5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Bună Dadi. Nu te bucura că încă nu e sigur. Toate ne bucurăm doar Anyta e supărată de veste.
Eu as vrea sa numai ia pauze asa dese.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Bună Dadi. Nu te bucura că încă nu e sigur. Toate ne bucurăm doar Anyta e supărată de veste.
Buna narcisa!Lasa ca daca sa dovedeste a fi mai frumos si mai bun ca RK ii va trece supararea lu anyta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Urmează rețeta de succes a lui Barun. Numai că aștia de la Madhu sunt mai șmecheri, nu dau banii pe dublură ci-l trimit la somn. Sunt curioasă când lipsește cu nunta lui adevărată câte episoade are de gând să doarmă. Și să vezi tu dacă nu atunci își face de cap noua intrare cu nevasta lui. Până se trezește o găsește pe Madhu divorțată și măritată cu celălalt.iulianagl a scris:
Pe mine ma enerveaza Vivian ca a inceput sa ia pauze dese cam ca Barun.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Urmează rețeta de succes a lui Barun. Numai că aștia de la Madhu sunt mai șmecheri, nu dau banii pe dublură ci-l trimit la somn. Sunt curioasă când lipsește cu nunta lui adevărată câte episoade are de gând să doarmă. Și să vezi tu dacă nu atunci își face de cap noua intrare cu nevasta lui. Până se trezește o găsește pe Madhu divorțată și măritată cu celălalt.
Yes ma bucur ca ti-ai adus aminte de somn.
iulianagl- moderator
scuze lica,dar nu imi va trece supararea,mie tot RK imi place,eu nu vreau sa intre nici un barbat in viata lui Madhu,daca era sa revina Mukund era altcevalica54 a scris:
Buna narcisa!Lasa ca daca sa dovedeste a fi mai frumos si mai bun ca RK ii va trece supararea lu anyta...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:]Urmează rețeta de succes a lui Barun. Numai că aștia de la Madhu sunt mai șmecheri, nu dau banii pe dublură ci-l trimit la somn. Sunt curioasă când lipsește cu nunta lui adevărată câte episoade are de gând să doarmă. Și să vezi tu dacă nu atunci își face de cap noua intrare cu nevasta lui. Până se trezește o găsește pe Madhu divorțată și măritată cu celălalt.
sa ai gura aurita
lica54- vip
Cum poti sa spui asta....??? uite ce frumos e...iulianagl a scris:
Ca si el de altfel.
in ultimul timp era mai neglijent....arata chiar groaznic...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Cum poti sa spui asta....??? uite ce frumos e...
in ultimul timp era mai neglijent....arata chiar groaznic...
Uraaaat!!!
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 01 Dec 2012, 10:23 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
anyta a scris:
scuze lica,dar nu imi va trece supararea,mie tot RK imi place,eu nu vreau sa intre nici un barbat in viata lui Madhu,daca era sa revina Mukund era altceva
Te pomenest ca de suparare renunti sa mai traduci...
Lasa mai sa-l mai scoata pe RK din amorteala...
lica54- vip
normal ca nu renunt,cum sa renunt sa traduc Madhu,sa nu-l mai vad eu pe RK. o sa traduc serialul in continuare chair daca intra si alti actori in seriallica54 a scris:
Te pomenest ca de suparare renunti sa mai traduci...
Lasa mai sa-l mai scoata pe RK din amorteala...
anyta- vip
anyta a scris:normal ca nu renunt,cum sa renunt sa traduc Madhu,sa nu-l mai vad eu pe RK. o sa traduc serialul in continuare chair daca intra si alti actori in serial
Asa te vreau activa...indiferent ce schimbari vor aparea...
lica54- vip
o sa fiu activa indiferent de cine si ce aparelica54 a scris:
Asa te vreau activa...indiferent ce schimbari vor aparea...
anyta- vip
narcisa a scris:Urmează rețeta de succes a lui Barun. Numai că aștia de la Madhu sunt mai șmecheri, nu dau banii pe dublură ci-l trimit la somn. Sunt curioasă când lipsește cu nunta lui adevărată câte episoade are de gând să doarmă. Și să vezi tu dacă nu atunci își face de cap noua intrare cu nevasta lui. Până se trezește o găsește pe Madhu divorțată și măritată cu celălalt.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
asta cred ca apare in alea 15 zile cand Vivian este in luna de miere cu nevastasa
anyta- vip
Event is to be held on 3rd December 2012
We will see Rishabala performing in the Show .
Drashti is Hosting the show with Manish .
manesha76
Andreea_Miha- vip
anyta ce sexi arata asta nou wow ce bun este de agatat .e insurat?paote ramane drashti cu asta de adevaratanyta a scris:asta cred ca apare in alea 15 zile cand Vivian este in luna de miere cu nevastasa
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
serios si tu?? :P:PNicole.RB.Givens a scris: anyta ce sexi arata asta nou wow ce bun este de agatat .e insurat?paote ramane drashti cu asta de adevarat
anyta- vip
narcisa draga acuma am venit si am citit tot ce ati scris arata mortal asta ce ochi are parca e mai frumos decat rk asta deci apare in viata lui madhu.sa vedeti gelozie pe rk o sa turbeze de gelozie pe biwi a lui.nu mai am rabdare deja sunt indragostita de tipul asta.sper ca nu este insurat sau logodit.ce bine arata pe langa fata noastra drashti
Ultima editare efectuata de catre Nicole.RB.Givens in Sam 01 Dec 2012, 10:50 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha a scris:
Frumos actor...
lica54- vip
lica54 a scris:
Frumos actor...
nu arata rau deloc...
Andreea_Miha- vip
lica am gasit barbatul ideal pt drashti a noastra ce cool arata am ramas fara cuvinte.de ce numai in india sunt asa barbati sexi rau de tot.
insurat nu este si nici logodit nu esteNicole.RB.Givens a scris:narcisa draga acuma am venit si am citit tot ce ati scris arata mortal asta ce ochi are parca e mai frumos decat rk asta deci apare in viata lui madhu.sa vedeti gelozie pe rk o sa turbeze de gelozie pe biwi a lui.nu mai am rabdare deja sunt indragostita de tipul asta.sper ca nu este insurat sau logodit.ce bine arata pe langa fata noastra drashti
anyta- vip
ies acum,daca mai gasesc ceva pana ies mai aduc.. ..ma duc sa ma mai uit la niste ep...
Nb!
Nb!
Andreea_Miha- vip
Fetelor a fost cutremur acum 3 minute.
lica54- vip
lica54 a scris:Fetelor a fost cutremur acum 3 minute.
Da m-am dus repede la baiat.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum