Serialesitelenovelet
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
Alexa20
lica54
Admin_dea05
narcisa
Andreea_Miha
AdrianaMatza
petronela
iulianagl
12 participanți

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 31 Aug 2012, 11:11 pm

AdrianaMatza a scris:si eu ma uit la Suflete Perecheee......Archana si Manav sunt impreuna si in viata reala a cerut-o de nevasta la o emisiune de ziua indragostitilor:X:X:X:X

Da tocmai de aceea ma uit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Vin 31 Aug 2012, 11:12 pm

iulianagl a scris:

Pai eu l-am vazut de la inceput la national tv de luni pana joi de la 20:15 iar vineri pana duminica de la 19:15.Iar in engleza il gasesti cred ca tot pe Dessiripers Pavrita Rishta asa se cheama si cred ca e pe zee tv.
kiss kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 31 Aug 2012, 11:15 pm

Si Madhu cum a fost astazi nu s-au luat la bataie inca?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 31 Aug 2012, 11:15 pm

iulianagl a scris:

Da tocmai de aceea ma uit.

imi sunt tar simpatici amandoi :)
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 31 Aug 2012, 11:37 pm

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 IWc4yMmrf61B4
Manorma nu a mai facut fata...Smile Smile ce rad in spate Akash si Payal.. Smile

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 IFYB99eOn23uY 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 IbmiLoD718uEvn
E ceva de speriat cum danseaza Barun.. Smile Smile nu stie ce sa faca cu mainile..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 31 Aug 2012, 11:42 pm

petronela a scris:
Manorma nu a mai facut fata...Smile Smile

E ceva de speriat cum danseaza Barun.. Smile Smile nu stie ce sa faca cu mainile..

N-ai plecat la culcare?Eu ma pregatesc am vrut sa mai traduc din Madhu dar nu-mi sta mintea acolo.Noapte buna.Iar de Bua mi-a placut cum a scos-o din ring pe Manu exact ca un tip sumo care-si azvarle cat colo rivalul.Iar Barun stie sa danseze dar nu vrea.Hai ca ne auzim maine. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 19 Noi 2012, 7:36 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 31 Aug 2012, 11:44 pm

iulianagl a scris:

N-ai plecat la culcare?Eu ma pregatesc am vrut sa mai traduc din Madhu dar nu-mi sta mintea acolo.Noapte buna.Iar de Bua mi-a placut cum a scos-o din ring pe Manu exact ca un tip sumo care-si azvarle cat colo rivalul.Iar Barun stie sa danseze dar nu vrea.Hai ca ne auzim maine. kiss
Ma pregateam sa plec si am vazut astea si nu am rezistat... Smile Smile
in seara asta nu am vazut Madhu...ma uit maine.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 31 Aug 2012, 11:45 pm

petronela a scris:
Ma pregateam sa plec si am vazut astea si nu am rezistat... Smile Smile
in seara asta nu am vazut Madhu...ma uit maine.. kiss

Si eu. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 01 Sept 2012, 12:26 am

Ce frumos e serialul subtitrat! Multumim Alexa in seara asta am luat o portie zdravana de ras.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 01 Sept 2012, 12:35 am

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Tumblr_m8tfxrQBin1r0t5qfo1_250
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Tumblr_m8tfxrQBin1r0t5qfo2_250
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 01 Sept 2012, 7:59 am

Buna dimi.Week-end placut. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 01 Sept 2012, 8:06 am

iulianagl a scris:Buna dimi.Week-end placut. kiss
Buna dimi!!!Da da super!Ma pregatesc de serviciu. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 2743637754
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 01 Sept 2012, 8:07 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!Da da super!Ma pregatesc de serviciu. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 2743637754

Cum muncesti si in week-end?Spor la treaba.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 01 Sept 2012, 1:18 pm

petronela a scris:Va pupic si eu de noapte buna ! kiss
Miha cum e serialul la care te uiti .. in fiecare seara spui ca mergi sa-l vezi..

Buna...
Weekend placut tuturor!

Petro e vorba de serialul "Pavitra Rishta" difuzat in India de Zee tv,iar la noi e pe national tv "Suflet pereche"...
Nu sunt fana serialului...sunt ok personajele principale dar nu ma fac sa urmaresc serialul (cei doi Archana si Manav care sunt acum la noi sunt cuplu
si in viata reala,mai tarziu schimba actorul principal)..mi se pare un serial mult prea lung (in India a ajuns pe la ep 800 si ceva si inca se filmeaza,nu imi place nici povestea foarte tare..drama etc....)...

eu ma uit pe un saite care are toate ep de pana acum difuzate la noi in romana (iar ep complete difuzate in India in engleza sunt pe saitul unde e si Iss)...dar eu ma uit pentru un cuplu de acolo Satish si Varsha,ea e sora pers principal feminin..vreau sa vad povestea lor ,dar nu o sa ma uit la tot serialul pentru ca Varsha (pers care il urmaresc eu ) inebuneste si devine rea si de acolo nu imi mai place..vreau sa vad primele ep...cand totul era ok...nu ma uit la tot ep derulez sa vad doar scenele cu ei...si mai am un cuplu care imi place acolo dar la noi inca nu a aprarut,in general in plac serialele care prezinta la inceput relatile cu un pic de lupta intre cei doi si asa o sa aiba acest nou cuplu Arjun si Purvi ...

Dansul fara sa o vedem pe Anjali sau Shyam...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 12:47 am

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 JblrbIQG0lmO4r

se pare ca in luna noiembrie..24..25...inca nu e confirmat de Star plus Uk..asa ca inca nu e o stire sigura..
kiss 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 02 Sept 2012, 10:01 am

Buna dimineata dragalaselor!O zi de duminica cat mai placuta kiss kiss kiss kiss

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 W27ES
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 11:31 am

Buna kiss
SaRun promoting Big Star Young Entertainer awards.
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 GPyE8
Barundeewani19
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 11:42 am

apropo pana la urma ce are la picior Anjali???
Ca in ep cu cioburile parea ca nu are nimic..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Sept 2012, 11:43 am

Andreea_Miha a scris:apropo pana la urma ce are la picior Anjali???
Ca in ep cu cioburile parea ca nu are nimic..

Buna si mie imi sta asta in cap ca n-avea nimic la laba piciorului ca sa poarte pantof special?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 11:46 am

iulianagl a scris:

Buna si mie imi sta asta in cap ca n-avea nimic la laba piciorului ca sa poarte pantof special?

exact asta ma intreb si eu de cand am vazut ep ...de ce poarta ?.... stupid
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Sept 2012, 11:48 am

Daca de data asta Arnav o lasa balta pe Khushi si din cauza lui Di si din cauza lui Garima, Khushi ar terbui sa-l paraseasca de tot ca nu are viitor cu el iar le sa-si vada mai departe di Di a lui si sa aibe grija sa nu-i dea tarcoale Shyam dar el e prost daca gandeste asta ca tinta lui Shyam este el si Khushi nici decum Di, Di a fost o unealta impotriva lor si asa Shyam o sa vada ca Khushi nu mai e in grija lui Chote si sa vedeti voi ce o s-o hartuiasca si pe ea si pe familia ei imi doresc din tot sufletul ca NK sa stea mai mult cu Khushi si sa macar el sa aibe grija de ea daca altcineva pentru care si-a sacrificat viata nu o va face.DEci pana la urma nimic nou sub soare Chote a ramas la fel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Sept 2012, 11:49 am

Andreea_Miha a scris:

exact asta ma intreb si eu de cand am vazut ep ...de ce poarta ?.... stupid

Si mi se pare caci chiar cu piciorul ala a calcat prima data pe cioburi, la genunchi n-are cum sa aibe ca nu se poarta pantof special pentru genunchi poate niste proteze cu pantof dar nu pantoful singur.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 11:51 am

iulianagl a scris:

Si mi se pare caci chiar cu piciorul ala a calcat prima data pe cioburi, la genunchi n-are cum sa aibe ca nu se poarta pantof special pentru genunchi poate niste proteze cu pantof dar nu pantoful singur.

Nu stiu ...ca in fiecare ep noi intrebari ..si rasp nu gasim... stupid
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Sept 2012, 11:54 am

Andreea_Miha a scris:

Nu stiu ...ca in fiecare ep noi intrebari ..si rasp nu gasim... stupid

Mai multe intrebari si mai putine raspunsuri.Stii cum zice popa "crede si nu cerceta."Cu toate ca-mi dau seama care ar fi urmatoarea miscare a lui Chote totusi sunt curioasa poate ma insel si nu e deloc asa cum banuiesc eu el sa continuie s-o sprijine pe Khushi si sa o iubeasca asa cum a facut ea si la bine si la rau.Dar nu cred ca el pentru Di e in stare de orice.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 02 Sept 2012, 12:06 pm

iulianagl a scris:

Mai multe intrebari si mai putine raspunsuri.Stii cum zice popa "crede si nu cerceta."Cu toate ca-mi dau seama care ar fi urmatoarea miscare a lui Chote totusi sunt curioasa poate ma insel si nu e deloc asa cum banuiesc eu el sa continuie s-o sprijine pe Khushi si sa o iubeasca asa cum a facut ea si la bine si la rau.Dar nu cred ca el pentru Di e in stare de orice.

Exact!Cu Khushi ar trebui la fel..poate se va simti vinovat si ii va acorda mai multa atentie lu Anjail...dar e greu de spus..e imprevizibil,nu sti la ce sa te astepti de la el...acum e bucuros..acum se infurie...si cand se infurie.....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum