3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
victoria
Admin_dea05
Lucica10
anyta
petronela
tiberici
iulianagl
lica54
12 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Il da pe national si inca nu-i terminat nici la indieni?iulianagl a scris:
Da asa e, dar stii ca cel mai bun rating il are asta de care ti-am spus eu ca-l da pe national tv.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris:Il da pe national si inca nu-i terminat nici la indieni?
Aha, iar la noi de abia a inceput.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mie imi place melodia de titlu a serialului.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
La ce ora se difuzeaza si cat ep au trecut? Actrita principla e prea negricioasa nu-mi prea place dar sti tu cum e pana nu te uiti mai bine nu-ti dai seama asa mi se parea si Maan la inceputul serialului....iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Il da pe national si inca nu-i terminat nici la indieni?
Aha, iar la noi de abia a inceput.
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O zi buna si frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Admin_dea05 a scris:La ce ora se difuzeaza si cat ep au trecut? Actrita principla e prea negricioasa nu-mi prea place dar sti tu cum e pana nu te uiti mai bine nu-ti dai seama asa mi se parea si Maan la inceputul serialului....
E la 19,15.
iulianagl- moderator
Mi-a placut performanta lui Drashti au fost super, filmate scenele.
iulianagl- moderator
Madhubala a sarbatorit cel deal 100-lea ep dar nu asa cu mare fast cum a fost la Punar....ei au sarbatorit doar in familie si mi se pare corect...
lica54- vip
Va dulce de noapte buna...
lica54- vip
Si mie.Dar ce-o fi cu verigheta lui Vivian?iulianagl a scris:Mi-a placut performanta lui Drashti au fost super, filmate scenele.
Admin_dea05- Admin
Nu stiu cum s-a facut ca au ramas cu fata curata Vivian si Drashtilica54 a scris:Madhubala a sarbatorit cel deal 100-lea ep dar nu asa cu mare fast cum a fost la Punar....ei au sarbatorit doar in familie si mi se pare corect...
Admin_dea05- Admin
SA AVETI UN SFARSIT DE SAPTAMANA CAT MAI PLACUT
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:[]
Multa durere in acest ep dar frumos imi place are actiune....
lica54- vip
lica54 a scris:
Multa durere in acest ep dar frumos imi place are actiune....
Si mie mi-a placut chiar si cel de joi mi-a placut cel putin ala a starnit amintiri dureroase cand l-am tradus am zis ca-mi iese inima din piept de atata, nu emotie, m-am abtinut sa nu atat de bine ce au transmis.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si mie mi-a placut chiar si cel de joi mi-a placut cel putin ala a starnit amintiri dureroase cand l-am tradus am zis ca-mi iese inima din piept de atata, nu emotie, m-am abtinut sa nu atat de bine ce au transmis.
Buna!Buna la toata lumea!
Ce bine a jucat Drasthi.... mi-au dat lacrimite inainte de a dona Madhu sange.....cum isi amintea ea tot.....oare realizeaza ca s-a indragostit de RK ?
Numai cineva care simte cat de cat ceva pt cineva reactioneaza asa ca ea.....
dar si ura ca si dragostea sunt tot sentimente.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna!Buna la toata lumea!
Ce bine a jucat Drasthi.... mi-au dat lacrimite inainte de a dona Madhu sange.....cum isi amintea ea tot.....oare realizeaza ca s-a indragostit de RK ?
Numai cineva care simte cat de cat ceva pt cineva reactioneaza asa ca ea.....
dar si ura ca si dragostea sunt tot sentimente.....
Eu cred ca aici la ea n-a fost nici dragoste si nici ura a facut-o din omenie si mai ales ca-l cunostea.
iulianagl- moderator
da eu cind priveam episodul mi se facia pelea ca la gaina
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
vica a scris:da eu cind priveam episodul mi se facia pelea ca la gaina
Da au fost niste episoade intense sa vedem si rating-ul de saptamana care vine.
iulianagl- moderator
nu cred ca a fost numai omenie cred ca si il iubeste ca pentru un cunoscut nu ai fi asa ingrijorata si cum ia sa dus sa se ruage pentru rk si cind iua spus ca a murit ia a intrat in nauntru si a inceput sa plinga si sa spuna sa se treziascaiulianagl a scris:
Eu cred ca aici la ea n-a fost nici dragoste si nici ura a facut-o din omenie si mai ales ca-l cunostea.
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Buna dimi!Sper ca astazi sa-si revina RK
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata la o cafea..
O zi buna si un inceput de saptamana cu multe bucurii si inpliniri...
multi
O zi buna si un inceput de saptamana cu multe bucurii si inpliniri...
multi
lica54- vip
Drashiti pe coperta unei reviste foarte frumoasa....
lica54- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Dadi multumim pt asa vesti minunate!!! Frumoasa fata!
Unde ai gasit coperta, poate au si revista scanata sa o rasfoim si noi....e posibil sa fie si un articol sau mai multe poze cu ea.....Vad ca si despre Karan S Grover scrie....
Dadi multumim pt asa vesti minunate!!! Frumoasa fata!
Unde ai gasit coperta, poate au si revista scanata sa o rasfoim si noi....e posibil sa fie si un articol sau mai multe poze cu ea.....Vad ca si despre Karan S Grover scrie....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum