1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
narcisa a scris:Mai aveam noi o domnișorică . Dar o mai făcea din când în când și pe Laad Governor.
Cine stie poate in viitor devine si asta un Governor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
DENISA a scris:Iulia în ce ep îşi spun că se iubesc??
Vezi mp.
iulianagl- moderator
Maiculita spuneam ca ce baiat frumos i-au bagat astia lui Chaturi dar saraca e rapita de frmusol de care spuneam si care se dovedeste a fi terorist.
iulianagl- moderator
Cine e Chaturi și cine e tipul care îi șterge lacrimile Sandhyei? Și de ce plânge?iulianagl a scris:Maiculita spuneam ca ce baiat frumos i-au bagat astia lui Chaturi dar saraca e rapita de frmusol de care spuneam si care se dovedeste a fi terorist.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Cine e Chaturi și cine e tipul care îi șterge lacrimile Sandhyei? Și de ce plânge?
Chaturi este fata care face treaba in casa iar cel este fratele ei acum regreta ca maritat-o fara sa-si indeplineasca visul.Nu stiu daca ai intel ca-i spune asta iar ea ii spune ca ea este fericita acum cu viata pe care o are.
iulianagl- moderator
N-am înțeles nimic că-l văd pe mut (dar și dacă era cu sonor tot degeaba )dar am citit rezumatul.iulianagl a scris:
Chaturi este fata care face treaba in casa iar cel este fratele ei acum regreta ca maritat-o fara sa-si indeplineasca visul.Nu stiu daca ai intel ca-i spune asta iar ea ii spune ca ea este fericita acum cu viata pe care o are.
narcisa- vip
narcisa a scris:N-am înțeles nimic că-l văd pe mut (dar și dacă era cu sonor tot degeaba )dar am citit rezumatul.
In urmatorul la care ti l-am dat tie il scoate din sub pat si il panseaza apoi ei spune sa plece dar lui nu-i prea vine si gaseste o metoda sa mai ramana un pic cu ea si se intoarce si ii spune adica ii arata o inima cu mainile si ii spune c-o iubeste. E atat de simpatic in momentele romantice.La inceput era mai rusinos dar acum nu prea mai este.
iulianagl- moderator
Ce i-ar mai fi pus el lănțișoarele la picioare . Frumoase lănțișoare are Sandhya. Dar n-am înțeles ce-au vorbit sub pat. Episodul ăsta a fost la noi?iulianagl a scris:
In urmatorul la care ti l-am dat tie il scoate din sub pat si il panseaza apoi ei spune sa plece dar lui nu-i prea vine si gaseste o metoda sa mai ramana un pic cu ea si se intoarce si ii spune adica ii arata o inima cu mainile si ii spune c-o iubeste. E atat de simpatic in momentele romantice.La inceput era mai rusinos dar acum nu prea mai este.
narcisa- vip
narcisa a scris:Ce i-ar mai fi pus el lănțișoarele la picioare . Frumoase lănțișoare are Sandhya. Dar n-am înțeles ce-au vorbit sub pat. Episodul ăsta a fost la noi?
Nu, n-a fost.Ii explica de ce este el sub pat ca apierdut moneda si s-a dus sub pat si cand a intrat el dupa ea ea a intrat pe usa.
iulianagl- moderator
A fost o scenă frumoasă dar el tot mi se pare prea blând, după DD a lui Geet și Laad Governor al lui Khushi nu mă pot obișnui cu el.iulianagl a scris:
Nu, n-a fost.Ii explica de ce este el sub pat ca apierdut moneda si s-a dus sub pat si cand a intrat el dupa ea ea a intrat pe usa.
narcisa- vip
narcisa a scris:A fost o scenă frumoasă dar el tot mi se pare prea blând, după DD a lui Geet și Laad Governor al lui Khushi nu mă pot obișnui cu el.
Mie imi prinde bine ma relaxeaza numai strang din dinti nu ma mai foiesc pe scaun.
iulianagl- moderator
Eu n-am stare, tre să mă foiesc altfel nu mă simt bine. Iuli, mai stai? Eu mă duc la somn, mă scoate din papuci laptopul. S-a stricat de tot, mă apucă somnul până îmi ia comanda. Ne vedem mâine, noapte bună iubita.iulianagl a scris:
Mie imi prinde bine ma relaxeaza numai strang din dinti nu ma mai foiesc pe scaun.
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu n-am stare, tre să mă foiesc altfel nu mă simt bine. Iuli, mai stai? Eu mă duc la somn, mă scoate din papuci laptopul. S-a stricat de tot, mă apucă somnul până îmi ia comanda. Ne vedem mâine, noapte bună iubita.
Ce sincron amandoua gandim la fel eu ti-am spus noapte buna dincolo. Nopate buna si somn usor.
iulianagl- moderator
Știi că telepatia asta ni se trage încă de la Geet. Vezi că mai are efect.iulianagl a scris:
Ce sincron amandoua gandim la fel eu ti-am spus noapte buna dincolo. Nopate buna si somn usor.
narcisa- vip
narcisa a scris:Știi că telepatia asta ni se trage încă de la Geet. Vezi că mai are efect.
Corect si probabil o sa mai fie inca.
iulianagl- moderator
Eu am iesit.
iulianagl- moderator
Vreau si eu ep cand este sub pat.Iuliana poti pune linkul aici ca-i site-ul oficial star plus.iulianagl a scris:narcisa a scris:N-am înțeles nimic că-l văd pe mut (dar și dacă era cu sonor tot degeaba )dar am citit rezumatul.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mama soacra si cutia neagra!!!!
Of ce frati are si Sooraj, niste mincinosi...
Of ce frati are si Sooraj, niste mincinosi...
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Maiculita Soorajji bate pe cineva si e foarte supi pisicuta s-a transformat in tigru?
iulianagl- moderator
Multumesc. ..E comic rau!iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
De ce e supi?iulianagl a scris:Maiculita Soorajji bate pe cineva si e foarte supi pisicuta s-a transformat in tigru?
Admin_dea05- Admin
Anda pentru poze sunt super iar el e un dragalas.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:De ce e supi?
Ca rajkumar s-a doevdit a fi un terorist si ca a rapit-o pe Chaturi.
iulianagl- moderator
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum