 26 Aug 2012, 11:59 pm

Alexa20 a scris:

Din cate stiu eu, e singur si in asteptare. Smile Smile
In asteptare zici ???... Smile
ce face, n-a gasit si el o frumusete cu botic mofturos asa ca el.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Aug 2012, 12:02 am

Andreea_Miha a scris:

Smile Smile Smile
Petro eu nu stiu mare lucru..ti-am zis mai sus stiu ca e prieten cu Barun de mic,
eu l-am vazut serialu "intalnirea inimilor" si cateva scene din Rebelde in versiunea din India...si ca nu e casatorit ..in rest nu stiu nimic...
Scena din intalnirea inimilor... Smile
Am citit ca e prieten si fost coleg cu Barun si scumpa lui soata.... Smile deci sunt de aceeasi varsta..nu e casatorit cu nici o colega de scoala.. Smile si vorba Alexei ..e in asteptare ... el stie ce asteapta.. stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 27 Aug 2012, 12:05 am

petronela a scris:
Am citit ca e prieten si fost coleg cu Barun si scumpa lui soata.... Smile deci sunt de aceeasi varsta..nu e casatorit cu nici o colega de scoala.. Smile si vorba Alexei ..e in asteptare ... el stie ce asteapta.. stupid

cam atat am citit si eu de el...a fost coleg dar acum sunt vecini Smile
el a stiut sa astepte...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Aug 2012, 12:10 am

Andreea_Miha a scris:

cam atat am citit si eu de el...a fost coleg dar acum sunt vecini Smile
el a stiut sa astepte...
Bravo lui ca nu s-a grabit...ca altii ... stupid poate sa mai copilareasca..si asa are o moaca de copil rasfatat...si eu l-as rasfata nitel... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 27 Aug 2012, 12:15 am

petronela a scris:
Bravo lui ca nu s-a grabit...ca altii ... stupid poate sa mai copilareasca..si asa are o moaca de copil rasfatat...si eu l-as rasfata nitel... cupidon

Smile Smile
asa a jucat si in dmg... rasfatat ...apoi a revenit cu picioarele pe pamant..nu am gasit cu trad in romana sa iti pun linkul la cateva scene cu el...mie mi-a placut tare mult...la inceput era tare amuzant cu masina lui "baby" si cu ochii dupa fete,dar trebuia sa se trezeasca dimi sa vina la spital.... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum