1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1.Qubool Hai - Accept!
Zoya :Îţi doresc să te îndrăgosteşti de o fată ...care îi place să poarte blugi şi să fie încăpăţânată.
Aş vrea să fie independentă şi obraznică şi să-ţi dispteţuiască toate regulule.
Asad :Îţi doresc să te îndrăgosteşti de un bărbat, care te va învăţa bunele maniere şi să nu mai fii obraznică ... să-ţi taie din aripi şi să te înveţe cum să te comporţi.
[/center]
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 06 Feb 2013, 10:48 pm, editata de 5 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Eu nu stiu nimic de acest serial sa-mi faca cineva un mic rezumat poate asa il voi urmarii si eu.
Admin_dea05- Admin
Multumesc Anda serialul e bun adica una mi-a placut este vorba despre o fata care de mica cand parintii ei au disparut adica mama moarta tatal disparut a fost crescuta in America de o soara a ei si acum ajunsa la varsta casatoriei sora ei a adus-o inaoii in India sa o casatoreasca dar ea fata a acceptat doar mai mult de a se casatori ca sa vina in India sa-si caute tatal care ea crede ca traieste mi se pare ca mama ei a murit in incendiu ca si are arsuri pe corp.Dar numai ajunge sa se casatoreasca ca fuge de la nunta ca ea nu cunostea mirele nu cunoastea pe nimeni si de aici incepe aventura ei in India.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pare interesant ...serialul e si funny adica gen geet ..iss???iulianagl a scris:Multumesc Anda serialul e bun adica una mi-a placut este vorba despre o fata care de mica cand parintii ei au disparut adica mama moarta tatal disparut a fost crescuta in America de o soara a ei si acum ajunsa la varsta casatoriei sora ei a adus-o inaoii in India sa o casatoreasca dar ea fata a acceptat doar mai mult de a se casatori ca sa vina in India sa-si caute tatal care ea crede ca traieste mi se pare ca mama ei a murit in incendiu ca si are arsuri pe corp.Dar numai ajunge sa se casatoreasca ca fuge de la nunta ca ea nu cunostea mirele nu cunoastea pe nimeni si de aici incepe aventura ei in India.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Pare interesant ...serialul e si funny adica gen geet ..iss???
Este chiar interesant filmul. Ceva in genul Iss ca e mai mult ura intre personajele principale acum. Sa vedem acum. Oricum, se pare ca o sa fie un episod Maha duminica sau luni, si in episodul Maha o sa apara si Gurmeet cu Kritika si copii. O sa fie un episod maha amestecat. Oricum, ma amuza teribil Zoya si nebuniile ei.
Alexa20 a scris:
Este chiar interesant filmul. Ceva in genul Iss ca e mai mult ura intre personajele principale acum. Sa vedem acum. Oricum, se pare ca o sa fie un episod Maha duminica sau luni, si in episodul Maha o sa apara si Gurmeet cu Kritika si copii. O sa fie un episod maha amestecat. Oricum, ma amuza teribil Zoya si nebuniile ei.
Alex te uiti?
iulianagl- moderator
Cred ca cei doi din Punar vor sa fie Geet si Maan.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Multumesc Anda serialul e bun adica una mi-a placut este vorba despre o fata care de mica cand parintii ei au disparut adica mama moarta tatal disparut a fost crescuta in America de o soara a ei si acum ajunsa la varsta casatoriei sora ei a adus-o inaoii in India sa o casatoreasca dar ea fata a acceptat doar mai mult de a se casatori ca sa vina in India sa-si caute tatal care ea crede ca traieste mi se pare ca mama ei a murit in incendiu ca si are arsuri pe corp.Dar numai ajunge sa se casatoreasca ca fuge de la nunta ca ea nu cunostea mirele nu cunoastea pe nimeni si de aici incepe aventura ei in India.
Buna! Buna la toata lumea!
Multumesc mult pt aceasta noua carare in site!!!!
Fimul l-am inceput sa-l vad la recomandarile Iulianei si tin sa-i multumesc mult pt aceasta informatie, mi-a starnit interesul imediat......
Filmul merita vazut ..... si comentat!!!
Actorii sunt simpatici si actiunea ne prinde in vrajile ei ....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
iulianagl a scris:
Cred ca cei doi din Punar vor sa fie Geet si Maan.
Astia nu au audienta la fimul lor (Punar) si s-au bagat peste ...."Accept".....poate asa le creste audienta......sufocandu-i pe altii....vor sa le strice scenariu.... sa nu iasa o varza.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Nu cred Tibi in ep de ieri Asad a plecat la nunta la verisoara lui in Mangalpur si probabil ca aia sunt invitați la nunta așa cum au fost invitați și Maan si Geet.tiberici a scris:
Astia nu au audienta la fimul lor (Punar) si s-au bagat peste ...."Accept".....poate asa le creste audienta......sufocandu-i pe altii....vor sa le strice scenariu.... sa nu iasa o varza.....
iulianagl- moderator
Buna !
M-ati corupt si pe mine si am vazut primul episod...interesant...mi-a placut coloana sonora..dar cel mai mult mi-a placut melodia cantata de el...superba...!!!
chiar el o canta ?
M-ati corupt si pe mine si am vazut primul episod...interesant...mi-a placut coloana sonora..dar cel mai mult mi-a placut melodia cantata de el...superba...!!!
chiar el o canta ?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna !
chiar el o canta ?
Se prea poate ca e stiu ca si canta si danseaza ohooo foarte bine.
iulianagl- moderator
Miha dar ce bine arata Karan.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
La dans cred ca toti sunt buni...au indienii ritmul in sange... dar daca o canta el chiar imi place...nu l-am mai vazut in nici un serial pe Karan, deci sa vad cat de interesant e si daca reuseste sa ma atraga...iulianagl a scris:
Se prea poate ca e stiu ca si canta si danseaza ohooo foarte bine.
petronela- vip
petronela a scris:
La dans cred ca toti sunt buni...au indienii ritmul in sange... dar daca o canta el chiar imi place...nu l-am mai vazut in nici un serial pe Karan, deci sa vad cat de interesant e si daca reuseste sa ma atraga...
Pe mine ma cucerit chiar de la primul episod din Intalnirea inimilor si de atunci il ador cum joaca adica, ca actor dansator si Sooraj din Destine isi canta melodiile.
iulianagl- moderator
N-am rezistat sa nu caut melodia..e superba...am ascultat-o de cateva ori...
petronela- vip
petronela a scris:
N-am rezistat sa nu caut melodia..e superba...am ascultat-o de cateva ori...
Pe asta nu o canta el dar el de fel si canta.Dar o sa mai ai parte de melodii frumoase in acest serial.
iulianagl- moderator
Mi se pare ca in Teri Meri Love story a cantat el stii ca are un episod facut.
iulianagl- moderator
Uite alta care o s-o gasesti in serial asta mi-a placut la nebunie.
iulianagl- moderator
Stiu ca are un episod in TMLS..mi-a placut....acum m-a pacalit, zici ca o canta el..imi place mult ..dar daca zici ca mai sunt melodii frumoase abia astept sa le ascult...iulianagl a scris:Mi se pare ca in Teri Meri Love story a cantat el stii ca are un episod facut.
petronela- vip
Si ce-mi place mie la astia care traduc serialul in engleza ca nu sar melodiile cand apar in episoade le traduc si pe ele.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Stiu ca are un episod in TMLS..mi-a placut....acum m-a pacalit, zici ca o canta el..imi place mult ..dar daca zici ca mai sunt melodii frumoase abia astept sa le ascult...
Da sunt o sa vezi.
iulianagl- moderator
Uite ca n-am discutat cu Mayya dar dupa cate am vazut eu ei o sa i se expire viza si nu o mai poate prelungi cu toate ca-i cere lui Asda sa o ajute mie imi face impresia ca ea sa poata ramane in India Asad o s-o ia de nevasta adica doar cu numele pentru visa.
iulianagl- moderator
Nu stiu in cat timp ajung la zi..am vazut ca sunt vreo 50 de episoade...si eu sunt abia la inceput...iulianagl a scris:Uite ca n-am discutat cu Mayya dar dupa cate am vazut eu ei o sa i se expire viza si nu o mai poate prelungi cu toate ca-i cere lui Asda sa o ajute mie imi face impresia ca ea sa poata ramane in India Asad o s-o ia de nevasta adica doar cu numele pentru visa.
petronela- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!