Serialesitelenovelet
21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+10
tiberici
narcisa
AdrianaMatza
Alexa20
petronela
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
lica54
iulianagl
14 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Sam 29 Sept 2012, 12:15 pm

petronela a scris:Alexa, multumesc pentru ep.. kiss
Superba melodia din Madhubala..ce bine ca ai pus-o la tine pe site, altfel nu aveam ocazia sa o vad si cu traducere.. kiss

Nu am tradus-o eu, Andrushka a tradus-o, eu doar i-am dat like. Si cu placere, pentru episoade. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 1:42 pm

Buna!
Alexa am vazut ca nu ai tradus-o tu,melodia din Madhu, dar m-am bucurat ca am gasit-o la tine ..ca pe alte site-uri eu nu mai intru...si bineinteles am fost incantata si de toate melodiile traduse din Iss si de tine si de altii... kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Sam 29 Sept 2012, 2:25 pm

buna feteleeee imi cer scz pt absenta mea de luni intru in forta.....sunt plecata pe Valea Doftanei de Marti si ma intorc tocmai maine....dar de luni intru in forta aici...imi este dor de voiiii 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 517793 kiss kiss
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Sam 29 Sept 2012, 2:31 pm

da care e pagina de discutie

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 2:34 pm

vica a scris:da care e pagina de discutie

Iubita asta unde ai scris tu acum, aici este pagina de discutii si poti scrie ce vrei tu.Esti noua dar nu-i nimic te inveti imediat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 4:19 pm

Deci gata, mi-am propus nu mai citesc nici un articol..ba se intreaba ca si noi ce se va intampla ..ba ne duc in eroare...iar referitor la Shyam ..mintea lui diabolica trebuie sa gaseasca ceva sa bage iar nebunia in casa...indienii cum sunt innebuniti dupa drama...asteptam si noi drama..ca a fost deja prea multa fericire... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 4:21 pm

petronela a scris:Deci gata, mi-am propus nu mai citesc nici un articol..ba se intreaba ca si noi ce se va intampla ..ba ne duc in eroare...iar referitor la Shyam ..mintea lui diabolica trebuie sa gaseasca ceva sa bage iar nebunia in casa...indienii cum sunt innebuniti dupa drama...asteptam si noi drama..ca a fost deja prea multa fericire... Smile Smile

Deci se referea la faptul ca atat cat Shyam o sa fie acolo n-o sa ducem lipsa de drama deci ce a spus el ieri ca daca un plan a esuat jucatorii experti imediat icropesc un alt plan si tot nu se da batut. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 4:29 pm

iulianagl a scris:

Deci se referea la faptul ca atat cat Shyam o sa fie acolo n-o sa ducem lipsa de drama deci ce a spus el ieri ca daca un plan a esuat jucatorii experti imediat icropesc un alt plan si tot nu se da batut. Smile
Normal ca o sa fie prezent de acum incolo mult si bine..sau rau.. Smile tot serialul va fi cu el..in ultimul ep afla si ei cine e Shyam...???!!! stupid avea o moaca la nunta..la un moment dat zici ca avea un tic, dadea din cap si facea niste stramabaturi...malefic rau.. Smile dar Abhaas tot imi place.. cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 4:33 pm

petronela a scris:
Normal ca o sa fie prezent de acum incolo mult si bine..sau rau.. Smile tot serialul va fi cu el..in ultimul ep afla si ei cine e Shyam...???!!! stupid avea o moaca la nunta..la un moment dat zici ca avea un tic, dadea din cap si facea niste stramabaturi...malefic rau.. Smile dar Abhaas tot imi place.. cupidon

Asta inseamna sa fii actor bun sa ti se vada tot ce traiesti, pe fata.Mie imi place de el si de cum joca achiar daca e malefic.El e sarea si piperul din vietile lui Arnav si Khushi daca n-ar fi el in viata lor ei nu vor mai avea nicio aventura sa ca.. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 4:37 pm

iulianagl a scris:

Asta inseamna sa fii actor bun sa ti se vada tot ce traiesti, pe fata.Mie imi place de el si de cum joca achiar daca e malefic.El e sarea si piperul din vietile lui Arnav si Khushi daca n-ar fi el in viata lor ei nu vor mai avea nicio aventura sa ca.. Smile
Doar ei au nevoie de o viata aventuroasa....si noi la fel Smile daca e monotonie, rutina nu ne place...ceva ce nu avem...si ne trebuie..musai.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 4:39 pm

petronela a scris:
Doar ei au nevoie de o viata aventuroasa....si noi la fel Smile daca e monotonie, rutina nu ne place...ceva ce nu avem...si ne trebuie..musai.. Smile

Exact, musai. Smile 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 2364036189
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 4:47 pm

iulianagl a scris:

Exact, musai. Smile 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 2364036189
Iubita, te pupic..e musai sa plec ..in seara asta am ...seara de balet...la opera.. kiss kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 4:48 pm

petronela a scris:
Iubita, te pupic..e musai sa plec ..in seara asta am ...seara de balet...la opera.. kiss kiss

Ok have fun. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 29 Sept 2012, 9:33 pm

iulianagl a scris:

Ok have fun. kiss
kiss kiss am revenit..dar ce rasfat avem...2 ep astazi..
Alexa 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 517793..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 29 Sept 2012, 9:35 pm

petronela a scris:
kiss kiss am revenit..dar ce rasfat avem...2 ep astazi..
Alexa 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 517793..

Alex se apropie cu pasi usori de episoadele dezastruoase.

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=582
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum