10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
TRP and GRP Ratings - Week 10
4)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.9 - 3.7
4)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.9 - 3.7
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Barun Sobti & Daljit Kaur at the Zuku Cricket Wars
MediaQue Entertainment
Meet the New #BarunSobti this #Saturday on #Zoom at 1:30 pm (IST)!!!
MediaQue Entertainment
Meet the New #BarunSobti this #Saturday on #Zoom at 1:30 pm (IST)!!!
Andreea_Miha- vip
Doamne mai prosti urmaritori ca astia n-am vazut in viata mea.Bittu nu a ales bine, ori nu a vrut ori a vrut ca Madhu sa afle ca RK a pus pe cineva sa o urmareasca.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nici nu se putea altfel adica cum naiba Madhu sa o incaseze si el nu?
iulianagl- moderator
buna dragele mele ce episod am avut.sincer un ticalos mai mare ca rk nu am vazut in seriale pana acuma.sa ii fie rusine dupa ce a sta atata timp cu madhu in promo o face usuratica si ca petrece noptile cu alt barbat.ce scarba de om imi este sila de rk pana peste cap.cum poate spune asta de madhu.ce mult o iubeste de nu mai poate.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
acest serial CHAL SHEH AUR MAT este cu SULTAN din madhu
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Ce simpatic e KW si a mai slabit, arata yammmyyyy!!
iulianagl- moderator
'neaţa!
Şi eu când îl văd pe Wahi imi vine să spun yammmmyyyy !!!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Buna.Oare de ce a acceptat Guru sa participe la Color de Holi?petronela a scris:'neaţa!
iulianagl- moderator
Am ajuns la concluzia ca actori indieni arata mult mai bine decat turci si sunt si fanny au grija si de corpul lor... si bineinteles joaca si bine....iulianagl a scris:
Ce simpatic e KW si a mai slabit, arata yammmyyyy!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Poate ii era dor de Drashtiiulianagl a scris:Buna.Oare de ce a acceptat Guru sa participe la Color de Holi?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 15 Mar 2013, 9:17 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Stii cum e ..cand pisica nu-i acasa ...daca e disparut Vivian din peisaj, Guru si-a zis ca mai are o sansa...iulianagl a scris:Buna.Oare de ce a acceptat Guru sa participe la Color de Holi?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Nu uita ca e si Wahi acolo! cupidonpetronela a scris:
Stii cum e ..cand pisica nu-i acasa ...daca e disparut Vivian din peisaj, Guru si-a zis ca mai are o sansa...
iulianagl- moderator
Da tot ce e posibil ce a spus hai sa trag o ocheada la DD. Pe mine mă duce gândul la altceva.Admin_dea05 a scris:Poate ii era dor de Drashti
iulianagl- moderator
Mi-ar fi placut sa danseze impreuna dar daca nu se poate asta e...iulianagl a scris:Da tot ce e posibil ce a spus hai sa trag o ocheada la DD. Pe mine mă duce gândul la altceva.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t563p110-creatii-dea05_anda#311667
Admin_dea05- Admin
ca tot vb de ei....
Gurmeet Choudhary to perform at Colors Rang De Holi Bash
http://www.tellytadka.net/tellywood-bytes/articles/latest-spicy-buzz/gurmeet-choudhary-perform-colors-rang-de-holi-bash/
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=636
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum