4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna dimineata dragalaselor!O zi super si multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bun[ dimineata fetele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Neata Anita unde pui ep traduse ???
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna! Buna la toata lumea!
:drunken: ep de azi!!!! Astept cu nerabdare traducerea....
Ce bine a comparat-o cineva aici pe site pe vipera(Dips) cu Naintara (din Geet)...
O zapacea de cap pe mama lui RK intocmai cum facea Naintara cu Dadi.... dar au jucat cu totii bine, in primul rand Drashti..... suferinta era adevarata pe fetisoara ei....
:drunken: ep de azi!!!! Astept cu nerabdare traducerea....
Ce bine a comparat-o cineva aici pe site pe vipera(Dips) cu Naintara (din Geet)...
O zapacea de cap pe mama lui RK intocmai cum facea Naintara cu Dadi.... dar au jucat cu totii bine, in primul rand Drashti..... suferinta era adevarata pe fetisoara ei....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Bonjur!Frumos ep de azi mi-a placut...RK si-a spus cuvantul....A intors-o pe Madhu inapoi si a trimiso in camera lor...Gaitele de Deepali,Sikky si Kukuji au sarit pe el dar RK ia pus la punct...ia ordonat lu Deepali sa duca bagajul lu Madhu sus in camera Deepali sa opus dar pana la urma a executat comanda mi-a placut...A fost faina scena dintre Rk si Madhu in dormitor s-au inbratisat frumos...Rk ia sters lacrimile de pe obraz lu Madhu ia dat apa sa bea si a linistito...Deepali ii otraveste sufletu lu mama soacra cu veninul ei de vipera si o convinge sa-i ceara lu RK sa o dea afara din casa pe Madhu dar RK iar isi spune cuvantul...Biata Madhu oare cum s-a simtit auzind toata discutia
lica54- vip
Eu nu pricep ce spunea cu atata disperare mama lui RK? Chiar crede că Madhu poate să-l omoare pe fi-su? RK e înconjurat de o haită de lupi și de o disperată fără minte. Să vedem cum face față și cât va fi alături de Madhu.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Eu nu pricep ce spunea cu atata disperare mama lui RK? Chiar crede că Madhu poate să-l omoare pe fi-su? RK e înconjurat de o haită de lupi și de o disperată fără minte. Să vedem cum face față și cât va fi alături de Madhu.
Eu cred ca va face fata cu brio...el a inceput sa o iubeasca pe Madhu si cred ca va fi mereu alaturi de ea...
lica54- vip
Salutare!Eu sa fiu in locul lui RK i-as arunca pe toti afara din casa ca toti stau pe spinarea lui.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Jeeee, mereu am avut impresia ca Kuku, Sikki, Dipi si chiar Radhaji(pacat de nume), sunt ca niste hiene imprejurul lui RK dar astazi clar s-a adeverit impresia mea ei chiar sunt ca niste hiene, dezgustator.
iulianagl- moderator
pun traducerea la episoade la sectiune madhubala ek ishq ek junoon traduceri episoade. iar episoadele traduse vor fi postate pe site la vidyaLucica10 a scris:Neata Anita unde pui ep traduse ???
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
episodul din seara asta a fost tradus,si am postat tarducerea.
anyta- vip
anyta a scris:episodul din seara asta a fost tradus,si am postat tarducerea.
acum pot sa merg la culcare linistita
tiberici- vip
ma bucur sa aflu ca te duci la culcare linistitatiberici a scris:acum pot sa merg la culcare linistita
anyta- vip
anyta a scris: ma bucur sa aflu ca te duci la culcare linistita
Smecher mare RK.... o pune la punct pe mamica pt decizia pe care a luat-o de a se recasatorii cu burtosul dar de fapt el o iubeste pe Madu....
Isi ascunde bine semtimentele fata de nevasta....
tiberici- vip
da si le ascunde in spatele greselii lui mamica lui doamne dar ce am ras cand i-a spus lui deepali ca o da afara daca cheama vreun servitor sa duca bagajul si nu-l duce ea si faza cu junior Bathia,domnisoara junior Bathia si domnul senior bathiatiberici a scris:
Smecher mare RK.... o pune la punct pe mamica pt decizia pe care a luat-o de a se recasatorii cu burtosul dar de fapt el o iubeste pe Madu....
Isi ascunde bine semtimentele fata de nevasta....
anyta- vip
noapte buna fetele,vise placute si frumoase
anyta- vip
anyta- vip
Buna dimi!
Anyta multumim pt traducere.
Frumos episod!
Frumos episod!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Buna dimineata la o cafea dragalaselor!
lica54- vip
cu placereAdmin_dea05 a scris:Buna dimi!
Frumos episod!
anyta- vip
anyta- vip
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum