49. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
dubaisport
michiper68
alitheea
DENISA
victorelalove
9 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: 49. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:trebuia sa ajung sa fac memoriu de activitate. acum m-am linistit si eu.
Eu rad in hohote . Doamne ce am putut sa scriem de-a lungul timpului . Cate sperantze ne faceam in cursul saptamanii ...pana sa vedem episodul ...si apoi cata dezamagire . Nicio pijama pe corpul lui Engin ... nimic .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Eu rad in hohote . Doamne ce am putut sa scriem de-a lungul timpului . Cate sperantze ne faceam in cursul saptamanii ...pana sa vedem episodul ...si apoi cata dezamagire . Nicio pijama pe corpul lui Engin ... nimic .
scenariile noastre erau mai frumoase. cel putin am visat frumos.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:pe suskunlar fanii inca polemizeaza pe comportamentul lui murat. nu a inteles intrebarea , nu a stiut actor italian... de carpele vipei nu mai zice nimeni nimic.
Putea sa citeasca si el despre cativa actori italieni . Este una din intrebarile standard pentru orice actor strain . Asa l-au intrebat si pe nenea John Voight . Daca stie vreun roman ...
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
scenariile noastre erau mai frumoase. cel putin am visat frumos.
Oooooooooooo , da !!!
Abia astept sa mai aiba Engin proiect . Ce conteaza ca-l vor chinui rau ? Stim noi ce si cum sa scriem . El blugi sa aiba !!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Putea sa citeasca si el despre cativa actori italieni . Este una din intrebarile standard pentru orice actor strain . Asa l-au intrebat si pe nenea John Voight . Daca stie vreun roman ...
a zis motzi ca anul tre cut nu l-a intrebat nimic pe castigator. i-a dat premiul si gata. pe muri au vrut sa-l chinuie.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Oooooooooooo , da !!!
Abia astept sa mai aiba Engin proiect . Ce conteaza ca-l vor chinui rau ? Stim noi ce si cum sa scriem . El blugi sa aiba !!!!!!
refix sau reflux ca nu-mi aduc aminte cum au zis nu va purta blugi. doar shalvari.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
a zis motzi ca anul tre cut nu l-a intrebat nimic pe castigator. i-a dat premiul si gata. pe muri au vrut sa-l chinuie.
Ghinonul lui Murat .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
refix sau reflux ca nu-mi aduc aminte cum au zis nu va purta blugi. doar shalvari.
Pai de ce ? Este sigur ca va juca rolul visator ? Eu nu cred ... Tot ceva cu domnitza de salvat . Sau acum cu 3 . Tot de salvat . Asa il vede lumea ... toate nefericitele la el !!!!
victorelalove- moderator
pai in afara de refik eu nu am mai vazut alta oferta. visatorul pasoptist va fi.
michiper68- vip
michiper68 a scris:pai in afara de refik eu nu am mai vazut alta oferta. visatorul pasoptist va fi.
iar vorbesc fanii de rolul refik?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
michiper68 a scris:pai in afara de refik eu nu am mai vazut alta oferta. visatorul pasoptist va fi.
Abia il astept . Sa vina la mine . Rol de visator ii trebuie lui . Sa vezi comentarii atunci . El viseaza si pe mine ma inspira . Sa va tavali pe campuri de durerea provocata de nedreptatile ce li se aduc taranilor turci . Isi va rupe camasha de pe el ... in semn de protest . Va plange langa tiparnitza . Slove peste slove se vor asterne din gandurile lui . Va ceda totul ... va trai in pribegie . In muntzi ... in peshtera , langa susur de apa . Frate cu codrul ... neintegrat in societatea pe care nu o intelege ...si pe care nu-l intelege . Cat de liber sa va simtzi in natura . Nu tu nevasta adultera ... nu tu Mukka pe la coltzul casei ...si gaura cheii .
victorelalove- moderator
auzi VIC ...nu ajunsesem eu sapt trecuta la al 10.000-lea mesaj postat?
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Abia il astept . Sa vina la mine . Rol de visator ii trebuie lui . Sa vezi comentarii atunci . El viseaza si pe mine ma inspira . Sa va tavali pe campuri de durerea provocata de nedreptatile ce li se aduc taranilor turci . Isi va rupe camasha de pe el ... in semn de protest . Va plange langa tiparnitza . Slove peste slove se vor asterne din gandurile lui . Va ceda totul ... va trai in pribegie . In muntzi ... in peshtera , langa susur de apa . Frate cu codrul ... neintegrat in societatea pe care nu o intelege ...si pe care nu-l intelege . Cat de liber sa va simtzi in natura . Nu tu nevasta adultera ... nu tu Mukka pe la coltzul casei ...si gaura cheii .
dar ece va scrie bine pt rol de visator. baga cate un sforait de 10 minute si s-a scos la replici.
michiper68- vip
dubaisport a scris:auzi VIC ...nu ajunsesem eu sapt trecuta la al 10.000-lea mesaj postat?
Ba daaaaaaaaaaaa . Dar nu ti-am spus ca primele 2 topice au fost sterse ? Cu totii avem mai putine mesaje . Se mai sterg si alea cu linkuri si episoade .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ba daaaaaaaaaaaa . Dar nu ti-am spus ca primele 2 topice au fost sterse ? Cu totii avem mai putine mesaje . Se mai sterg si alea cu linkuri si episoade .
aaaaaaaaa...credeam ca am innebunit eu si nu mai stiu
de la Engin mi se trage !!
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
dar ece va scrie bine pt rol de visator. baga cate un sforait de 10 minute si s-a scos la replici.
Pai tot Ece este cu scrisul ? De unde stie ea cum este cu visarea ????? Sforaitul este visare la propriu . Engin este de visare cu ochii deschisi . Idealurile ce ii inunda mintea si simturile si tot ce tine de inima sa . Asta sa faca Ece daca tot vrea sa faca . Ceva maretz ...intru analiza cat mai profunda a fanilor ...si intru intrebari cat mai interesante venite din partea Mechulului /Mechulei . Asa trebuie . Si apoi ... campii sa fie . si camashi de rupt ca tot vorbiram .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
aaaaaaaaa...credeam ca am innebunit eu si nu mai stiu
de la Engin mi se trage !!
Corect !!!!!
Uite ca ne vom potrivi . El un visator ...noi niste visatoare . Acum nu stiu daca se corespund visarile noastre . cupidon El viseaza sa elibereze taranul pribegit . Noi visam sa-i eliberam corpul incatusat in haine .
victorelalove- moderator
ece. numai ea poate sa-l macelareasca pe pamuk. restul scenaristilor au respect.
michiper68- vip
pe mine hainele din partea inferioara ma intereseaza,in special cele de sub pantalonivictorelalove a scris:
Corect !!!!!
Uite ca ne vom potrivi . El un visator ...noi niste visatoare . Acum nu stiu daca se corespund visarile noastre . cupidon El viseaza sa elibereze taranul pribegit . Noi visam sa-i eliberam corpul incatusat in haine .
dubaisport- vip
michiper68 a scris:ece. numai ea poate sa-l macelareasca pe pamuk. restul scenaristilor au respect.
Pai poate ca este mai bine . Ca am inteles ca cartea este aiurea . Poate ele tin doar ideea . Atata tot . Personajele . In rest ... improvizeaza . Engin sa fie .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
pe mine hainele din partea inferioara ma intereseaza,in special cele de sub pantaloni
Pai si pantalonii sa-i tina pe el ?
victorelalove- moderator
pai nu se pricepe nimeni la macelarit mai bine ca ece...e campioana la capitolul astamichiper68 a scris:ece. numai ea poate sa-l macelareasca pe pamuk. restul scenaristilor au respect.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pe mine hainele din partea inferioara ma intereseaza,in special cele de sub pantaloni
esti pasionata de izmene? si cu iobagii ce ai? ce taran pribeag la turci? doar iobagi aveau.
michiper68- vip
pantalonii si-i da el singur jos.de restul ma ocup eu,acolo e treaba de femeievictorelalove a scris:
Pai si pantalonii sa-i tina pe el ?
dubaisport- vip
turcii n-au izmene,au shalvarimichiper68 a scris:
esti pasionata de izmene? si cu iobagii ce ai? ce taran pribeag la turci? doar iobagi aveau.
dubaisport- vip
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii