19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ce Maha a fost ieri ? Doamne, da astia cik da episod special si de unde ? A fost o porcarie. In afara de giugiulelile dintre Arhi, nu a fost nimic spectaculos. Sunt incredibil. Ma asteptam la ceva deosebit. Si ce joc era ala cu perna ? O porcarieeeeee, mai bine nu ma uitam.
Bine ai venit in clubul nostru....Alexa20 a scris:Ce Maha a fost ieri ? Doamne, da astia cik da episod special si de unde ? A fost o porcarie. In afara de giugiulelile dintre Arhi, nu a fost nimic spectaculos. Sunt incredibil. Ma asteptam la ceva deosebit. Si ce joc era ala cu perna ? O porcarieeeeee, mai bine nu ma uitam.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Bine ai venit in clubul nostru....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Iuli cum reusesti sa traduci super ep maha de ieri ???
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Iuli cum reusesti sa traduci super ep maha de ieri ???
Iti spun dupa mai am un pic si termin dar acum ma cheama la masa cumnatul meu.Ne auzim peste 20 de minute, da?
Acum sa-ti spun cum de ce crezi ca m-am apucat tarziu de ea?Pentru ca m-am pregatit sufleteste inainte deci m-am trezit de dimi cu gandul la Iss mi-am baut cafeluta 2, apoi m-am pregatit sa ma duc in oras mai intai am fost la Catedrala ca asa i se spune Biserica mare din oras, n-am stat mult decat am aprins lumanari si cam atat, apoi m-am dus la florarie am cumparat flori, apoi m-am dus prin oras la un magazin de bijouri n-am luat nimic ca nu mi-a placut iar apoi m-am dus la coafor si apoi am ajuns la casa de schimb am stat acolo si am vorbit cu fetele si apoi am venit acasa deja ma simteam mult mai impacata cu gandul i-am dat sotului sa manance si m-am urcat sus la calculator si inainte de a incepe am zis tatal nostru sa-mi dea putere sa nu ma enervez si cand am inceput deja mintea mea era pregatita si sincer chiar nu m-am enervat deloc ca la sfarsit adica cand m-ai intrebat tu nu mi-a venit sa cred cat de calma am putut sa fiu, asta nu mi s-a intamplat niciodata, sincer.Mama ce tare am putut sa fiu deci am nervi de otel.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 16 Sept 2012, 7:29 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Frate, Shyam jos palaria, cine a facut dialogurile caracterului lui Shyam e tare, frate din cateva vorbe ia facut pe toti, a creat un joc de cuvinte de sincer e ca Buzdugan cand face farsele de nimeni nu si-a dat seama ce-i sspune si de ce.Caracterul Shyam este unul foarte puternic si enervant sper ca si pedeapsa lui sa fie pe masura cand o fi asta.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Bine ai venit in clubul nostru....
Da, ieri nu am avut timp sa ma uit, si cand am avut timp, am ramas fara net. Iar azi zic, haide sa vad si eu episodul Maha, dar nu prea aveam asa tragere de inima. Dar cu toate astea am zis hai ...
Au fost dragutze fazele dintre Arhi, dar ma enerveaza ca prea exagereaza cu tenta sexuala. Nu scapa o ocazie, sa nu incerce sa o sarute. Dar macar ori se saruta, ori o lasa balta pana la nunta. Si acum asteptam sa vad scena in care gariam se intalneste cu Dadi. Da de unde, ca nici macar atata lucru. Am vazut un joc banal, care m-a plictisit numai uitandu-ma, dar jucandu-l. Parca eram eu cu verisoarmea cand aveam 7 ani, si ne aruncam mingea de la una la alta. Stupiddddddddddd ! Deci jocul ala a fost chiar stupid. Apoi secventele cu Shyam si Anjali deja le-am depasit, ca numai suporta mintea mea atata romantism fals.
Cu alte cuvinte, a fost un episod de umplutura, fara sare si piper. Nitel zahar cu romantismul dintre Arhi si joaca lor. Asa ca atunci cand o sa se anunte un alt Maha, nici macar numai sar in sus.
Alexa20 a scris:
Da, ieri nu am avut timp sa ma uit, si cand am avut timp, am ramas fara net. Iar azi zic, haide sa vad si eu episodul Maha, dar nu prea aveam asa tragere de inima. Dar cu toate astea am zis hai ...
Au fost dragutze fazele dintre Arhi, dar ma enerveaza ca prea exagereaza cu tenta sexuala. Nu scapa o ocazie, sa nu incerce sa o sarute. Dar macar ori se saruta, ori o lasa balta pana la nunta. Si acum asteptam sa vad scena in care gariam se intalneste cu Dadi. Da de unde, ca nici macar atata lucru. Am vazut un joc banal, care m-a plictisit numai uitandu-ma, dar jucandu-l. Parca eram eu cu verisoarmea cand aveam 7 ani, si ne aruncam mingea de la una la alta. Stupiddddddddddd ! Deci jocul ala a fost chiar stupid. Apoi secventele cu Shyam si Anjali deja le-am depasit, ca numai suporta mintea mea atata romantism fals.
Cu alte cuvinte, a fost un episod de umplutura, fara sare si piper. Nitel zahar cu romantismul dintre Arhi si joaca lor. Asa ca atunci cand o sa se anunte un alt Maha, nici macar numai sar in sus.
Dar ce acum ai sarit?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar ce acum ai sarit?
Ce sa sar, daca mi-a luat cheful ? Oricum, nu sunt eu prea incantata de mersul lucrurilor, dar am zis in sfarsit se afla adevarul. Sa vedem se despart nu se despart, merge nunta nu merge nunta. Damn it ! Nimic nu merge cum vreau eu
Alexa20 a scris:
Ce sa sar, daca mi-a luat cheful ? Oricum, nu sunt eu prea incantata de mersul lucrurilor, dar am zis in sfarsit se afla adevarul. Sa vedem se despart nu se despart, merge nunta nu merge nunta. Damn it ! Nimic nu merge cum vreau eu
Daaaa, las ca mai avem de asteptat pana se petrec tot ce ai zis tu.
iulianagl- moderator
Bai eu cred ca aici n-a legat-o si de maini, nu?Ca parca asa pare!
iulianagl- moderator
Gata stiu de ce a legat-o,maine ii face surpriza de ziua ei dar numai noi stim asta.
iulianagl- moderator
Pedro this is for you!
iulianagl- moderator
Oare a mai ramas ceva aer intre ei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Bai eu cred ca aici n-a legat-o si de maini, nu?Ca parca asa pare!
Eu una nu as avea incredere in Arnav Cred ca s-a plictisit de jocul cu perna, si vor sa joace baba oarba
Alexa20 a scris:
Eu una nu as avea incredere in Arnav Cred ca s-a plictisit de jocul cu perna, si vor sa joace baba oarba
Auzi dar dupa ce o atinge cum o atinge ii mai spune sa se relaxeze!Cum naiba se mai poate relaxa cu el aproape!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Auzi dar dupa ce o atinge cum o atinge ii mai spune sa se relaxeze!Cum naiba se mai poate relaxa cu el aproape!
Pe mine una ma enerveaza, ca a facut personajul lui ASR o harababura. Ori e cu nervi si tipa, ori este disperat sa o sarute pe Khushi. El face toate ritualurile, doar ca sa primeasca si el, macar un pupic.
Alexa20 a scris:
Pe mine una ma enerveaza, ca a facut personajul lui ASR o harababura. Ori e cu nervi si tipa, ori este disperat sa o sarute pe Khushi. El face toate ritualurile, doar ca sa primeasca si el, macar un pupic.
Iar ea scapa mereu.Cum vine asta?
iulianagl- moderator
Pedro aici sigur a mai ramas aer intre ei ca se vede cu ochiul liber.
No way!!
iulianagl- moderator
va multumesc fetelor pt urari....au lipsesc acum k nu duc o perioada asa buna in viata Alexa stie despre ce este vb.....am primit cu o zi inainte de ziua mea de nastere cel mai frumos cadou :DESPARTIREA DE AL MEU IUBYT.....asta beste viata merge inainte...sa nu va supi pe mn k lipsesc putin dupa aici :) va pupicesc si imi este dor de voi....o sa revin cu forte mari
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:va multumesc fetelor pt urari....au lipsesc acum k nu duc o perioada asa buna in viata Alexa stie despre ce este vb.....am primit cu o zi inainte de ziua mea de nastere cel mai frumos cadou :DESPARTIREA DE AL MEU IUBYT.....asta beste viata merge inainte...sa nu va supi pe mn k lipsesc putin dupa aici :) va pupicesc si imi este dor de voi....o sa revin cu forte mari
Imi pare rau sa aud asta iubita dar viata merge inainte fii puternica si poate chiar nu merita sa plangi, gandeste-te.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Imi pare rau sa aud asta iubita dar viata nu merge inainte fii puternica si poate chiar nu merita sa plangi, gandeste-te.
nu merita iubyta...dak merita plangeam.....dar...asta este viata ...mai bn acum decat prea tarziu....au fost ani buni...dar asta este....decat sa ne dam in cap mai incolo mai bn am pus punct...kand nu se mai poate nu se mai poate viata merge inainte si cu bune si cu rele......ma doare nu zic nu pt k a fost parte din viata mea...dar decat sa stau numai in cearta si sa sufar mereu mai bn ma las pagubasa :) ...imi revin eu si o sa stau mai mult cu voi si o sa va povestesc
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:
nu merita iubyta...dak merita plangeam.....dar...asta este viata ...mai bn acum decat prea tarziu....au fost ani buni...dar asta este....decat sa ne dam in cap mai incolo mai bn am pus punct...kand nu se mai poate nu se mai poate viata merge inainte si cu bune si cu rele......ma doare nu zic nu pt k a fost parte din viata mea...dar decat sa stau numai in cearta si sa sufar mereu mai bn ma las pagubasa :) ...imi revin eu si o sa stau mai mult cu voi si o sa va povestesc
Stiu iubita dar acum ce sa faci sa te dai cu capul de pereti ia-ti timp si impacate cu tine insuti, eu cand patesc cate un lucru rau ma gandesc ca poate altii au alte belele mai mari ca a mele asa ca ma rog la Dumnezeu si pentru mine si pentru altii.Ia-ti inima in dinti si fa-te ca nu s-a intamplat nimic.
iulianagl- moderator
Maine e ziua lui Sanaya.Cine a facut clipul asta jos palaria e super.
iulianagl- moderator
Bai nu mai prostii scriu, heelppp!!
iulianagl- moderator
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum