Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
AdrianaMatza
petronela
costearamona
Alexa20
Garo
iulianagl
narcisa
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 9:35 pm

iulianagl a scris:

Buna.Uite-te ca au avut secvente foarte faine.
Am început să mă uit și m-am distrat cum povestea Khushi cum i-a bătut pe răpitori. Iar tu și Anda ar trebui să luați exemplu de la Arnav, căscați ochii mari de admirație și nu mai auziți nici un cuvânt din ce spun copiii voștri vorbăreți. De fapt la fel ar trebui să fac și eu că nici al meu nu stă o clipă fără să-i turuie gurița.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 9:39 pm

petronela a scris:
Buna !
Poti sa te distrezi cu bucatar sef...Khushi...in rest..pierzi timpul.. Smile
Le mai dau o șansă de dragul ep trecute.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 9:39 pm

iulianagl a scris:

Ma nu stiu ca aseara cand m-am dus la culcare ei postase ceva Arjun acum n-am intrat sa vad daca e promo sau episodul.Dar nu-l da sambata si duminica?
E promo...si da, e doar sambata si duminica ..inseamna ca eu am crezut ca ieri a fost sambata..si sa vezi ce cautam de zor episodul..de rasul lumii.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 9:41 pm

narcisa a scris:Am început să mă uit și m-am distrat cum povestea Khushi cum i-a bătut pe răpitori. Iar tu și Anda ar trebui să luați exemplu de la Arnav, căscați ochii mari de admirație și nu mai auziți nici un cuvânt din ce spun copiii voștri vorbăreți. De fapt la fel ar trebui să fac și eu că nici al meu nu stă o clipă fără să-i turuie gurița.

Mi-a placut de Pedro ca in sfarsit si-a dat seama de ce nu reactionam noi la vorbaraia si anticurile lui Khushi.Pai ce tu nu faci asa cateodata?Sa vezi dimineata stateam in bucatarie la cafea si vine el de sus repede si ii spune lui taica-su ca tata mergem maine sa-mi cumpar biblioteca pentru cartile mele?Dar taica-su ma nu stiu ori tu gandesti ca maica-ta ori maica-ta ca tine ca si ea mi-a spus mai devreme de a veni tu acelasi lucru.Stii cateodata spune niste lucruri de care taica-su ma intreaba daca ii spun eu sa le zica.Dar el nu-si da seama ca fii-su le gandeste mai bine ca el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 9:42 pm

petronela a scris:
E promo...si da, e doar sambata si duminica ..inseamna ca eu am crezut ca ieri a fost sambata..si sa vezi ce cautam de zor episodul..de rasul lumii.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330

Bai ma faci si eu sa ma uit disperata sa caut Arjun pentru tine. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 9:47 pm

iulianagl a scris:

Bai ma faci si eu sa ma uit disperata sa caut Arjun pentru tine. Smile Smile
Nu-ti spun eu ce soc am avut cand am citit ce ai scris..si mi-am dat seama ca de fapt astazi e sambata.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
E clar, m-a ametit de tot Khushi ieri si alaltaieri si toate zilele..de n-am mai stiut zilele saptamanii.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3899832340
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 9:50 pm

petronela a scris:
Nu-ti spun eu ce soc am avut cand am citit ce ai scris..si mi-am dat seama ca de fapt astazi e sambata.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
E clar, m-a ametit de tot Khushi ieri si alaltaieri si toate zilele..de n-am mai stiut zilele saptamanii.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3899832340

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:04 pm

Iuli, ti-au placut ep din Arjun ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 10:06 pm

iulianagl a scris:

Mi-a placut de Pedro ca in sfarsit si-a dat seama de ce nu reactionam noi la vorbaraia si anticurile lui Khushi.Pai ce tu nu faci asa cateodata?Sa vezi dimineata stateam in bucatarie la cafea si vine el de sus repede si ii spune lui taica-su ca tata mergem maine sa-mi cumpar biblioteca pentru cartile mele?Dar taica-su ma nu stiu ori tu gandesti ca maica-ta ori maica-ta ca tine ca si ea mi-a spus mai devreme de a veni tu acelasi lucru.Stii cateodata spune niste lucruri de care taica-su ma intreaba daca ii spun eu sa le zica.Dar el nu-si da seama ca fii-su le gandeste mai bine ca el.
Așa sunt copiii din generația de azi, văd multe, știu multe și se comportă ca niște adulți. Hai că mi-am amintit de Aarav, a fost destul de simpatic episodul în afară de întâlnirea Sheetal Arnav. E frumușică actrița și tocmai asta nu-mi place la ea. Sper că Arnav s-a imunizat la farmecele ei altfel chiar că nu-mi mai place de el. Pot să văd orice în filmul ăsta dar nu un Arnav căsătorit cu gândul la alta.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 10:06 pm

â
petronela a scris:Iuli, ti-au placut ep din Arjun ?
Câte ep au fost până acum?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:08 pm

petronela a scris:Iuli, ti-au placut ep din Arjun ?

Ma uit la cele de pe 1 si 2 sept, dar merge foarte greu ca nu e pe daily si se incarca foarte greu dar chiar vroiam sa te intreb Arjuna fost casatorit ca si-a amintit de ea si ce s-a intamplat cu ea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:09 pm

narcisa a scris:Așa sunt copiii din generația de azi, văd multe, știu multe și se comportă ca niște adulți. Hai că mi-am amintit de Aarav, a fost destul de simpatic episodul în afară de întâlnirea Sheetal Arnav. E frumușică actrița și tocmai asta nu-mi place la ea. Sper că Arnav s-a imunizat la farmecele ei altfel chiar că nu-mi mai place de el. Pot să văd orice în filmul ăsta dar nu un Arnav căsătorit cu gândul la alta.

Mie deja a inceput sa nu-mi mai placa decand am auzit ca pleaca e cam istorie pentru mine. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:11 pm

iulianagl a scris:

Ma uit la cele de pe 1 si 2 sept, dar merge foarte greu ca nu e pe daily si se incarca foarte greu dar chiar vroiam sa te intreb Arjuna fost casatorit ca si-a amintit de ea si ce s-a intamplat cu ea?
A fost omorata in fata lui...mai multe detalii inca nu au dat..sunt secvente asa frumoase cand isi aminteste de ea.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 2691192546
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:12 pm

petronela a scris:
A fost omorata in fata lui...mai multe detalii inca nu au dat..sunt secvente asa frumoase cand isi aminteste de ea.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 2691192546

Da am vazut iar este asa de simpatic. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:13 pm

narcisa a scris:âCâte ep au fost până acum?
Nu stiu cate sunt..a inceput pe 11 august si sunt doar sambata si duminica..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:19 pm

Ia ca s-a gandit sa vina si el la nunta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:24 pm

iulianagl a scris:Ia ca s-a gandit sa vina si el la nunta.
Ti-a placut intrarea lui... Smile ca sotul ei..??? Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 10:33 pm

iulianagl a scris:

Mie deja a inceput sa nu-mi mai placa decand am auzit ca pleaca e cam istorie pentru mine. Smile
Mi-a plăcut de el în ep de azi când mânca clătitele. E așa de dulce când zâmbește. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 283516 Și poate nu pleacă, sau poate termină filmul înainte de a pleca.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:40 pm

narcisa a scris:Mi-a plăcut de el în ep de azi când mânca clătitele. E așa de dulce când zâmbește. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 283516 Și poate nu pleacă, sau poate termină filmul înainte de a pleca.
Sau pleaca, iar iesirea o face prin plecarea impreuna cu mimoza Sheeta si miniatura, undeva in strainatate...cum zic ei in..UK... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:55 pm

Ce-mi place cum gandeste Arjun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Oct 2012, 10:56 pm

petronela a scris:
Sau pleaca, iar iesirea o face prin plecarea impreuna cu mimoza Sheeta si miniatura, undeva in strainatate...cum zic ei in..UK... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 3891662330
Sunt sigură că varianta asta nu există în planul nimănui, nu riscă Barun să-și șifoneze imaginea atât de tare.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 10:58 pm

petronela a scris:

Si Khushi?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 20 Oct 2012, 10:59 pm

iulianagl a scris:

Si Khushi?
Ramane cu noi... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 11:01 pm

narcisa a scris:Sunt sigură că varianta asta nu există în planul nimănui, nu riscă Barun să-și șifoneze imaginea atât de tare.

Cine stie ce are de gand sa faca dar daca vrea sa-si sifoneze imaginea n-are decat e liber s-o faca.Dar am vazut un reportaj cu Sharuk Khan despre un film de a lui cu Rani si spunea ca ultimile lui doua fime n-au adus nici un ban si era foarte dezamagit de asta.Si iti dai seama este unul dintre cei mai buni actori ai lor dar filemel de gradul 3 a lui Barun, crede ca o sa aibe succes?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 20 Oct 2012, 11:02 pm

petronela a scris:
Ramane cu noi... Smile

Aaa da stai ca mai suntem si noi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum