Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:16 am

tiberici a scris:

Shyam asta a jucat destul.....a facut destul rau sa m-ai i-a si o paza poate e obosit la cat rau a facut in cele doua familii

Exact cred ca ar trebui sa o lase mai moale cu Shyam si Di si sa gaseasca alta gaselnita ca vad ca la rating stau si mai prost cu venirea lui Shyam.Spune cineva de pe un blog ca lumea nu sta in fata televizoarelor 20 de min sa o vada pe Di smiorcaindu-se si pe Shyam distrandu-se cum vrea muschii lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Vin 14 Sept 2012, 12:17 am

iulianagl a scris:

Eu zic ca n-o sa fie si ar fi bine ca nu poate iar sa stea in casa aia si sa fie ca atunci cand o ura de moarte Arnav.Iar acum eu cred ca ea n-are nicio vina.Dar daca se afla secretul lui Garima de maha episod nunta nu se mai tine si mai bine asa am putea si noi sa respiram in voie.
Si ultimele vesti sunt cele care imi plac cel mai mult... Smile Smile
Cred ca sunt singura care vrea ca ei sa se desparta... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:17 am

iulianagl a scris:

Exact cred ca ar trebui sa o lase mai moale cu Shyam si Di si sa gaseasca alta gaselnita ca vad ca la rating stau si mai prost cu venirea lui Shyam.Spune cineva de pe un blog ca lumea nu sta in fata televizoarelor 20 de min sa o vada pe Di smiorcaindu-se si pe Shyam distrandu-se cum vrea muschii lui.

Mai da bine le zice...... Smile
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:18 am

Andreea_Miha a scris:

A da aia am obesrvat cu Garima,dar are ac de cojocul ei Shyam Smile ..dar ce o duce capul pe Garima sa faca..
si o chestie interesanta discutia dadi Shyam,si ca a ascultat Arnav...la cat de surprins a ramas Arnav dupa ..ma pune pe ganduri....

Asta am punctat si eu m-ai putin faptul ca ramane surprins Chote asta iar nu mi-a placut sa creada ca Shyam e baiat cuminte n-as prea cred-o asta ar insemna ca creativii il fac mai destept pe Shyam decat pe Chote inteleg ca Shyam e aavocat dar la naiba nici chiar asa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:20 am

iulianagl a scris:

Eu zic ca n-o sa fie si ar fi bine ca nu poate iar sa stea in casa aia si sa fie ca atunci cand o ura de moarte Arnav.Iar acum eu cred ca ea n-are nicio vina.Dar daca se afla secretul lui Garima de maha episod nunta nu se mai tine si mai bine asa am putea si noi sa respiram in voie.

Nici eu nu vreau sa fie ...dadi afla dar poate nu apuca sa ii spuna lui Arnav pana la nunta...vise vise..
ma gandesc ca daca sta in casa fam Raizada ii scuteste pe scenaristi cu chelt cu alte zone cadre etc..ca oricum cand era Khushi in casa numai arata cine stie ce de la Gupa sau birou..de m-am saturat de casa Raizada.. Smile

Nu vreau nunta in cond acestea si cu Shyam si dadi ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:21 am

iulianagl a scris:

Asta am punctat si eu m-ai putin faptul ca ramane surprins Chote asta iar nu mi-a placut sa creada ca Shyam e baiat cuminte n-as prea cred-o asta ar insemna ca creativii il fac mai destept pe Shyam decat pe Chote inteleg ca Shyam e aavocat dar la naiba nici chiar asa.

Si sa invinga raul.... Pai nu adevarul si binele invinge tot timpul sau la indieni nu se pune chestia asta.... unde e Zeita, Zeul...elefantul....????
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:21 am

petronela a scris:

si eu ..si eu... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:22 am

iulianagl a scris:

pai oricum l-a facut mai destept ca el ca toti..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:22 am

petronela a scris:

La ce o sa se intample nici eu nu vreau ca ea sa mai fie cu el.Si ar fi bine daca Khushi ar refuza asta adica sa se mai marite cu el asta ar insemna ca inca sta pe pcioarele ei si n-are nevoie de nimeni iar cu Shyam cred ca stie cum o sa se descurce cu el.Iar cand am spus de Nk ca e inlocuitorul lui Arnav am vrut sa scriu ca e foarte posibil o legatura intre Nk si ea am mai spus asta dar Miha a spus ca familia lui Arnav n-o sa fie de acord dar eu as mai fi spus ca asa ar spala rusinea familiei fata de lume dar cine stie pe mine asta m-a dus cu gandul chestia cu inlocuitorul a fost si atunci la dansul cu Madhubalaji.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:24 am

Andreea_Miha a scris:

Nici eu nu vreau sa fie ...dadi afla dar poate nu apuca sa ii spuna lui Arnav pana la nunta...vise vise..
ma gandesc ca daca sta in casa fam Raizada ii scuteste pe scenaristi cu chelt cu alte zone cadre etc..ca oricum cand era Khushi in casa numai arata cine stie ce de la Gupa sau birou..de m-am saturat de casa Raizada.. Smile

Nu vreau nunta in cond acestea si cu Shyam si dadi ...

Smile Smile Exact nici eu n-o vreau.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:25 am

tiberici a scris:

Si sa invinga raul.... Pai nu adevarul si binele invinge tot timpul sau la indieni nu se pune chestia asta.... unde e Zeita, Zeul...elefantul....????

Vad doar ca nu prinde la public dar continue sa se cufunde.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:26 am

Andreea_Miha a scris:

pai oricum l-a facut mai destept ca el ca toti..

La facut si asta le-a adus dezastru in rating.Prea mult negativism ca si cum toata lumea-i proasta in Raizada numai ele e destept.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:27 am

iulianagl a scris:

Vad doar ca nu prinde la public dar continue sa se cufunde.

Poate chiar sunt in pana de scenaristi......daca tot pleaca lumea din echipa.... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 1450537109
si asta e rezultatul .......o varza
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:30 am

tiberici a scris:

Poate chiar sunt in pana de scenaristi......daca tot pleaca lumea din echipa.... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 1450537109
si asta e rezultatul .......o varza

Da dar s-a descoperit ca nu sunt de vina creativii ci canalul cu politica lui.De aceea pleaca directori, actori, etc..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:31 am

Gata fetelor ies ca m-a luat o durere de cap.Noapte buna. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:32 am

iulianagl a scris:

La ce o sa se intample nici eu nu vreau ca ea sa mai fie cu el.Si ar fi bine daca Khushi ar refuza asta adica sa se mai marite cu el asta ar insemna ca inca sta pe pcioarele ei si n-are nevoie de nimeni iar cu Shyam cred ca stie cum o sa se descurce cu el.Iar cand am spus de Nk ca e inlocuitorul lui Arnav am vrut sa scriu ca e foarte posibil o legatura intre Nk si ea am mai spus asta dar Miha a spus ca familia lui Arnav n-o sa fie de acord dar eu as mai fi spus ca asa ar spala rusinea familiei fata de lume dar cine stie pe mine asta m-a dus cu gandul chestia cu inlocuitorul a fost si atunci la dansul cu Madhubalaji.

cat as vrea eu sa fie NK Khushi dar nu cred,doar prieteni..spala rusinea dar apoi vin iar tatele alea care erau atunci cu Payal si Khushi cand a zis ca in loc de o nora a luat doua la pachet sau ceva de genul,apoi ce o sa zica ca schimba soti etc...la indemul fam lui Arnav imi e greu a crede...doar sa vrea Nk sa o ajute si sa vrea si ea....poate ai dreptate nu stiu..la iss orice e posibil.

as vrea sa refuze Khushi casatoria dar mie teama ca casatoria Ak sa nu fie refuzata de el... sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:33 am

iulianagl a scris:

Da dar s-a descoperit ca nu sunt de vina creativii ci canalul cu politica lui.De aceea pleaca directori, actori, etc..

Ce fel de politica au? Vor singuri sa dea faliment....pai scad in audienta....alea, alea... stupid
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 14 Sept 2012, 12:33 am

iulianagl a scris:

Nu stiu daca ea va fi cea care va refuza sa se marite cu el...cred ca amandoi vor fi de acord...iar NK eu cred ca va fi cel mai bun prieten pentru ca amandoi stiu care pe cine iubeste...iar sa fie impreuna doar de ochii lumii, sa salveze onoarea nu cred...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:35 am

Andreea_Miha a scris:

cat as vrea eu sa fie NK Khushi dar nu cred,doar prieteni..spala rusinea dar apoi vin iar tatele alea care erau atunci cu Payal si Khushi cand a zis ca in loc de o nora a luat doua la pachet sau ceva de genul,apoi ce o sa zica ca schimba soti etc...la indemul fam lui Arnav imi e greu a crede...doar sa vrea Nk sa o ajute si sa vrea si ea....poate ai dreptate nu stiu..la iss orice e posibil.

as vrea sa refuze Khushi casatoria dar mie teama ca casatoria Ak sa nu fie refuzata de el... sad

Fug iubita fug undeva unde nu-i cunoaste nimeni. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:35 am

iulianagl a scris:

La facut si asta le-a adus dezastru in rating.Prea mult negativism ca si cum toata lumea-i proasta in Raizada numai ele e destept.

da si continua sa fie...ca uite tot el afla de dadi garima..iar de rating nu cred ca le pasa ca de mult serialul a iesit din top 10...acum ultimile 2 sap e pe locul 20 cu o medie de (2.3 -2.8) si in august pe locul 11 cu o medie de (2.8 -2.7)...vazand aceste date ei nu schimba nimic..tot continua drama dadi sora shyam garima...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:36 am

tiberici a scris:

Ce fel de politica au? Vor singuri sa dea faliment....pai scad in audienta....alea, alea... stupid

Nu s-a specificat asta doar a mentionat a cui ar fi vina.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:38 am

Andreea_Miha a scris:

da si continua sa fie...ca uite tot el afla de dadi garima..iar de rating nu cred ca le pasa ca de mult serialul a iesit din top 10...acum ultimile 2 sap e pe locul 20 cu o medie de (2.3 -2.8) si in august pe locul 11 cu o medie de (2.8 -2.7)...vazand aceste date ei nu schimba nimic..tot continua drama dadi sora shyam garima...

Exact chiar nu le pasa si mai face si excursia lui Barun cu Sanaya in Anglia de ce se intreaba unii?Chiar si eu m-am intrebat!In loc sa bage banii in altceva pentru serial.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Sept 2012, 12:38 am

Gata dragelor. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 14 Sept 2012, 12:40 am

iulianagl a scris:Gata dragelor. kiss

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 1770706045
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Sept 2012, 12:41 am

iulianagl a scris:

Nu s-a specificat asta doar a mentionat a cui ar fi vina.

nu cred ca e de vina numai canalul..au si scenaristi vina..doar nu face star plus ep..ei impun anumite chesti dar cum decurg lucurile in ep casa de productie o fac...
Si am inteles acum ca in urma ultimului scenarist care a plecat a venit unul de la Ekta Kapoor ..care are putine seriale bune...se zvoneste ca unde intra cei de la ea devine totul.....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum