Serialesitelenovelet
22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
AdrianaMatza
Lucica10
tiberici
anyta
lica54
Alexa20
iulianagl
petronela
12 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 9:48 pm

iulianagl a scris:

Buna! kiss
Bună Iulia kiss . Nici o impresie despre film în seara asta n-ai împărtășit. Sau încă nu l-ai văzut?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 10 Oct 2012, 9:49 pm

Lasand glumele la o parte, mie mi-a placut cum a jucat Di. Mi-ar fi placut sa il vad pe ASR cum il omoara in bataie. Dar discursul lui Anjali mi-a facut parul de gaina. Superrrrrrrrr. Si chiar ma gandeam, ca daca as fi fost in locul ei as fi luat toate obiectele lui si i-as fi dat foc. Dar as fi vrut sa vad cum arde tabloul ala de pe perete. Ma scoate din minti tabloul ala.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 10 Oct 2012, 9:50 pm

narcisa a scris:
Bună Iulia kiss . Nici o impresie despre film în seara asta n-ai împărtășit. Sau încă nu l-ai văzut?

Nu am putut sa-l vad online asa ca m-am lasat bagubasa. Smile M-am umplut de obida ca niciun star plus nu mergea. 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Oct 2012, 9:51 pm

iulianagl a scris:
petronela a scris:
Un mic/mare sarut... intim..???? 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 1007734117

Doar atat? stupid
Si eu la fel am inteles ca doar o invata cum sa sarute pe buze Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 9:52 pm

Alexa20 a scris:

Mersi frumos. Tu ce mai faci ? cum te simti ? kiss
Am răcit, deci nu fac prea grozav, dar tot mai pot să mă bucur de frumusețile pe care le faceți și le aduceți aici.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 10 Oct 2012, 9:53 pm

narcisa a scris:

Iti spun eu ca este super. L-am vazut de 2 ori pana acum. Mai intai Shyam a marturisit tot ce a facut ca dementul, razand de mama focului, iar cand a vazut ca Di si-a rupt mangalsutra a inceput sa spuna ca asta a fost planul lui Arnav si a lui Khushi. Ca l-au facut sa spuna ce nu a facut si nu ar fi facut in viata lui. Iar apoi Di i-a tras o palma de mama focului, si i-a spus ca il uraste, mai mult decat la iubit vreodata. Si ca vrea sa dispara din viata ei. Iar Chote l-a dat pe mana politiei. Apoi Di s-a dus in camera ei, a luat toate obiectele lui Shyam si le-a dat foc. Dar a fost multtt mai super decat iti povestesc eu. Si mult mai palpitant.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Oct 2012, 9:53 pm

A aparut aici

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 10 Oct 2012, 9:54 pm

narcisa a scris:Am răcit, deci nu fac prea grozav, dar tot mai pot să mă bucur de frumusețile pe care le faceți și le aduceți aici.

Oh spune-mi mie ca si eu am un nas infundat si mie atat de aiurea ... Nu am chef nici in pat sa stau nici pe scaun, nu am chef de nimic. Cred ca e de al vremea asta. Ca ba e frig, ba e cald. 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 2743637754
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 10 Oct 2012, 9:59 pm

Azi am avut impresia, ca pentru prima data dupa foarte mult timp de asteptare Anjali s-a trezit la realitate si a vazut ca nimic nu este asa cum a crezut ea. am crezut ca o sa se duca in camera ei si o sa planga. Dar a preferat sa infrunte totul cu curaj. Mia placut de ea.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 10:02 pm

Alexa20 a scris:

Iti spun eu ca este super. L-am vazut de 2 ori pana acum. Mai intai Shyam a marturisit tot ce a facut ca dementul, razand de mama focului, iar cand a vazut ca Di si-a rupt mangalsutra a inceput sa spuna ca asta a fost planul lui Arnav si a lui Khushi. Ca l-au facut sa spuna ce nu a facut si nu ar fi facut in viata lui. Iar apoi Di i-a tras o palma de mama focului, si i-a spus ca il uraste, mai mult decat la iubit vreodata. Si ca vrea sa dispara din viata ei. Iar Chote l-a dat pe mana politiei. Apoi Di s-a dus in camera ei, a luat toate obiectele lui Shyam si le-a dat foc. Dar a fost multtt mai super decat iti povestesc eu. Si mult mai palpitant.
Și episoadele puse de tine în seara asta sunt palpitante dar parcă mi-a lăsat un gust amar comportamentul lui Di față de Khushi. Acum că Shyam a fost demascat e cazul ca Anjali să-și ceară scuze față de ea și să se dea cărțile pe față să vadă Raizada câte a făcut Khushi pentru ei.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 10 Oct 2012, 10:04 pm

narcisa a scris:Și episoadele puse de tine în seara asta sunt palpitante dar parcă mi-a lăsat un gust amar comportamentul lui Di față de Khushi. Acum că Shyam a fost demascat e cazul ca Anjali să-și ceară scuze față de ea și să se dea cărțile pe față să vadă Raizada câte a făcut Khushi pentru ei.

Asta nu cred ca o sa se intample. Cine stie, mai vedem.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 10:09 pm

Admin_dea05 a scris:Si eu la fel am inteles ca doar o invata cum sa sarute pe buze Smile
Smile Smile Smile Sper că a reușit din prima încercare și să treacă la lecția următoare.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 10:14 pm

Alexa20 a scris:

Oh spune-mi mie ca si eu am un nas infundat si mie atat de aiurea ... Nu am chef nici in pat sa stau nici pe scaun, nu am chef de nimic. Cred ca e de al vremea asta. Ca ba e frig, ba e cald. 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 2743637754
Sănătate multă Iulia, să ai mai multă grijă de tine. Te solicită kinderul tău la lecții?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 10 Oct 2012, 10:18 pm

Alexa20 a scris:

Asta nu cred ca o sa se intample. Cine stie, mai vedem.
Nici eu nu cred, a trecut prea mult timp, s-a pierdut și asta pe drum, pentru ei e poveste veche, doar pentru noi care ne tot uităm la vechile episoade e mereu nouă și dureroasă.

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=588
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum