Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 12:15 am

Andreea_Miha a scris:
a zis sa nu ducem dorul lui Shyam Smile
ne-au dat si pt duminica...
Cred ca s-au gandit la Abhaas..tot a spus el ca e singur si nu-si gaseste perechea de cand e Shyam...sa nu se vada doar rautatea lui ..l-au facut super destept, asa poate atrage domnitele incantate de istetimea mintii lui.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 12:16 am

petronela a scris:
Cred ca s-au gandit la Abhaas..tot a spus el ca e singur si nu-si gaseste perechea de cand e Shyam...sa nu se vada doar rautatea lui ..l-au facut super destept, asa poate atrage domnitele incantate de istetimea mintii lui.. Smile

si asa Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 16 Sept 2012, 12:22 am

Andreea_Miha a scris:
a zis sa nu ducem dorul lui Shyam Smile
ne-au dat si pt duminica...

Exact! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 12:28 am

eu ies...19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Md030

kiss 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656

Madhubala
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Tumblr_mab1pteNQt1rrvwjjo1_25019.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Tumblr_mab1pteNQt1rrvwjjo2_25019.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Tumblr_mab1pteNQt1rrvwjjo3_25019.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Tumblr_mab1pteNQt1rrvwjjo4_250
BarunSobtiFans

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Dum 16 Sept 2012, 12:34 am, editata de 2 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 12:29 am

Fetelor va pupic de noapte buna ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 16 Sept 2012, 12:39 am

Nopate buna va spun si eu vad ca sotul meu numai vine de la peste.Asa ca ma duc la culcare. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 10:49 am

Alexa multam de ep! 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 517793
Ai 933 de abonati..mai ai un pic si faci 1000...super! 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 517793
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 JbdTVbHRuIrAYd
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 12:39 pm

Se pare ca Lalit Mohan fostul director de la iss a revenit iarasi la iss....

mesaje de pe pag lui:

"I don't know what.............should i join IPKKND. Cut it." (postat ieri)

"OK. Done........:)) ......Cut it." (acum o ora postat)

el e cel care a conudus serialul pana in perioada cand a inceput comedia dupa nunta,cu Khushi..sa vedem daca e adevarat revenirea lui si poate reuseste ceva cu serialul...vad ca fani sunt foarte bucurosi! kiss 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3173497
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 12:43 pm

Andreea_Miha a scris:Se pare ca Lalit Mohan fostul director de la iss a revenit iarasi la iss....

mesaje de pe pag lui:

"I don't know what.............should i join IPKKND. Cut it." (postat ieri)

"OK. Done........:)) ......Cut it." (acum o ora postat)

el e cel care a conudus serialul pana in perioada cand a inceput comedia dupa nunta,cu Khushi..sa vedem daca e adevarat revenirea lui si poate reuseste ceva cu serialul...vad ca fani sunt foarte bucurosi! kiss 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656
Sper ca intr-adevar sa fie o veste buna .... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 244732 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 244732
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:00 pm

petronela a scris:
Sper ca intr-adevar sa fie o veste buna .... 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 244732 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 244732
mie mi-a placut cum a condus el serialul..dupa ce a plecat fani i-au trimis pe pag lui messaje ..vazand atatea mesaje a zis ca o sa se intalneasca cu cei care sunt la iss si sa vada,iar atunci a zis ca nu au cazut de acord si nu se reantoarce..iar acum se pare ca s-au intalnit din nou si ca revine...nu a zis exact ca revine la iss dar cand spune "Cut it'' clar e vb de iss Smile

mi se pare ca si Arjun tot de el e condus..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 1:02 pm

Andreea_Miha a scris:
mie mi-a placut cum a condus el serialul..dupa ce a plecat fani i-au trimis pe pag lui messaje ..vazand atatea mesaje a zis ca o sa se intalneasca cu cei care sunt la iss si sa vada,iar atunci a zis ca nu au cazut de acord si nu se reantoarce..iar acum se pare ca s-au intalnit din nou si ca revine...nu a zis exact ca revine la iss dar cand spune "Cut it'' clar e vb de iss Smile

De fapt ce este ? scenarist ? sau ..?? iar Arjun mie imi place..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:02 pm

Maine e ziua lu Sanaya...

SBB reached.. to Monayas place... with cake.. to celebrate.. Sanayas budday..

They came in an open place and Mohit put a chair n then put the cake on the chair!

Mohit sang.. Happy Budday to my baby n Sanaya. cut the cake n fed him cake n hugged him and he kissed her on the eyes!

Mohit in blue tees n Sano in green outfit... n reporter asks Mohit.. what Sanaya must have wished.. n Mohit says.. she never asks for herself..she always asks wishes for others...like keep family happy.. keep her parents happy n also for him!

She offered cake to the camera n said..this is to all Monaya fans..thank u for all ur best wishes and may we bring a smile to all ur faces.. always!

Reporter asks.. Sanaya her age.. n Sanaya says.. everyone knows my age..! She asks Mohit n Mohit.. says..she will kill me..! Sanaya says..its 24 and Mohit says.. u can say.. its 24!

Armu4eva
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 1:04 pm

Daca Sanaya are 24 atunci Barun cat are ???
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:08 pm

petronela a scris:
De fapt ce este ? scenarist ? sau ..?? iar Arjun mie imi place..

a fost directorul la iss se ocupa de toate scenele,el supraveghea totul..si se ocupa mai ales de scenele de drama din iss...ce bucurie pe if ca revine..sa speram ca e adevarat...
dupa ce a plecat el cel care se ocupa era Gul Khan el supraveghea,iar cel mai mult se ocupa de scenele romatice..dar le-a cam facut praf...

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:13 pm

petronela a scris:Daca Sanaya are 24 atunci Barun cat are ???

Cred ca a fost o gluma de a ei..ca de cate ori e intrebata nu vrea sa zica varsta...la un moment dat i-a zis si lui barun ca nu e frumos sa intrebi o doamna cati ani are... Smile

Sanaya avea 28 si Barun 27...maine e ziua ei face 29 de ani...iar Barun a facut in august 28..

Sanaya 17th September 1983
Barun 21st Augustl 1984
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 1:20 pm

Andreea_Miha a scris:

Cred ca a fost o gluma de a ei..ca de cate ori e intrebata nu vrea sa zica varsta...la un moment dat i-a zis si lui barun ca nu e frumos sa intrebi o doamna cati ani are... Smile

Sanaya avea 28 si Barun 27...maine e ziua ei face 29 de ani...iar Barun a facut in august 28..

Sanaya 17th September 1983
Barun 21st Augustl 1984
Fecioara cu leu...ies scantei.... Smile
Iar daca zici ca acel director chiar isi face treaba ..il asteptam cu mare drag... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:27 pm

petronela a scris:
Fecioara cu leu...ies scantei.... Smile
Iar daca zici ca acel director chiar isi face treaba ..il asteptam cu mare drag... Smile
si eu daca poate face ceva pt serial sad ..ca m-am saturat dadi shyam garima..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:28 pm

Sanaya Irani and Mohit Seghal - Birthday
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 1:42 pm

Miha ce frumosi sunt..ce tandru il imbratiseaza si el ce frumos o pupa pe obraz..chiar imi plac...un cuplu frumos.. 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:47 pm

petronela a scris:Miha ce frumosi sunt..ce tandru il imbratiseaza si el ce frumos o pupa pe obraz..chiar imi plac...un cuplu frumos.. 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516

sincer nu eram fana a cuplului dar a inceput sa imi placa...e frumusel si imi place ca e atent cu ea..
desi video l-am vazut pe sarite a inceput sa imi placa cuplul lor... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 1:55 pm

Andreea_Miha a scris:

sincer nu eram fana a cuplului dar a inceput sa imi placa...e frumusel si imi place ca e atent cu ea..
desi video l-am vazut pe sarite a inceput sa imi placa cuplul lor... Smile
Ma bucur ..cuplu frumos si in viata personala cu Mohit si avem un cuplu frumos si pe ecran..cu Barun..bune alegeri a facut Sanaya.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 1:58 pm

petronela a scris:
Ma bucur ..cuplu frumos si in viata personala cu Mohit si avem un cuplu frumos si pe ecran..cu Barun..bune alegeri a facut Sanaya.. Smile

asa e.... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 16 Sept 2012, 2:03 pm

eu ies 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 517793 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 16 Sept 2012, 2:05 pm

Andreea_Miha a scris:eu ies 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 517793 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656
Te pupic ! 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656
Si eu ies.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 16 Sept 2012, 2:11 pm

Andreea_Miha a scris:

Buna, da asa e.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum