27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
costearamona
petronela
anyta
Lucica10
lica54
narcisa
tiberici
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
narcisa a scris:Încă nu. M-am uitat la Madhu, apoi am văzut ep cu dezvăluirea lui Shyam și pe urmă te-am văzut pe forum și nu m-am putut stăpâni să nu-mi spun părerea despre ep. Că tot mi-am adus aminte de Madhu, tre să zic ceva și de Vivian. Recunosc că e frumușel și are niște ochi și o privire de te bagă în boale dar frate, e țeapăn de parcă ar avea un băț înfipt undeva și nici nu-mi place tonul vocii, nu o nuanțează deloc, mai mult strigă decât vorbește. Nu știu de ce dar mereu am impresia că are ceva la bord când interpretează. Poate mă amețește privirea lui.
Da este prea rigid dar poate e din cauza ca e talan mare sa zic asa.Iar poza aia ce am pus-o eu deci e o noua intrare in serial asta nu stiu daca e doar pe timpul concursului sau pe mai mult timp e unul dintre sponsori si s-a luat de Natasha iar Khushi ia sarit in ajutor si abia atunci a spotuit-o de s-a uitat mai bine la ea.Poate si-o ia de la Arnav daca se da la Khushi dar nu cred ca se intampla asta pentru ca Khushi este o luptatoare si stie sa-si poarte singura de grija s-a batut ea cu niste rapitori dar pe asta il face prafao dintr-o singura miscare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mă gândeam că poate mi se pare mie pentru că nu l-am uitat încă pe Gurmeet alături de Drashti și nu voiam să fiu nedreaptă față de el dar dacă și tu zici la fel înseamnă că așa este. Mă duc să văd și eu episodul, în poză pare frumușel tipul, să vedem și cum se comportă. Oricum Khushi e superwoman.iulianagl a scris:
Da este prea rigid dar poate e din cauza ca e talan mare sa zic asa.Iar poza aia ce am pus-o eu deci e o noua intrare in serial asta nu stiu daca e doar pe timpul concursului sau pe mai mult timp e unul dintre sponsori si s-a luat de Natasha iar Khushi ia sarit in ajutor si abia atunci a spotuit-o de s-a uitat mai bine la ea.Poate si-o ia de la Arnav daca se da la Khushi dar nu cred ca se intampla asta pentru ca Khushi este o luptatoare si stie sa-si poarte singura de grija s-a batut ea cu niste rapitori dar pe asta il face prafao dintr-o singura miscare.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Mă gândeam că poate mi se pare mie pentru că nu l-am uitat încă pe Gurmeet alături de Drashti și nu voiam să fiu nedreaptă față de el dar dacă și tu zici la fel înseamnă că așa este. Mă duc să văd și eu episodul, în poză pare frumușel tipul, să vedem și cum se comportă. Oricum Khushi e superwoman.
Ok vizionare placuta eu ies ca nu ma prea simt bine, ma simt tare obosita si nu stiu de ce?
iulianagl- moderator
fetelor singurul actor care sar potrivi perfect in locul lui arnav ar fi GURMET,MAAN DIN GEET .Parerea mea.Are acel farmec aparte ca si arnav.
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Păi dacă stai în fiecare noapte și faci traduceri normal că ești obosită. Adică sper să fie doar asta, să nu fie o problemă de sănătate. Noapte bună Iulia, și odihnă plăcută.iulianagl a scris:
Ok vizionare placuta eu ies ca nu ma prea simt bine, ma simt tare obosita si nu stiu de ce?
narcisa- vip
Îmi place foarte mult Gurmeet dar nu cred că face chimie bună cu Sanaya. L-am văzut într-un clip dansând cu ea și nu m-a impresionat cu nimic. Și Barun a făcut un personaj foarte puternic din ASR, eu una aș prefera un actor pe care nu-l cunosc. Unul mai puternic decât Gurmeet, el pare prea delicat. Părerea mea.costearamona a scris:fetelor singurul actor care sar potrivi perfect in locul lui arnav ar fi GURMET,MAAN DIN GEET .Parerea mea.Are acel farmec aparte ca si arnav.
narcisa- vip
După ce am văzut episodul mi se pare că deja suntem într-o altă poveste, să vedem ce iese.
Noapte bună tuturor.
Noapte bună tuturor.
narcisa- vip
Buna dimi!
Hai ca citindu-va m-ati facut curioasa ma duc sa vad si eu noua intrare
Hai ca citindu-va m-ati facut curioasa ma duc sa vad si eu noua intrare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
M-am uita la ep ..Noua intrare nu-mi place mai frumisel e Sam.Daca Vikram si-ar tunde pletele alea cred ca ar fi mai frumos sau cel putin sa-si schimbe coafura. Barun frumusel ca deobicei( ma apuca melancolia cand ma gandesc ca pleaca)si da fetelor la cum a fost ep parca suntem intr-o alta poveste.
Ce mi-a placut replica asta...
Khu:"Deci asa, tu te-ai dat mare aici.Vino tu acasa si-ti voi spune ce-mi place si ce nu."
Khu:"Deci asa, tu te-ai dat mare aici.Vino tu acasa si-ti voi spune ce-mi place si ce nu."
Admin_dea05- Admin
costearamona a scris:fetelor singurul actor care sar potrivi perfect in locul lui arnav ar fi GURMET,MAAN DIN GEET .Parerea mea.Are acel farmec aparte ca si arnav.
Aaa nu se potriveste rolul lui Arnav lui Guru, l-am vazut dansand cu ea intr-un clip si nu n-are nicio potriveala Sanaya cu Guru, dar in fine fiecare are parerea lui.Dar nu eu una spun ca nu se potriveste.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:M-am uita la ep ..Noua intrare nu-mi place mai frumisel e Sam.Daca Vikram si-ar tunde pletele alea cred ca ar fi mai frumos sau cel putin sa-si schimbe coafura. Barun frumusel ca deobicei( ma apuca melancolia cand ma gandesc ca pleaca)si da fetelor la cum a fost ep parca suntem intr-o alta poveste.
Khu:"Deci asa, tu te-ai dat mare aici.Vino tu acasa si-ti voi spune ce-mi place si ce nu." Asta si mie mi-a placut acum sa vedem ce-i face lui acasa dar sigur el este hotarat sa-i faca viata un calvar in competitia asta dar ce ma bucura este faptul ca Khushi este atat de determinata sa participe incat eu cred ca n-o sa reuseasca sau stii ce mi-ar placea sa iasa prima si sa renunte la titlu doar asa sa le arate tuturor ca daca vrei poti sau nu exista nimic pe lume sa nu poti sa faci doar daca nu vrei sa faci, iar devizul asta este motto-ul meu.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Îmi place foarte mult Gurmeet dar nu cred că face chimie bună cu Sanaya. L-am văzut într-un clip dansând cu ea și nu m-a impresionat cu nimic. Și Barun a făcut un personaj foarte puternic din ASR, eu una aș prefera un actor pe care nu-l cunosc. Unul mai puternic decât Gurmeet, el pare prea delicat. Părerea mea.
Da si eu as vrea un actor pe care nu-l cunosc.
iulianagl- moderator
Buna dimi.Narci for you!
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
frumos clip numai ca a stricat melodia rock parca m-a zgariat pe creieriulianagl a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:frumos clip numai ca a stricat melodia rock parca m-a zgariat pe creier
A doua melodie nici mie nu mi-a placut.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Azi cica ar fi ultima zi a lui Barun deci e doliu in India.
iulianagl- moderator
Ceva frumos asta sigur o sa-i placa lui Pedro.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Il urasc pt ceea ce a facut!iulianagl a scris:Azi cica ar fi ultima zi a lui Barun deci e doliu in India.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Il urasc pt ceea ce a facut!
Si eu ma intreb oare cum s-o fi simtind Sanaya iti dai seama sa fie parasita de co actorul si pe deasupra mai era si prietenul ei.
iulianagl- moderator
Oribil!Nici nu sti in ce parte se va indrepta acest serial...daca iti mai dai interesul sa-l urmaresti in continuare sau nu...oricum sunt f suparata, e ca si cum m-am uitat degeabaiulianagl a scris:
Si eu ma intreb oare cum s-o fi simtind Sanaya iti dai seama sa fie parasita de co actorul si pe deasupra mai era si prietenul ei.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Oribil!Nici nu sti in ce parte se va indrepta acest serial...daca iti mai dai interesul sa-l urmaresti in continuare sau nu...oricum sunt f suparata, e ca si cum m-am uitat degeaba
Mie nu-mi pare rau ca m-am uitat la acest serial dar sigur n-o sa ma uita in viitor la ce va face el ca pentru mine nu mai prezinta nici un interes nu ca a prezentat si pana acum dar de aici incolo nici macar atat.
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum