Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 13 Sept 2012, 10:35 pm

iulianagl a scris:

Nu se intampla doar daca nu vor sa ne faca o surpriza...neplacuta.

Nu stiu..acum ma duc sa ma uit si eu la ep..dar am vazut pe if ca au zis ca in acest ep au fost numai semne...el pierde inelul,mehndi (ca la ei si asta are o semnificatie)etc...enumerase ei mai multe..dar iss la aceste detali sta cel mai prost.asa ca nu imi pun baza in ele...

Oricum in momentul acesta nimic nu mai e sigur..nici macar mishti nu stie ..noi nici atat..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Joi 13 Sept 2012, 10:38 pm

Andreea_Miha a scris:

Nu stiu..acum ma duc sa ma uit si eu la ep..dar am vazut pe if ca au zis ca in acest ep au fost numai semne...el pierde inelul,mehndi (ca la ei si asta are o semnificatie)etc...enumerase ei mai multe..dar iss la aceste detali sta cel mai prost.asa ca nu imi pun baza in ele...

Oricum in momentul acesta nimic nu mai e sigur..nici macar mishti nu stie ..noi nici atat..

Exact asta a cam fost ei i se sterge din nou hena ii spune cateva chestii care iti da de gandit uita-te si apoi vorbim eu acum il traduc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 13 Sept 2012, 10:39 pm

iulianagl a scris:Inca o greseala de care fanii nu sunt de acord Shyam la zarit pe Arnav ca-i asculta ca si cum numai Shyam poate trece nevzut iar Chote sau altcineva nu.Asta este o prostie. 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754

nimic nou ...Shyam a facut multe si pe toti i-a pacalit..si pe Arnav prima data.

si doar Arnav e "baiat destept" care isi scrie singur destinul si mare afacerist care a crezut din prima ce i-a zis Shyam...iar acum pe dadi cu experienta ei o duce de nas si pe Anjali si tot asa...baiat desptept...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 13 Sept 2012, 10:42 pm

Sper ca Arnav sa nu fie chiar asa de prost sa puna botul la ce a auzit ca spunea Shyam lui Dadi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 13 Sept 2012, 10:43 pm

Andreea_Miha a scris:

nimic nou ...Shyam a facut multe si pe toti i-a pacalit..si pe Arnav prima data.

si doar Arnav e "baiat destept" care isi scrie singur destinul si mare afacerist care a crezut din prima ce i-a zis Shyam...iar acum pe dadi cu experienta ei o duce de nas si pe Anjali si tot asa...baiat desptept...

Exact dar asta este prea de tot chiar te face sa nu te mai uiti.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 13 Sept 2012, 11:22 pm

iulianagl a scris:

Exact asta a cam fost ei i se sterge din nou hena ii spune cateva chestii care iti da de gandit uita-te si apoi vorbim eu acum il traduc.

tot ep plin de smene...indici..
promisiune,culoarea de la mehndi,o iubeste nu o iubeste ,inelul,daca iti dau dumul la mana etc....toate astea par ca niste semne,indici..desi la partea aceasta iss sta cel mai prost...ei nu tin cont...mie groaza de ep maha..ori salvarea iss ori scufundarea iss..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 13 Sept 2012, 11:27 pm

Andreea_Miha a scris:

tot ep plin de smene...indici..
promisiune,culoarea de la mehndi,o iubeste nu o iubeste ,inelul,daca iti dau dumul la mana etc....toate astea par ca niste semne,indici..desi la partea aceasta iss sta cel mai prost...ei nu tin cont...mie groaza de ep maha..ori salvarea iss ori scufundarea iss..

Stai sa termin si-ti spun si eu ceva ce am simtit la traducere.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 13 Sept 2012, 11:30 pm

iulianagl a scris:

Hai spune, nu ne mai tine ca pe jar ... Smile orice indiciu de bun augur e binevenit... Smile sau ne dai si tu prevestiri rele..
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 13 Sept 2012, 11:31 pm

petronela a scris:
Hai spune, nu ne mai tine ca pe jar ... Smile orice indiciu de bun augur e binevenit... Smile sau ne dai si tu prevestiri rele..

Hai spune!!!!!! Unde o fi plecat????? Nu m-ai am rabdare.....
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 13 Sept 2012, 11:51 pm

iulianagl a scris:

ce ai mai observat???ca deja nici nu stiu sa ma bucur ...daca e nunta sau nu,,, stupid
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:01 am

petronela a scris:

N-am plecat nicaieri fratilor de abia am terminat.
Bine care e primul indiciu ii spune ca n-o s-o mai tina de mana-intr-adevar asa o sa fie asta inseamna ca se despart.
Al doilea pierde inelul, cine-l gaseste Di- asta inseamna ca ea o sa-i aduca impreuna.
Al treilea i s-a sters culoarea- asta inseamna ca o sa aibe multe belele pe cap adica o sa sufere.
Al patrulea care era?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:05 am

iulianagl a scris:

N-am plecat nicaieri fratilor de abia am terminat.
Bine care e primul indiciu ii spune ca n-o s-o mai tina de mana-intr-adevar asa o sa fie asta inseamna ca se despart.
Al doilea pierde inelul, cine-l gaseste Di- asta inseamna ca ea o sa-i aduca impreuna.
Al treilea i s-a sters culoarea- asta inseamna ca o sa aibe multe belele pe cap adica o sa sufere.
Al patrulea care era?

Smile Smile ce am zis si eu mai sus...era sa ma omori de inima ..am crezut ca e ceva in plus...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:05 am

Andreea_Miha a scris:

Smile Smile ce am zis si eu mai sus...era sa ma omori de inima ..am crezut ca e ceva in plus...

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754 sad
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:05 am

A da Nk ca inlocuitorul lui Arnav- asta inseamna ca el o sa fie alaturi de Khushi si la bine si la rau el o s-o sprijine pana in panzele albe.
Al cincilea cu dragostea lui n-are nevoie de dovada-intr-adevar o iubeste dar poate nu asa de mult incat sa fie pregatit sa treaca peste socul vietii lui dar am lasat la urma un indiciu, cel mai important si acela ca ia facut promisiunea ca o el si ea o sa fie mereu impreuna asta ne arata ca la urma dragostea invinge ei intr-adevar o sa fie impreuna.Iar daca am uitat vreun indiciu spuneti-mi-l ca am rezolvare pentru el.
Pfuuu rasuflu usurata.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:06 am

Andreea_Miha a scris:

Exact tu ai spus indiciile eu le-am gasit rezolvarea. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:07 am

tiberici a scris:

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754 sad

pana acum nu au luat niciodata indicile in serios poate nici acum...dar visez si eu... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 1450537109
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:08 am

iulianagl a scris:A da Nk ca inlocuitorul lui Arnav- asta inseamna ca el o sa fie alaturi de Khushi si la bine si la rau el o s-o sprijine pana in panzele albe.
Al cincilea cu dragostea lui n-are nevoie de dovada-intr-adevar o iubeste dar poate nu asa de mult incat sa fie pregatit sa treaca peste socul vietii lui dar am lasat la urma un indiciu, cel mai important si acela ca ia facut promisiunea ca o el si ea o sa fie mereu impreuna asta ne arata ca la urma dragostea invinge ei intr-adevar o sa fie impreuna.Iar daca am uitat vreun indiciu spuneti-mi-l ca am rezolvare pentru el.
Pfuuu rasuflu usurata.

Ultimile indicii imi plac..... kiss

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Vin 14 Sept 2012, 12:08 am, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:08 am

Chiar foarte multe indicii ori le-au dat ca sa ne duca in eroare ori chiar asa se intampla dar sigur dupa aceste indicii nunta n-o sa fie atat de curand.Iar Shyam o sa-i dea de furca lui Khushi daca e singura.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:08 am

iulianagl a scris:

Exact tu ai spus indiciile eu le-am gasit rezolvarea. Smile

eu nici nu ma mai complic la chestia cu rezolvarea ...ca din pacate la iss probleme mereu ...rezolvare ei nici nu stiu ce e aia...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:09 am

Andreea_Miha a scris:

pana acum nu au luat niciodata indicile in serios poate nici acum...dar visez si eu... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 1450537109

Naiba stie MIha ca intr-adevar chiar sunt multe si da mai era ceva care m-a facut sa rad la urma ati vazut ce fel era garima pe fata?Si-a aplicat atat de mult haldi ca sa n-o recunoasca Dadi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:11 am

iulianagl a scris:Chiar foarte multe indicii ori le-au dat ca sa ne duca in eroare ori chiar asa se intampla dar sigur dupa aceste indicii nunta n-o sa fie atat de curand.Iar Shyam o sa-i dea de furca lui Khushi daca e singura.

pai ea l-a adus...cu nunta..am mari dubi si ca va fi..dar e posibil sa fie si Arnav sa afle dupa si apoi sa vezi viata lor...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:11 am

tiberici a scris:

Ultimile indicii imi plac..... kiss

Dupa indicii asa vad eu dar e posibil sa ma insel.Si mi-as dori sa ma insel adica as vrea ca echipa creativa sa nu permita asa ceva dar sigur ii va desparti ca altfel nu se mai poate cu secretul dintre Dadis i Garima apoi mai este si Shyam care pandeste ca un vultur.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:11 am

iulianagl a scris:Chiar foarte multe indicii ori le-au dat ca sa ne duca in eroare ori chiar asa se intampla dar sigur dupa aceste indicii nunta n-o sa fie atat de curand.Iar Shyam o sa-i dea de furca lui Khushi daca e singura.

Shyam asta a jucat destul.....a facut destul rau sa m-ai i-a si o paza poate e obosit la cat rau a facut in cele doua familii
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:13 am

Andreea_Miha a scris:

pai ea l-a adus...cu nunta..am mari dubi si ca va fi..dar e posibil sa fie si Arnav sa afle dupa si apoi sa vezi viata lor...

Eu zic ca n-o sa fie si ar fi bine ca nu poate iar sa stea in casa aia si sa fie ca atunci cand o ura de moarte Arnav.Iar acum eu cred ca ea n-are nicio vina.Dar daca se afla secretul lui Garima de maha episod nunta nu se mai tine si mai bine asa am putea si noi sa respiram in voie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:15 am

iulianagl a scris:

Naiba stie MIha ca intr-adevar chiar sunt multe si da mai era ceva care m-a facut sa rad la urma ati vazut ce fel era garima pe fata?Si-a aplicat atat de mult haldi ca sa n-o recunoasca Dadi. Smile

A da aia am obesrvat cu Garima,dar are ac de cojocul ei Shyam Smile ..dar ce o duce capul pe Garima sa faca..
si o chestie interesanta discutia dadi Shyam,si ca a ascultat Arnav...la cat de surprins a ramas Arnav dupa ..ma pune pe ganduri....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum