1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
DENISA a scris:mie la acest serial mi-a atras atenţia umilinţa Sandhyei şi drăgălăşenia lui Sooraj.
soacra nu-mi place e prea scorpie şi prea nedreaptă cu Sandhya.
Asta este si povestea o mama soacra scorpie care nu vrea sa evolueze odata cu lumea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Da ma uit si la Fatmagul. De ce tu l-ai vazut?
Ba da eu lam urmarit cand il traduceau fetele pana nu lea mai dat voe youtube sa la urce acum de cand e la tv parca nu ma mai incanta asa tare ca de multe ori uit de el...nu stau cu ceasul in mana ca soacra lu Lucica
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Ba da eu lam urmarit cand il traduceau fetele pana nu lea mai dat voe youtube sa la urce acum de cand e la tv parca nu ma mai incanta asa tare ca de multe ori uit de el...nu stau cu ceasul in mana ca soacra lu Lucica
Eu nu l-am vazut m-a atras povestea in sine.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ankur o da in gat la politie pedra la care afost si Meena iar femeile care au fost la ea n-ai vazut ca o plimba pe strada manjita cu funigine.
Da am vazut..ca s-a alaturat si Meena dar ea nu stia despre cine este vorba pana nu iau descoperit fata...
lica54- vip
lica54 a scris:
Da am vazut..ca s-a alaturat si Meena dar ea nu stia despre cine este vorba pana nu iau descoperit fata...
Da si a aflat si Vikram dar el inca nu stie cati bani a cheltuit ea ca ia spus o minciuna cand o sa se afle ca a furat bani si de la Sooraj chiar ca numai scapa din mainile lui Babho.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:[
Da si a aflat si Vikram dar el inca nu stie cati bani a cheltuit ea ca ia spus o minciuna cand o sa se afle ca a furat bani si de la Sooraj chiar ca numai scapa din mainile lui Babho.
Trebue sa iasa o data la suprafata si marsaviile pe care le face Meena ca a cam intrecut masura..
Dar mie imi place cum joaca fata de ce a jucat in Geet aici e mai activa...si bine inteles ca la rautati
lica54- vip
Ep din seara asta lai vazut?
lica54- vip
lica54 a scris:
Trebue sa iasa o data la suprafata si marsaviile pe care le face Meena ca a cam intrecut masura..
Dar mie imi place cum joaca fata de ce a jucat in Geet aici e mai activa...si bine inteles ca la rautati
Ma uitam asa la ea parca o mananca ceva sa faca toate astea nu se poate abtine.Si chiar ma intrebam cand o sa se afle ca a furat bani de la Sooraj,uite ca se apropie timpul.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Ep din seara asta lai vazut?
Da l-am vazut este vorba despre un Guru care vine si face o minune in fata scolii unde invata Sandhya cum o statuie iese din pamant ca lumea sa creada ca e o minune dar eu cred ca e altceva in spatele acestei minuni ca la urma cere cheile scolii ca acum este loc sfant.Dar studentii nu sunt convinsi de asta si mai este si sobolanii care i-au descoperit Sooraj si Sandhya.
iulianagl- moderator
Noapteeee bunaaaa
lica54- vip
lica54 a scris:Noapteeee bunaaaa
iulianagl- moderator
Astept sa vad ce se intampla in destine in seara asta am vazut in ep de vineri ca Sooraj a inceput sa o incolteasca pe Sandhya dar ea nu pricepe nimic din ce se intampla cu el...nu banueste nici pe departe ca el a gasit actele de divort...
lica54- vip
lica54 a scris:Astept sa vad ce se intampla in destine in seara asta am vazut in ep de vineri ca Sooraj a inceput sa o incolteasca pe Sandhya dar ea nu pricepe nimic din ce se intampla cu el...nu banueste nici pe departe ca el a gasit actele de divort...
Nu nici prin cap nu-i trece de asa ceva sa vezi ce o ia in ras si o face sa sufere.Deci saptamana asta este calvarul lui Sandhya provocat de Sooraj iar Babho tot pe ea o condamna pentru comportamentul lui.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu nici prin cap nu-i trece de asa ceva sa vezi ce o ia in ras si o face sa sufere.Deci saptamana asta este calvarul lui Sandhya provocat de Sooraj iar Babho tot pe ea o condamna pentru comportamentul lui.
Si cand ai cauta are dreptate Babo ca ce se intampla cu el este datorita neglijentei ei...
lica54- vip
E te,te...motanul de Sooraj a inceput sa scoata gherutele si unde mai pui de fata cu toata lumea...Ce mai mustacea Meena...Babo a fost de acord cu ce a spus Sooraj dar nemultumita ca a spus de fata cu toata lumea la avertizat ca rufele se spala in familie nu in vazul tuturor ca poate fi interpretet gresit si ca tot pe ei ii va condamna vacinele...oooaaauu Babo ooaaauu..
lica54- vip
Eiii ce parere aveti despre Sooraj cel bland?
iulianagl- moderator
Vai in episodul de astazi de la ei da babho peste in Ajmeer si ea ia trimis in luna de miere in alta parte.
iulianagl- moderator
Ce naspa afla Babho ca Sandhya merge la scoala iar Sooraj a incurajat-o si pe deasupra ia ascuns asta si se aude ca intr-un acces de furie il da afara din casa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Eiii ce parere aveti despre Sooraj cel bland?
Mata blanda zgarie rau
lica54- vip
iulianagl a scris:Vai in episodul de astazi de la ei da babho peste in Ajmeer si ea ia trimis in luna de miere in alta parte.
Da ce fac ei in Ajmeer??
lica54- vip
lica54 a scris:
Mata blanda zgarie rau
Oh ce mai zgarie. Iar ea saraca habar n-are ce a lovit-o.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Da ce fac ei in Ajmeer??
Pai nu stii ca Sandhya merge la seral acolo, o ducea Sooraj in fiecare seara fara sa stie nimeni pana cand ia prin si politia ca sareau geamul la etaj ca Sooraj in loc sa ia cheia de la intrarea casei a luat cheia de la shopul lui.Iar cand Babho ia trimis in luna de miere la Muntele nu stiu care ei si cu Chaturi s-au gandit sa mearga la Ajmeer ca e mai aproape de colegiul Sandhyei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai nu stii ca Sandhya merge la seral acolo, o ducea Sooraj in fiecare seara fara sa stie nimeni pana cand ia prin si politia ca sareau geamul la etaj ca Sooraj in loc sa ia cheia de la intrarea casei a luat cheia de la shopul lui.Iar cand Babho ia trimis in luna de miere la Muntele nu stiu care ei si cu Chaturi s-au gandit sa mearga la Ajmeer ca e mai aproape de colegiul Sandhyei.
Cauta ei sa faca cate ceva pe ascuns dar Babo mai intodeauna e cu un pas inaintea lor...ii miroase ca cainele lup
lica54- vip
lica54 a scris:
Cauta ei sa faca cate ceva pe ascuns dar Babo mai intodeauna e cu un pas inaintea lor...ii miroase ca cainele lup
Da Sandhya ofiter de politie iar Babho catelul lup ridicat la gradul de colonel.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da Sandhya ofiter de politie iar Babho catelul lup ridicat la gradul de colonel.
Hai ca esti tare mai facut sa rad...
lica54- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum