51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
Mirela Maria
Nicky
gix
dubaisport
michiper68
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 5 din 42
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
avem de revelion ,am vazut acum programul .victorelalove a scris:
sa speram . Ar fi super .
Cred ca avem si de revelion . Il pierd si pe ala .
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
ep 46 e ultimul postat. ala cu petrecerea kristinikai si cantecul ala , marele hit international, cu copacul cu susanul si cu fa-ma sclav la poarta ta, eu nu prea am inteles ce a vrut eul liric, sunt confuza.
nu uitati sa votati.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2012-yilinin-en-populer-erkek-dizi-oyunucusu-kimdi/116057/44/
mi-au lasat comentariul, i-au pus o bulina verde cu o fatza de suparata ...asha sa stie ca m-au enervat.
nu uitati sa votati.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2012-yilinin-en-populer-erkek-dizi-oyunucusu-kimdi/116057/44/
mi-au lasat comentariul, i-au pus o bulina verde cu o fatza de suparata ...asha sa stie ca m-au enervat.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
dubaisport a scris:
avem de revelion ,am vazut acum programul .
Rau . Asta este rau . Cred ca este episodul cand isi fac ei restorant .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
michiper68 a scris:ep 46 e ultimul postat. ala cu petrecerea kristinikai si cantecul ala , marele hit international, cu copacul cu susanul si cu fa-ma sclav la poarta ta, eu nu prea am inteles ce a vrut eul liric, sunt confuza.
nu uitati sa votati.
Ala . Da . Cantecul facut special pentru Kerim . Era si cu omoara-ma . Baga-mi un cutit in corason ... Parca . Ei erau fericiti ...desi cantecul era unul teribil . Ei si la cantece sunt sadici rau .
L-am tot votat . Dar la premiu se va duce Bulent Inal ...ca vad ca are doar un vot ...si el si-ar dori sa castige . Ar aprecia .
Dar tu cu cine votashi ?
victorelalove- moderator
vom vedea...oricum de Craciun a fost decat o ora cu tot cu publicitate;luni cred ca va fi epis normal
dubaisport- vip
dubaisport a scris:vom vedea...oricum de Craciun a fost decat o ora cu tot cu publicitate;luni cred ca va fi epis normal
Aaaaaaaa , da ? Deci fuse mai putin ...asta este bine .
Oricum Gullia este mai fericita acum ...decat va fi peste putin timp . Au lalait-o rau in sezonul 2 . Rauuuuuuuuu !!!
victorelalove- moderator
aseara la arabi fuse epis cand il lovi Rahmi cu lopata in cap pe Erdoganvictorelalove a scris:
Aaaaaaaa , da ? Deci fuse mai putin ...asta este bine .
Oricum Gullia este mai fericita acum ...decat va fi peste putin timp . Au lalait-o rau in sezonul 2 . Rauuuuuuuuu !!!
dubaisport- vip
a fost faza cu abla careia i-au respins vecinii produsele si s-a suparat si si-a deschis taraba in piata cu ceaiurile . la taraba a venit intamplator salih si nevasta , ca oricum nu stateau in cartier, si murat a zis ca el e nenea care a batut-o pe mama lui si a sarit rahmi, au spart borcanele, asha a aflat munir de salih, s-au certat.
meltem il tot suna pe mustafa si in final ii raspunde, ii da adresa noua, tocmai se mutase si azi cred ca se va duce meltem . vural da declaratia mincinoasa, kerim i-a luat bluza noua lui fatmagul, special ptr examen, au fost la examen, dupa au fost la o terasa unde fatma l-a intrebat ce ar fi vrut sa faca daca nu se intampla toata nenorocirea si el i-a povestit cat de mult a placut-o cand a vzut-o pe scari la logodna, baietii au facut baie la prosoape si au plecat cu prosoapele pe ei ca au urinat pe hainele lor in vestiar.
cel mai frumos a fost inda mukko si scrisoarea din australia. s-a suparat kerim rauuuu, fatma a stat de vorba cu el, vorbe intelepte despre iertare si cum ajuta a ierta , pt fiecare din noi ce inseamna a ierta, kerim a citit scrisoarea lui baba si s-a enervat si mai tare, a pus-o pe abla sa-l sune sa-i spuna sa nu-si faca iluzii ca se va apropia vreodata de kerim, abla suna si intra mesageria. au incheiat contractul ptr restaurant, pe numele ablei si al fatmei.
meltem il tot suna pe mustafa si in final ii raspunde, ii da adresa noua, tocmai se mutase si azi cred ca se va duce meltem . vural da declaratia mincinoasa, kerim i-a luat bluza noua lui fatmagul, special ptr examen, au fost la examen, dupa au fost la o terasa unde fatma l-a intrebat ce ar fi vrut sa faca daca nu se intampla toata nenorocirea si el i-a povestit cat de mult a placut-o cand a vzut-o pe scari la logodna, baietii au facut baie la prosoape si au plecat cu prosoapele pe ei ca au urinat pe hainele lor in vestiar.
cel mai frumos a fost inda mukko si scrisoarea din australia. s-a suparat kerim rauuuu, fatma a stat de vorba cu el, vorbe intelepte despre iertare si cum ajuta a ierta , pt fiecare din noi ce inseamna a ierta, kerim a citit scrisoarea lui baba si s-a enervat si mai tare, a pus-o pe abla sa-l sune sa-i spuna sa nu-si faca iluzii ca se va apropia vreodata de kerim, abla suna si intra mesageria. au incheiat contractul ptr restaurant, pe numele ablei si al fatmei.
michiper68- vip
asa e michi ..l-a atins rau Gulli pe Kerim cu vorbele despre iertare .
la bazar ,Abla si Rahmi nu mai faceau fata cu copilul,iar Mukko acasa isis savura cafeaua
la bazar ,Abla si Rahmi nu mai faceau fata cu copilul,iar Mukko acasa isis savura cafeaua
dubaisport- vip
michiper68 a scris:sune sa-i spuna sa nu-si faca iluzii ca se va apropia vreodata de kerim, abla suna si intra mesageria. au incheiat contractul ptr restaurant, pe numele ablei si al fatmei.
Mukka visa ea plecari la canguri , in Australia . Cum face planuri avantajoase doar pentru ea .
Cica o avea omul starnsa ceva avere de cand este in Australia . Olelei ... de cand este obligatoriu sa aia avere daca ai plecat de mult din tara ?
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:asa e michi ..l-a atins rau Gulli pe Kerim cu vorbele despre iertare .
Parca i-a spus ca ceva cu ... Tu imi ceri mie iertare ...dar nu vrei sa ierti la randul tau . Bineinteles ca cu vocea ei ...spargatoare de oale .
victorelalove- moderator
cam asa cevavictorelalove a scris:
Parca i-a spus ca ceva cu ... Tu imi ceri mie iertare ...dar nu vrei sa ierti la randul tau . Bineinteles ca cu vocea ei ...spargatoare de oale .
dubaisport- vip
fetelor ma duc sa mananc ceva ,abia mi-am terminat cafeaua de baut
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cam asa ceva
Ati vazut cate oale de lut aveau ei la poarta .
Pofta buna , Dubai !!!
victorelalove- moderator
i-a spus ca si ea incerca sa ierte. o ajuta pe ea, macar sa incerce sa ierte, si el plans si suparat, si ea nici macar o mangaiere...
michiper68- vip
michiper68 a scris:i-a spus ca si ea incerca sa ierte. o ajuta pe ea, macar sa incerce sa ierte, si el plans si suparat, si ea nici macar o mangaiere...
Eeeeee si cu noi acum ?! Ce mangaiere visam ?
Lasa ca o sa tot mangaie el portelanurile din casa ...si nici nu vreau sa ma gandesc ce a mai tot mangaiat 2 ani de zile ...
victorelalove- moderator
scena cu scrisoarea trebuie vazuta. intai o mototoleste si o arunca, apoi o ia de jos, o citeste, la jumatate se enerveaza si o mai mototoleste odata, iar o citeste. se enerveaza...vrea sa o arunce in rau si nu poate. si mukko dupa ce racneste ca a facut totul pt binele fatmei isi pune paltonul pe ea si plecaca sa se aeriseasca ca era traumatizata. se duce tot la o terasa unde, surpriza, din nou intamplator tocmai trecea salih. care ii povesteste indurerat cum nevasta i-a facut bagajul, tatal l-a dat afara de la firma, doarme la hotel , singurel, si ii povesteste cat de rau i-a parut ca a lustruit trotuarul cu ea si cum se dusese el seara sa se impace, chestie care a bulversat-o si mai tare pe mukko, la ce creier de furnica are ...
a mi fost frumos ca munir s-a dus la vural sa ii povesteasca vural ce a fost cand s-a dus el noaptea la fatmagul sa-i ceara iertare fatmei si sa incerce sa gaseasca un plan sa iasa ca s-a dus ca l-a amenintat kerim, si s-a speriat vural.
a mi fost frumos ca munir s-a dus la vural sa ii povesteasca vural ce a fost cand s-a dus el noaptea la fatmagul sa-i ceara iertare fatmei si sa incerce sa gaseasca un plan sa iasa ca s-a dus ca l-a amenintat kerim, si s-a speriat vural.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Eeeeee si cu noi acum ?! Ce mangaiere visam ?
Lasa ca o sa tot mangaie el portelanurile din casa ...si nici nu vreau sa ma gandesc ce a mai tot mangaiat 2 ani de zile ...
hai ca i-a pus mana pe umar in timp ce cantau hitul , si kristik sorbea venin din pahare. vai ce cantec ...imi aduc aminte cat l-au tradus atunci fanii, ce incantati au fost.
dar cel mai tare mi-a placut...iese fatma de la examen , kerim statuse cuminte si o asteptase si ii sunase telef. la un moment dat, a raspuns, a zis...ati mai lasat la pretz, o sa venim sa vedem,va sunam, iese fatma , se urca imediat intr-un taxi, era in zona taxiul nu ca la noi si-l suna iar pe nenea si-i spune...venim in 10 minute!!!
la noi ptr 10 minute cursa nu te ia nimeni.
michiper68- vip
michiper68 a scris:scena cu scrisoarea trebuie vazuta. intai o mototoleste si o arunca, apoi o ia de jos, o citeste, la jumatate se enerveaza si o mai mototoleste odata, iar o citeste. se enerveaza...vrea sa o arunce in rau si nu poate. si mukko dupa ce racneste ca a facut totul pt binele fatmei isi pune paltonul pe ea si plecaca sa se aeriseasca ca era traumatizata. se duce tot la o terasa unde, surpriza, din nou intamplator tocmai trecea salih. care ii povesteste indurerat cum nevasta i-a facut bagajul, tatal l-a dat afara de la firma, doarme la hotel , singurel, si ii povesteste cat de rau i-a parut ca a lustruit trotuarul cu ea si cum se dusese el seara sa se impace, chestie care a bulversat-o si mai tare pe mukko, la ce creier de furnica are ...
Da . Este grozava scena aia cu cititul scrisorii .
Ceea ce ma amuza este faptul ca Yasaranii chiar sunt convinsi ca sunt calomniatzi .
Stai ca se duce Mukka la plaja ...eeeeeeeeee .
Ce-mi plac episoadele cand nu este ea acas' .
A facut totul din rautate . Mereu . Ca s-a intamplat sa iasa ceva bun din tot ...asta nu tine de Mukka .
victorelalove- moderator
am avut 2 secvente memorabile cu mukko. mukko lustruind trotuarul, si mukko paruita de fatma spre final. merita mai multe dar ece e feminista pana-n ribozom si nu a lasat-o inima.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
hai ca i-a pus mana pe umar in timp ce cantau hitul , si kristik sorbea venin din pahare. vai ce cantec ...imi aduc aminte cat l-au tradus atunci fanii, ce incantati au fost.
dar cel mai tare mi-a placut...iese fatma de la examen , kerim statuse cuminte si o asteptase si ii sunase telef. la un moment dat, a raspuns, a zis...ati mai lasat la pretz, o sa venim sa vedem,va sunam, iese fatma , se urca imediat intr-un taxi, era in zona taxiul nu ca la noi si-l suna iar pe nenea si-i spune...venim in 10 minute!!!
la noi ptr 10 minute cursa nu te ia nimeni.
Incantare ? La cantecul ala ? Poate fanii turci .
Are niste versuri de-ti vine sa urli de durere .
Dar daca este sa le analizam expresiile fetelor ...erau incantati . ;(
Nu au si ei vreun : M-A FACUT MUICA OLTEAN , TRANDAFIR DE LA MOLDOVA ... ?????????
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:am avut 2 secvente memorabile cu mukko. mukko lustruind trotuarul, si mukko paruita de fatma spre final. merita mai multe dar ece e feminista pana-n ribozom si nu a lasat-o inima.
Mie cel mai mult imi place ce privire are Kerim cand se uita la ea in finalul serialului . Mai mult decat 1000 de cuvinte urate . Ma simt razbunata .
victorelalove- moderator
vic ma duc sa fac salata de varza ca friptura s-a incalzit. ne auzim mai tarziu.
michiper68- vip
POFTA BUNA , MICHI !!!
O zi frumoasa
O zi frumoasa
victorelalove- moderator
buna,
episodele difuzate la kanal d sunt postate cu traducere undeva?
daca sunt va rog sa-mi dati si mie un link.
singurele ep pe care le vad sunt cele din aceste zile dintre Craciun si 03 ianuarie, restul................ nu
multumesc!
episodele difuzate la kanal d sunt postate cu traducere undeva?
daca sunt va rog sa-mi dati si mie un link.
singurele ep pe care le vad sunt cele din aceste zile dintre Craciun si 03 ianuarie, restul................ nu
multumesc!
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii