1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Ce-mi place ca la astia din familia Siddiqui le este frica de Asad ce fel au ramas cu totii cand l-am vazut intrand in casa lor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu credca o sa moara Dilshad mai are treburi de pus la punct inainte de a da ortul popii.Deci se vehiculeaza la miercuri avem maha episod.
iulianagl- moderator
Bună seara fetele. Am văzut și eu ce lopată i-a tras Asad Zoyei dar cred că degeaba așteptăm pedeapsa, m-am lămurit că la indieni bărbații pot greși oricât fără să plătească.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara fetele. Am văzut și eu ce lopată i-a tras Asad Zoyei dar cred că degeaba așteptăm pedeapsa, m-am lămurit că la indieni bărbații pot greși oricât fără să plătească.
Se stie!!
iulianagl- moderator
Furia auzindu-i vocea.
Palma neasteptata dar primita din plin.
Chestii pe fata lui, regret, confuzie, neasteptare etc.Si apoi dracii ca Zoya nu a inceput sa planga.
iulianagl- moderator
Așa că nu-mi fac sânge rău și-i urez la cât mai multe lopeți.iulianagl a scris:
Se stie!!
narcisa- vip
narcisa a scris:Așa că nu-mi fac sânge rău și-i urez la cât mai multe lopeți.
Cine sa le primeasca?
iulianagl- moderator
Tot ne plângeam noi că nu sunt suficiente atingeri între ei doi.
narcisa- vip
Parte-n parte că și Zoya are palmă grea, așa se laudă.iulianagl a scris:
Cine sa le primeasca?
narcisa- vip
narcisa a scris:Tot ne plângeam noi că nu sunt suficiente atingeri între ei doi.
Nu cred ca Zoya o sa-l palmuiasca pe Asad vreodata poate ii trage vreo una in partile dureroase dar palma no way!Asa procedeaza cele din occident.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Nu credca o sa moara Dilshad mai are treburi de pus la punct inainte de a da ortul popii.Deci se vehiculeaza la miercuri avem maha episod.
Another Maha epi ? OMG Nu mi-ar displace deloc aceasta idee. As fi total incantata. Chiar se merita un Maha aici.
Dar si cu palme si fara palme, trebuie sa realizam ca intr-un timp foarte scurt a scos un rating fenomenal. 3.6 este deja destul de mult, fata de Punar Vivah care are abia 1 si ceva sau 2
Cred ca s-a suparat madam Gul, si a zis : m-ati jignit voi pe mine, stati sa vedeti ce film stiu eu sa produc
iulianagl a scris:Ce ia spus Mariam lui Najma ca din cauza ei s-a produs toate astea?
Dap, Mariam a spus ca ea este singura vinvata de incident. Criminalul vreia defapt sa o omoare pe ea, nu pe mama ei.
Alexa20 a scris:
Another Maha epi ? OMG Nu mi-ar displace deloc aceasta idee. As fi total incantata. Chiar se merita un Maha aici.
Dar si cu palme si fara palme, trebuie sa realizam ca intr-un timp foarte scurt a scos un rating fenomenal. 3.6 este deja destul de mult, fata de Punar Vivah care are abia 1 si ceva sau 2
Cred ca s-a suparat madam Gul, si a zis : m-ati jignit voi pe mine, stati sa vedeti ce film stiu eu sa produc
Exact eu mereu am spus ca e magia madamei Gul.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Dap, Mariam a spus ca ea este singura vinvata de incident. Criminalul vreia defapt sa o omoare pe ea, nu pe mama ei.
Si sa vezi tu ca nu este asa poate Dilawar a pregatit ceva sau poate nu doar sa-l sperie pe Asad dar pana sa ajunga acolitul lui Dilawar i-au luat-o altii inainte.Asta este confuzia lor si s-animetit taman numai bine ca Razyia habar nu are de Dilawar.Ce motiv ar fi avut Dilawar sa oimpuste pe Dilshad?Tinta lor era Mariam.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si sa vezi tu ca nu este asa poate Dilawar a pregatit ceva sau poate nu doar sa-l sperie pe Asad dar pana sa ajunga acolitul lui Dilawar i-au luat-o altii inainte.Asta este confuzia lor si s-animetit taman numai bine ca Razyia habar nu are de Dilawar.Ce motiv ar fi avut Dilawar sa oimpuste pe Dilshad?Tinta lor era Mariam.
Mie mi s-a parut astazi Razia mult prea relaxata in timp ce se uita la stiri. Cred ca este mana ei. Daca nu era mana ei, atunci cand vedea stirea, putea sa se mire, sau sa se bucure, sa zica ceva. Tacerea ei spune cam multe. Si da, si eu cred ca s-au incurcat itele, taman acum. Ai vazut ca Mamu nu a prea luat-o in seama pe Razia cand l-a avertizat de Rashid, si poate a luat ea initiativa si a trimis criminalul. Si cand am luat scena la revazut, criminalul nu a tras glonul din greseala in Dilshad. L-a tras cu buna stiinta. Si daca o vreia si pe Mariam, putea trage si in ea. Pentru ca pana la urma ea era tinta principala si Zoya evident ca a ajutat-o. Imi pare rau doar de Zoya, ca a intrat ca musca in lapte.
Alexa20 a scris:
Mie mi s-a parut astazi Razia mult prea relaxata in timp ce se uita la stiri. Cred ca este mana ei. Daca nu era mana ei, atunci cand vedea stirea, putea sa se mire, sau sa se bucure, sa zica ceva. Tacerea ei spune cam multe. Si da, si eu cred ca s-au incurcat itele, taman acum. Ai vazut ca Mamu nu a prea luat-o in seama pe Razia cand l-a avertizat de Rashid, si poate a luat ea initiativa si a trimis criminalul. Si cand am luat scena la revazut, criminalul nu a tras glonul din greseala in Dilshad. L-a tras cu buna stiinta. Si daca o vreia si pe Mariam, putea trage si in ea. Pentru ca pana la urma ea era tinta principala si Zoya evident ca a ajutat-o. Imi pare rau doar de Zoya, ca a intrat ca musca in lapte.
Si plus de asta ea a deschis televizotul cu atata nonsalanta si nu s-a mirat deloc de ce s-a intamplat si plus de asta ea a fost singura fara regrete cand a venit Asad cu vestea pana cand si Shireen se vedea pe chipulei ca ii pare rau dar ea nu ba inca il forta sa plece la Delhi cat mai repede.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=628
iulianagl- moderator
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!