10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Madhubala is a story of a girl who was born on a film set and has since then grown up in that environment. A common girl with no ambitions, devoid of glamour, Madhu is happy as a beautician but everything changes when she meets RK, a leading superstar.
http://colors.in.com/in/shows/madhubala-ek-ishq-ek-junoon-3485.html
https://www.youtube.com/user/colorstv?feature=watch
Noul Track
Blestemul unei mame:
"...inima ta va fi naruita in asa fel incat si dusmanilor tai le va fi mila de tine.D-zeu ti-a scris in destin ca incepand de azi,tu nu te vei mai odihni niciodata in pace...deoarece nelinistile nu te vor lasa sa dormi, RK!..Tu vei tanji dupa iubire in acelasi fel in care un om tanjeste dupa apa in mijlocul desertului.Tu RK, vei tanji dupa putina iubire! Vei plange si vei astepta dupa ea.Tu vei suferii foarte mult, RK.. foarte mult! "
Eu cred că are potențial. Dar sunt sigură că Madhu îi va fi fidelă lui RK și nu va ceda sentimentelor mafiotului.lica54 a scris:
Mai acum ramane de vazut ce ne ofera mafiotu...iar daca e mai bun decat RK vom vedea..
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:asa imi place de tine
Pai nu cred ca doar eu vreau asta cred ca o lume intreaga.Un pic de suferinta merita si RK la cate a facut.Degeaba a recunoscut el ca a gresit daca a doua zi nu-si mai amintesti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Eu cred că are potențial. Dar sunt sigură că Madhu îi va fi fidelă lui RK și nu va ceda sentimentelor mafiotului.
Sau doar o sa-i dea atentie ca sa-l faca pe RK gelos.
iulianagl- moderator
sigur ii va fi fidela,dar ca sa-l faca gelos va umbla cu el,dar sa ajunga mai departe cu Sultan nu crednarcisa a scris:Eu cred că are potențial. Dar sunt sigură că Madhu îi va fi fidelă lui RK și nu va ceda sentimentelor mafiotului.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Să vedem dacă și Madhu se va folosi de el împotriva lui RK.iulianagl a scris:
Dadi poate n-o sa fie mai bun decat RK dar ne facem sperante.Eu doar ma folosesc de el impotriva lui RK.
narcisa- vip
anyta a scris:sigur ii va fi fidela,dar ca sa-l faca gelos va umbla cu el,dar sa ajunga mai departe cu Sultan nu cred
Si se spune ca acest Sultan are si un copilas.
iulianagl- moderator
Și ce anume înseamnă să umble cu el? Cum vezi tu umblatul ăsta?anyta a scris:sigur ii va fi fidela,dar ca sa-l faca gelos va umbla cu el,dar sa ajunga mai departe cu Sultan nu cred
narcisa- vip
narcisa a scris:Să vedem dacă și Madhu se va folosi de el împotriva lui RK.
Eu zica ca da, nu ea ia spus ca-i va raspunde pe limba lui.
iulianagl- moderator
ma refer ca Madhu sa iasa peste tot cu Sultan,adica in oras,la filmari daca va mai munci ca coafeza.narcisa a scris:Și ce anume înseamnă să umble cu el? Cum vezi tu umblatul ăsta?
la asta ma refer
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Și ce anume înseamnă să umble cu el? Cum vezi tu umblatul ăsta?
Cum? Iti spun eu, o sa fataie si ea putin dupata-ul ala al ei asa si asa(imagineaza-ti cum o imita ea pe DT) cam asa o sa faca.
iulianagl- moderator
Umblă la sentimente indienii, bietul copil fără mamă, o lasă inima pe Madhu să nu-i ofere dragostea ei copilașului? Și pe lângă el de ce să nu se bucure și tăticul?iulianagl a scris:
Si se spune ca acest Sultan are si un copilas.
narcisa- vip
narcisa a scris:Umblă la sentimente indienii, bietul copil fără mamă, o lasă inima pe Madhu să nu-i ofere dragostea ei copilașului? Și pe lângă el de ce să nu se bucure și tăticul?
Exact!! Ne santajeaza emotional.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Să vedem dacă și Madhu se va folosi de el împotriva lui RK.
Si eu cred ca se va folosi de mafiot...sa-l faca pe RK gelos...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Cred că e mai mult decât suficient ca să-l scoată pe RK din minți de gelozie.anyta a scris:ma refer ca Madhu sa iasa peste tot cu Sultan,adica in oras,la filmari daca va mai munci ca coafeza.
la asta ma refer
narcisa- vip
Mi-au lipsit scenele cu dupata din Geet. Dacă au plănuit încă din decembrie să-l aducă pe Sultan, atunci tot rol de mafiot i-ar fi dat? Parcă atunci nu se preta nici o răpire.iulianagl a scris:
Cum? Iti spun eu, o sa fataie si ea putin dupata-ul ala al ei asa si asa(imagineaza-ti cum o imita ea pe DT) cam asa o sa faca.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mi-au lipsit scenele cu dupata din Geet. Dacă au plănuit încă din decembrie să-l aducă pe Sultan, atunci tot rol de mafiot i-ar fi dat? Parcă atunci nu se preta nici o răpire.
Asa intra si atunci dar a amanat ca a avut el o problema de sanatate.
iulianagl- moderator
Rămâne de văzut cât de mult și cum îl va folosi. Și dacă mafiotul se îndrăgostește și nu acceptă nici un refuz de la Madhu? Doamne câte nebunii îmi mai trec prin cap.lica54 a scris:
Si eu cred ca se va folosi de mafiot...sa-l faca pe RK gelos...
narcisa- vip
narcisa a scris:Rămâne de văzut cât de mult și cum îl va folosi. Și dacă mafiotul se îndrăgostește și nu acceptă nici un refuz de la Madhu? Doamne câte nebunii îmi mai trec prin cap.
Nu asta ar insemna sa o tortureze si asta si nu vreau...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor, ati si inceput cu scenariile care mai de care mai alambicoase...parca vad ca nu fac nimic din ce vrem noi...daca era madam Gul ne ametea cu drama de nu mai intelegeam nimic...dar si astia au o probleme daca au facut-o pe Madhu sa atenteze la butelcuta lui RK...noi am prevazut asta mai demult, se pare ca au intarziat putin cu scenariul..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
Tu nu dar indienii iubesc drama. Nu cred că vor transforma filmul într-o comedie romantică.lica54 a scris:
Nu asta ar insemna sa o tortureze si asta si nu vreau...
narcisa- vip
Ăsta e singurul lucru care ne-a mai rămas, să facem scenarii pe gustul nostru că dacă nu facem noi, indienii sigur nu fac.petronela a scris:Fetelor, ati si inceput cu scenariile care mai de care mai alambicoase...parca vad ca nu fac nimic din ce vrem noi...daca era madam Gul ne ametea cu drama de nu mai intelegeam nimic...dar si astia au o probleme daca au facut-o pe Madhu sa atenteze la butelcuta lui RK...noi am prevazut asta mai demult, se pare ca au intarziat putin cu scenariul..
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
narcisa a scris:Noapte bună fetele.
Noapte buna, fatuca! Sa-mi spui ce visezi ca sunt sigura ca o sa visezi ceva.
iulianagl- moderator
Dacă nu e ceva de groază.iulianagl a scris:
Noapte buna, fatuca! Sa-mi spui ce visezi ca sunt sigura ca o sa visezi ceva.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dacă nu e ceva de groază.
Adica cum Doamne iarta-ma sa fie ceva de groaza dupa ce ai vazut clipul cu Guru?Hai?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum