2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+3
narcisa
lica54
iulianagl
7 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
Destine implinite- Diya Aur Baati Hum
The Official StarPlus Channel
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"Destine Implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire, si asta pentru ca cei doi, desi credeau ca sunt facuti unul pentru celalalt, descopera in foarte scurt timp ca sunt complet diferiti si ca au viziuni despre viata aproape incompatibile. Ei se casatoresc in graba si fara sa se cunoasca, si, in scurt timp, diferentele dintre ei atrag si dezaprobarea parintilor lui. In timp ce Sandhya are un singur vis in minte, acela de a-si continua studiile si de a deveni ofiter de politie, sotul ei, un tanar cu o educatie modesta, se dovedeste a fi mult mai conservator in ceea ce priveste familia si rolul femeii in cadrul acesteia.
“Destine implinite” se dezvolta in jurul unei singure intrebari majore. Care este secretul unei casnicii reusite? Intemeierea ei cu cel despre care crezi ca iti este suflet pereche sau cu cineva ales pe principii rationale, un partener ales obiectiv si corect? Se va dovedi Sooraj sufletul pereche lui Sandhya? Va reusi povestea lor sa se transforme intr-un destin fericit comun?
The Official StarPlus Channel
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"Destine Implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire, si asta pentru ca cei doi, desi credeau ca sunt facuti unul pentru celalalt, descopera in foarte scurt timp ca sunt complet diferiti si ca au viziuni despre viata aproape incompatibile. Ei se casatoresc in graba si fara sa se cunoasca, si, in scurt timp, diferentele dintre ei atrag si dezaprobarea parintilor lui. In timp ce Sandhya are un singur vis in minte, acela de a-si continua studiile si de a deveni ofiter de politie, sotul ei, un tanar cu o educatie modesta, se dovedeste a fi mult mai conservator in ceea ce priveste familia si rolul femeii in cadrul acesteia.
“Destine implinite” se dezvolta in jurul unei singure intrebari majore. Care este secretul unei casnicii reusite? Intemeierea ei cu cel despre care crezi ca iti este suflet pereche sau cu cineva ales pe principii rationale, un partener ales obiectiv si corect? Se va dovedi Sooraj sufletul pereche lui Sandhya? Va reusi povestea lor sa se transforme intr-un destin fericit comun?
Da, dar sa vezi ce frumoasa e perioada asta de concurs e super aici se apropie ei cel mai mult si-si spun sentimentele.Iar Sooraj era sa o bage pe maneca ai vazut ce i-aau facut?DENISA a scris:câştigă Sooraj concursul??
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
am văzut puţintel, se duce mumă'sa după ei ,sper că nu se culcă şi cu ei în cameră.
s-a mai măritat sora lui Sooraj?
DENISA a scris:am văzut puţintel, se duce mumă'sa după ei ,sper că nu se culcă şi cu ei în cameră.
Da pleaca ei doi si maica-sa cu taica-su, nu se culca cu ei in pat dar aici recunoaste cat de buna e Sandhya si ii multumeste Zeului ca ia dat o nora ca ea.Mi-au placut episoadele astea tare mult dar unele dintre ele nu le-am putut vedea ca nu mi-au dat voie, scarbele naibii.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:mă mir că-i recunoaşte meritele Sandhyei.
Da sa vezi ce mirata am fost eu ca ramasesem cu gura cascata.
iulianagl- moderator
Buna...cam plictisitor ep de azi...au plecat sa viziteze orasu si discutau istoria tarii...in schimb mi-a placut de Cathuri cum a cazut peste Raj.. si pana la urma asta va fi alesu ei?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna...cam plictisitor ep de azi...au plecat sa viziteze orasu si discutau istoria tarii...in schimb mi-a placut de Cathuri cum a cazut peste Raj.. si pana la urma asta va fi alesu ei?
Nu va fi.
iulianagl- moderator
Iulia mai pleacă Sandhya în Singapore ? am văzut doar finalul în care mincinoasa Meena îi ascundea paşaportul.
DENISA a scris:Iulia mai pleacă Sandhya în Singapore ? am văzut doar finalul în care mincinoasa Meena îi ascundea paşaportul.
Pai din greseala il ascude pe a lui Babho nici decum pe a lui Sandhya ca sa vezi cat de tolomaca e.
iulianagl- moderator
Ba pleacă ca-l caută Meena prin gunoi si-l găsește si-l aduce.DENISA a scris:şi nu mai pleacă tocmai maicăsa??
iulianagl- moderator
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor
» TellyBuzz » Buzzin Hot!!! » It was party time for team Diya Aur Baati Hum!
It was party time for team Diya Aur Baati Hum!
The entire cast and crew of Star Plus' Diya Aur Baati Hum danced their way to happiness at the success party last evening...
Thursday, February 28, 2013 | 4:36:28 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-Forums.com / TellyBuzz | 63 Comments | 5463 Views
Everyone had a gala time yesterday partying hard and celebrating the successful completion of 400 episodes of their show…
The cast and crew of Shashi Sumeet Mittal's Diya Aur Baati Hum had a gala time yesterday. On the successful completion of 400 episodes of the show, the production house threw a party for them in which the entire team danced in full spirit and had oodles of fun. Producer Sumeet Mittal also joined all of them in their celebration.
Diya Aur Baati Hum, which focuses on the story of a co-operative and loving husband Suraj who proves to be a sachcha jeevansaathi for his wife by making her dream of becoming an IPS officer come true, touched the hearts of many, thus maintaining a good position in the TRP chart.
Talking about his journey of 400 episodes, an elated Anas told Tellybuzz, "Our journey of 400 episodes has been full of hard work, dedication, love and the great bonding that we have for each other."
The entire cast of Diya Aur Baati Hum was seen in a different look and enjoyment was all that they had on their agenda last evening. Suraj (Anas Rashid), Vikram (Gautam Gulati), Mohit (Varunn Jain) and Bhabasa (Ashok Lokhande) burnt the dance floor, taking everyone by surprise. After enjoying the dancing session, the team cut a cake and the party continued.
A bigger news for the viewers is that once Swamiji will be exposed in the upcoming maha-aarti, the 'Diya-Baati' of the show will soon be seen celebrating their first wedding anniversary.
lica54- vip
Iulia au plecat la concurs ?? sau , s-au şi întors ?? Sooraj câştigă ceva ??
apropo nu îi descoperă minciunile Meenei ??? nu îşi dau seama că asta minte şi când respiră??
apropo nu îi descoperă minciunile Meenei ??? nu îşi dau seama că asta minte şi când respiră??
DENISA a scris: Iulia au plecat la concurs ?? sau , s-au şi întors ?? Sooraj câştigă ceva ??
Au plecat dar nu te-ai uitat ce-am mai ras de ei in avion.Iar de Meena si dat seama Babho ca ea a ascuns pasaportul ca a venit murdara din cap pana in picioare de la atata cautat prin gunoi. Si da Sooraj castiga dar intampina multe greutati.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Au plecat dar nu te-ai uitat ce-am mai ras de ei in avion.Iar de Meena si dat seama Babho ca ea a ascuns pasaportul ca a venit murdara din cap pana in picioare de la atata cautat prin gunoi. Si da Sooraj castiga dar intampina multe greutati.
Meena de cate ori vrea sa faca ceva pentru ea ese tocmai invers...
lica54- vip
lica54 a scris:
Meena de cate ori vrea sa faca ceva pentru ea ese tocmai invers...
Parca e un blestem pe capul ei ai vazut cica si de poza lui Babho ii e frica.
iulianagl- moderator
DENISA a scris: şi cu ce se alege în urma premiului cel mare ???
Bani dar o parte ii doneaza si o parte ii ia el.
iulianagl- moderator
că şi donează nu e rău dar am crezut că va avea alte perspective , alte aspiraţii.
DENISA a scris:că şi donează nu e rău dar am crezut că va avea alte perspective , alte aspiraţii.
Deocamdata nu, el are shopul lui dar acum dupa asta are o mare ambitie pentru ca Sandhya la ajutat in asta el vrea acum ca sa o ajute sa mearga la studii.
iulianagl- moderator
dar individul ce a apărut zilele trecute , ruda fetei din casă ce hram poartă ? pare pisică blândă ce zgârâie rău.
DENISA a scris:dar individul ce a apărut zilele trecute , ruda fetei din casă ce hram poartă ? pare pisică blândă ce zgârâie rău.
Foarte rau, el este un terorist o sa vezi ca Chaturi il descopera ca minte si gaseste unele chestii pentru facut bombe si cu ajutorul Meenei o rapeste si spune ca e plecata acasa la parinti.Dar ea saraca sta inchisa intr-un subsol.Si de o sarbatoare a lor asta dupa ce vine Sooraj pune bombe la templul unde se tine hramul ala a lor.Si episoadele alea mi-au placut.
iulianagl- moderator
Oau deci Rajkapur ii terorist?Si ce fata de om cinstit are...
lica54- vip
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Subiecte similare
» 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum