24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
lica54
narcisa
tiberici
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
Admin_dea05
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Se uită și el cu tine? Al meu face alergie când mă vede că mă uit. Seamănă cu tac-su, amândoi fac alergie și mă boscorodesc când mă uit la indieni. Parcă ar fi Arnav cu Aarav.iulianagl a scris:
Ce coincidenta si al meu chiar acum in seara asta cand ne uitam la destine implinite.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
S-a despărțit de mine? Când?iulianagl a scris:
Narcisa ai vazut ca avatarul tau s-a despartit de iubita lui?
narcisa- vip
narcisa a scris:Vizionare plăcută. Ai multe de recuperat?
hehe..dap..de la 1 oct...de la nunta...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
dar stiu tot ce s-a intamplat de la Petro..dar acum le vad...la cat de obosita sunt poate vad doua trei ep azi....
Andreea_Miha- vip
Doar trei săptămâni ai lipsit? Parcă a fost o veșnicie. Mă gândeam chiar că nu mai vrei să intri la noi.Andreea_Miha a scris:
hehe..dap..de la 1 oct...de la nunta...
narcisa- vip
narcisa a scris:Se uită și el cu tine? Al meu face alergie când mă vede că mă uit. Seamănă cu tac-su, amândoi fac alergie și mă boscorodesc când mă uit la indieni. Parcă ar fi Arnav cu Aarav.
Se uita si stii ce perceptiv este la comentariile mele cu mamai-sa?Si al meu are asemanari si gesturi ca alui taica-su dar nu chiar asa ca la mini si maxi.Dar tot asa mi-a povestit de profa de sport si o imita cum merge si face Doamne daca n-am ras sa cad jos nu ca au ceva copiii din ziua de azi, ca spune achiar si invatatoarea la sedinta ca pana anul asta n-a mai avut copii asa de isteti si vorbareti.Deci le turuie gurita intr-una si daca fac cate ceva trebuie sa ia si un premiu neaparat ca altfel nu merge treaba asa cu una cu doua.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:S-a despărțit de mine? Când?
Nu s-a despartit de aia si a venit la tine.
iulianagl- moderator
Și eu zic că mă opresc la trei din ce-a pus Alex azi dar parcă văd că iar fac noapte albă până le văd pe toate.Andreea_Miha a scris:dar stiu tot ce s-a intamplat de la Petro..dar acum le vad...la cat de obosita sunt poate vad doua trei ep azi....
Atunci îți urez odihnă plăcută, ai timp să ajungi la zi că nu-s chiar așa multe.
narcisa- vip
Ehei s-a reintors fiul razlet.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Doar trei săptămâni ai lipsit? Parcă a fost o veșnicie. Mă gândeam chiar că nu mai vrei să intri la noi.
cum sa nu vreau???forumul si iss...nu se poate sa lipsesc.. (desi nu sunt de acord cu multe de la iss)...
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Și eu zic că mă opresc la trei din ce-a pus Alex azi dar parcă văd că iar fac noapte albă până le văd pe toate.
Atunci îți urez odihnă plăcută, ai timp să ajungi la zi că nu-s chiar așa multe.
cred ca si eu la fel..ca am eu destule "suparari " si stres incat sa imi mai fac si cu iss...
Andreea_Miha- vip
Văd prea multe și învață prea multe din o groază de surse, măcar să le folosească la ceva bun în viitor.iulianagl a scris:
Se uita si stii ce perceptiv este la comentariile mele cu mamai-sa?Si al meu are asemanari si gesturi ca alui taica-su dar nu chiar asa ca la mini si maxi.Dar tot asa mi-a povestit de profa de sport si o imita cum merge si face Doamne daca n-am ras sa cad jos nu ca au ceva copiii din ziua de azi, ca spune achiar si invatatoarea la sedinta ca pana anul asta n-a mai avut copii asa de isteti si vorbareti.Deci le turuie gurita intr-una si daca fac cate ceva trebuie sa ia si un premiu neaparat ca altfel nu merge treaba asa cu una cu doua.
narcisa- vip
narcisa a scris:Văd prea multe și învață prea multe din o groază de surse, măcar să le folosească la ceva bun în viitor.
Vedem noi ce viitor o sa aibe.
iulianagl- moderator
Deci m-a trădat. Sper că nu apare și el cu vreun mini. Mai joacă în ceva?iulianagl a scris:
Nu s-a despartit de aia si a venit la tine.
narcisa- vip
Ce mult s-a schimbat povestea. Acum te înțeleg pe deplin când spuneai că așteptai câte un episod sperând să se întâmple ceva ce nu se mai întâmplă.Andreea_Miha a scris:
cum sa nu vreau???forumul si iss...nu se poate sa lipsesc.. (desi nu sunt de acord cu multe de la iss)...
narcisa- vip
Mai demult Iss era o sursă de bucurie și de refacere psihică după problemele zilnice. Acum este el însuși o problemă.Andreea_Miha a scris:
cred ca si eu la fel..ca am eu destule "suparari " si stres incat sa imi mai fac si cu iss...
narcisa- vip
Unul cât mai luminos.iulianagl a scris:
Vedem noi ce viitor o sa aibe.
narcisa- vip
narcisa a scris:Deci m-a trădat. Sper că nu apare și el cu vreun mini. Mai joacă în ceva?
N-am auzit.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Ce mult s-a schimbat povestea. Acum te înțeleg pe deplin când spuneai că așteptai câte un episod sperând să se întâmple ceva ce nu se mai întâmplă.
da..mi-a zis petro de copil nu imi venea sa cred...eu am spus mereu acest serial il urmaresc de la ep 6,la inceput povestea frunoasa interesanta dar apoi a mai ramas cuplul Ak..si crede-ma ca m-am saturat sa astept in fiecare zi un ep si sa realizezi la sf ep ca nu e mare lucru si nu e vb numai de acest serial ci de mai toate serialele din India..deasta nici nu incep sa am uit la serialele noi...si prefer sa astept mai multe ep...
de exemplu e suflete pereche ..care e pe national ..in india a ajuns ca acum in rolul principal sa fie copiii celor care ai fost in rolul principal la inceput (si sunt acum la noi in rolul principal)..si se pare ca cel care e acum rolul principal masculin in suflete pereche adica Arjun..are doua insarcinate cu copilul lui.....
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Mai demult Iss era o sursă de bucurie și de refacere psihică după problemele zilnice. Acum este el însuși o problemă.
da
Andreea_Miha- vip
Mai urmează să ajungă nepoții în rolul principal. Cred că nici atunci n-o să mă uit.Andreea_Miha a scris:
da..mi-a zis petro de copil nu imi venea sa cred...eu am spus mereu acest serial il urmaresc de la ep 6,la inceput povestea frunoasa interesanta dar apoi a mai ramas cuplul Ak..si crede-ma ca m-am saturat sa astept in fiecare zi un ep si sa realizezi la sf ep ca nu e mare lucru si nu e vb numai de acest serial ci de mai toate serialele din India..deasta nici nu incep sa am uit la serialele noi...si prefer sa astept mai multe ep...
de exemplu e suflete pereche ..care e pe national ..in india a ajuns ca acum in rolul principal sa fie copiii celor care ai fost in rolul principal la inceput (si sunt acum la noi in rolul principal)..si se pare ca cel care e acum rolul principal masculin in suflete pereche adica Arjun..are doua insarcinate cu copilul lui.....
Nici eu nu mă mai uit la filme noi. Aștept să se adune ep să pot să sar peste ele dacă nu-mi place acțiunea. Hai că te-am ținut de vorbă, ai reușit să recuperezi vreun episod?
narcisa- vip
Petro, te-ai uitat la ep 232? Shyam e la concursul de cămăși ude. cupidon
narcisa- vip
N-am pierdut asa ceva.. si arata tare bine...si il vreau inapoi...narcisa a scris:Petro, te-ai uitat la ep 232? Shyam e la concursul de cămăși ude. cupidon
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Are freza aia mișto cu care îi stă bine.petronela a scris:
N-am pierdut asa ceva.. si arata tare bine...si il vreau inapoi...
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum