3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
victoria
Admin_dea05
Lucica10
anyta
petronela
tiberici
iulianagl
lica54
12 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
o saptamana cat mai placuta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ce fata de tocilar are!iulianagl a scris:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/488063_397323020336249_1962445937_n.jpg
Buna dimi,
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumesc iuliana pt traducere, am asteptat-o!
Admin_dea05- Admin
Buna!Frumos episod si culmea foarte lung. In fine mi-a placut cum a fost filmat mi-a adus aminte de filmul Agneepath.
iulianagl- moderator
Si chiar e melodia din film, super.
iulianagl- moderator
Cum se face ca RK o s-o acuze pe Madhu cand Bitu a primit telefon de la aceiasi persoana ca va fii omorat RK pt ca nu a platit banii?
Admin_dea05- Admin
Multumim Iuliana! Pe viitor te tog sa le postezi si la melodii din serial pt ca merita sa le gasim si separat.iulianagl a scris:https://www.youtube.com/v/IV0Cc1W_DDM
Si chiar e melodia din film, super.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Multumim Iuliana! Pe viitor te tog sa le postezi si la melodii din serial pt ca merita sa le gasim si separat.
Pai am zis ca poate n-avem voie.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Cum se face ca RK o s-o acuze pe Madhu cand Bitu a primit telefon de la aceiasi persoana ca va fii omorat RK pt ca nu a platit banii?
Dar nu RK, Deepali face asta ca zice ca Malik si Madhu sunt cei care fac asta, bine nu se stie doar stii cum ii serialele indiene.
iulianagl- moderator
Ce e pe you tube le punem ca daca e vre-o problema sa fie sterse de acolo. Cum am patit eu cu Gonulcelen a trebuit sa sterg aproape toate ep ca altfel imi stergeau contul aia din cauza drepturilor de autor.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Multumim Iuliana! Pe viitor te tog sa le postezi si la melodii din serial pt ca merita sa le gasim si separat.
Pai am zis ca poate n-avem voie.
Admin_dea05- Admin
Cred ca ep 98 e cu cea mai putina subtitrare.Am inteles tot direct de la sursaiulianagl a scris:[]
Admin_dea05- Admin
Buna dimi.Eu cred ca nici Bathia nu se astepta ca ala sa-l impuste ei doar au crezut ca o sa-la ameninte si el o sa le dea banii dar nu si-au dat seama ca RK nu da banii asa usor iar din cauza asta lucrurile au mers mai departe.
iulianagl- moderator
Proasta calitate la episodele astea, s-a vazut scrisul naspa rau de aceea mi-a luat mult timp sa traduc.Sorry!
iulianagl- moderator
Da in fine, ce m-as bucura ca sangele lui Madhu sa fie compatibil cu a lui RK si ea sa doneze sange pentru el.Sa moara scarba de Deepali.
iulianagl- moderator
Cred ca pt un moment RK se afla pe lumea cealalta...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Cred ca pt un moment RK se afla pe lumea cealalta...
O sa vezi ca-si revine dupa ce-i doneaza Madhu sange.
iulianagl- moderator
Adica e pe lumea cealalta si ..invie..?? asta numai la indieni se poate intampla.. sunt minunati indienii astia..au parte numai de miracole...iulianagl a scris:
O sa vezi ca-si revine dupa ce-i doneaza Madhu sange.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Adica e pe lumea cealalta si ..invie..?? asta numai la indieni se poate intampla.. sunt minunati indienii astia..au parte numai de miracole...
Pai nu tot la ei sunt si holy cows.
iulianagl- moderator
Se vede ca iubesc animalele..zeu elefant ??!!..cine stie ce animale mai venereaza...iulianagl a scris:
Pai nu tot la ei sunt si holy cows.
petronela- vip
petronela a scris:
Se vede ca iubesc animalele..zeu elefant ??!!..cine stie ce animale mai venereaza...
Cred ca si tigru.
iulianagl- moderator
Nu mai spun de aglomeratia de zei..si copaci venerati..si traditiile lor..hainele lor..incaltamintea... si acum ma intreb cum putea alerga Khushi cu papucii aia in picioare.. iar acele sari, cum de nu se impiedica in ele..cand o vad pe Manorma cum merge astept in fiecare secunda sa vina in nas... nu-mi plac delos belciugele alea in nas..iulianagl a scris:
Cred ca si tigru.
Imi plac mult culorile vii si bratarile lor, daca nu s-ar uita lumea la mine crucis cred ca as purta si eu..
petronela- vip
petronela a scris:
Numai spun de aglomeratia de zei..si copaci venerati..si traditiile lor..hainele lor..incaltamintea... si acum ma intreb cum putea alerga Khushi cu papucii aia in picioare.. iar acele sari, cum de nu se impiedica in ele..cand o vad pe Manorma cum merge astept in fiecare secunda sa vina in nas... nu-mi plac delos belciugele alea in nas..
Imi plac mult culorile vii si bratarile lor, daca nu s-ar uita lumea la mine crucis cred ca as purta si eu..
Cerceii in nas nici mie nu-mi plac.
iulianagl- moderator
Buna!Buna la toata lumea!
Pentru cine e interesat ...... o noua editie a festivalului NAMASTE INDIA !
Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.namasteindia.ro.
Locaţie: Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", Şos. Kiseleff nr. 28-30, Bucureşti
Orarul de vizitare: 09:00 - 19:00
Pentru cine e interesat ...... o noua editie a festivalului NAMASTE INDIA !
Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.namasteindia.ro.
Locaţie: Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", Şos. Kiseleff nr. 28-30, Bucureşti
Orarul de vizitare: 09:00 - 19:00
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Mai dar cum s-a nimerit sa fie si compatibili?petronela a scris:[Adica e pe lumea cealalta si ..invie..?? asta numai la indieni se poate intampla.. sunt minunati indienii astia..au parte numai de miracole...
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum