22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
AdrianaMatza
Lucica10
tiberici
anyta
lica54
Alexa20
iulianagl
petronela
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Buna !
Alexa superb videoclipul... si multumim ca l-ai facut si in numele nostru pentru Iuli, careia ii multumesc si eu mult, mult pentru tot...
Alexa superb videoclipul... si multumim ca l-ai facut si in numele nostru pentru Iuli, careia ii multumesc si eu mult, mult pentru tot...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna !
Ma chiar ma face-ti sa
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
De bucurie, nu ?? sa stii ca apreciem munca si timpul tau, dedicate noua...iulianagl a scris:
Ma chiar ma face-ti sa
petronela- vip
petronela a scris:
De bucurie, nu ?? sa stii ca apreciem munca si timpul tau, dedicate noua...
Stiu si de asta ma face-ti sa ca ma coplesiti cu atatea multumiri iar io nu sunt invatata cu asa ceva.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stiu si de asta ma face-ti sa ca ma coplesiti cu atatea multumiri iar io nu sunt invatata cu asa ceva.
petronela- vip
petronela a scris:
Dar sa fie si pentru Alex ca ea face mai toata treaba.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Te inveti acum. Si de ce sa nu iti multumim ? Stiu ce inseamna sa traduci un film si stiu cat timp ia. Iar tu in fiecare seara, cand apare serialul cu subtitrare, te apuci si subtitrezi. Esti precum o furnicuta
Neah sa fiu sincera, treaba care o faci tu e mai grea decat ce fac eu. Tu subtitrezi fiecare replica in parte. Eu doar iau textul si il pun pe film.iulianagl a scris:
Dar sa fie si pentru Alex ca ea face mai toata treaba.
Alexa20 a scris:
Te inveti acum. Si de ce sa nu iti multumim ? Stiu ce inseamna sa traduci un film si stiu cat timp ia. Iar tu in fiecare seara, cand apare serialul cu subtitrare, te apuci si subtitrezi. Esti precum o furnicuta
Hai ca te bat si nu numai pe tine, fac si eu ce pot si sper ca in viitor cand ajungi la cele traduse de mine si de Narcisa, sa-ti fie de ajutor.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Neah sa fiu sincera, treaba care o faci tu e mai grea decat ce fac eu. Tu subtitrezi fiecare replica in parte. Eu doar iau textul si il pun pe film.
Da, dar acum tu faci cel mai mult asa ca melodia trebuia dedicata si tie ca eu nu stiu sa fac din astea eu stiu doar sa-ti multumesc in cuvinte scrise si in inima mea, asa ca sincer chiar ma face-ti sa
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Hai ca te bat si nu numai pe tine, fac si eu ce pot si sper ca in viitor cand ajungi la cele traduse de mine si de Narcisa, sa-ti fie de ajutor.
Mai am 5 episoade de tradus, si ajung la cele traduse de voi. Si imi vor fi de mare ajutorrrrrrrrrrrrrr
Auzi ca vazui un clip cu Salman oare nu cumva Khushi il ia pe Chote la un film cu Salman?Daca da inseamna ca ii fac reclama lui Salman.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Mai am 5 episoade de tradus, si ajung la cele traduse de voi. Si imi vor fi de mare ajutorrrrrrrrrrrrrr
Ma bucur.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da, dar acum tu faci cel mai mult asa ca melodia trebuia dedicata si tie ca eu nu stiu sa fac din astea eu stiu doar sa-ti multumesc in cuvinte scrise si in inima mea, asa ca sincer chiar ma face-ti sa
Tu si Khushi. Plangeti din orice Hei eu nu am facut videoclipul ca sa plangi. L-am facut ca sa te uiti la el si sa zambesti. Asa ca lasa lacrimile in sertarasul lor, si zambeste.
iulianagl a scris:Auzi ca vazui un clip cu Salman oare nu cumva Khushi il ia pe Chote la un film cu Salman?Daca da inseamna ca ii fac reclama lui Salman.
Da din ce am citit undeva Chote vrea sa o scoata pe Khushi la film, dar Khushi invita toata familia la noul film al lui Salman Khan.
Alexa20 a scris:
Tu si Khushi. Plangeti din orice Hei eu nu am facut videoclipul ca sa plangi. L-am facut ca sa te uiti la el si sa zambesti. Asa ca lasa lacrimile in sertarasul lor, si zambeste.
Oho, am zambit stai linistita l-am vazut de nu stiu cate ori chiar imi place melodia eu o am trasa pe cd dar sincer ma simt ciudat cand cineva imi face asa surprize placute cum am zis nu prea sunt obisnuita cu asa ceva, prefer sa trec nevazuta ca asa e mai bine.Mi-a placut enorm clipul si mii de multumiri.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Da din ce am citit undeva Chote vrea sa o scoata pe Khushi la film, dar Khushi invita toata familia la noul film al lui Salman Khan.
Eu am inteles ca merg la picnic, la film auzisem ca se duca si mi-a venit ideea ca daca tot le place la toti de Salman nici nu se putea sa nu fie un film cu Salman ohh da mi se pare ca Salman e pe cale sa-si lanseze un nou film ceva cu Paris ca gasisem eu melodia de titlu a filmului si chiar imi placea dar numai ca era foarte scurta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Oho, am zambit stai linistita l-am vazut de nu stiu cate ori chiar imi place melodia eu o am trasa pe cd dar sincer ma simt ciudat cand cineva imi face asa surprize placute cum am zis nu prea sunt obisnuita cu asa ceva, prefer sa trec nevazuta ca asa e mai bine.Mi-a placut enorm clipul si mii de multumiri.
Am tras cu ochiul intr-o seara la conversatia ta cu Petro si la ce melodii postai tu. Si am auzit melodia asta si mi-a placut ritmul. Care este foarte placuta melodia. Am luat-o razna cu indienii am indieni pe monitor, indieni in telefon, indieni in mp3
Alexa20 a scris:
Am tras cu ochiul intr-o seara la conversatia ta cu Petro si la ce melodii postai tu. Si am auzit melodia asta si mi-a placut ritmul. Care este foarte placuta melodia. Am luat-o razna cu indienii am indieni pe monitor, indieni in telefon, indieni in mp3
Da asa e acum nu stiu care pe care ne-am cucerit noi pe ei sau ei pe noi.
iulianagl- moderator
Nu zic ca Salman n-ar fi un actor bun dar mai mult imi place de Sharuk.
iulianagl- moderator
O, o, o si apropo de melodia care ai facut tu clipul a mers excelent versurile cu gradina lui Chote ce ain care a dus-o pe Khushi inainte de nunta.Asta mi-a placut enorm ca am vazut versul pe ecran si in acelasi timp pe Khushi in gradina cand alerga la flori.Super combinatia.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:O, o, o si apropo de melodia care ai facut tu clipul a mers excelent versurile cu gradina lui Chote ce ain care a dus-o pe Khushi inainte de nunta.Asta mi-a placut enorm ca am vazut versul pe ecran si in acelasi timp pe Khushi in gradina cand alerga la flori.Super combinatia.
Da, initial vreaim sa pun imaginea cu gradina cu flori de la Bhua ji. Stii cand credea Khushi ca vrea sa o omoare Chote. Dar apoi m-am gandit m-ai bine si am zis sa pun imaginea cand a dus-o Chote in gradina mamei lui.
Alexa20 a scris:
Da, initial vreaim sa pun imaginea cu gradina cu flori de la Bhua ji. Stii cand credea Khushi ca vrea sa o omoare Chote. Dar apoi m-am gandit m-ai bine si am zis sa pun imaginea cand a dus-o Chote in gradina mamei lui.
Aia de la Bua era funny dar asta ai ales-o perfect. :drunken:
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Nu zic ca Salman n-ar fi un actor bun dar mai mult imi place de Sharuk.
Si mie tot Sharuk imi place. Dar acum nu stiu unde se duc la picnic sau la film. Ca am vazut cosul ala de picnic, dar Khushi si Mami vorbeau de film.
iulianagl a scris:
Aia de la Bua era funny dar asta ai ales-o perfect. :drunken:
Era bine sa pun imaginea in care Chote se indreapta spre ea cu foarfeca
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum