7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
anyta
narcisa
iulianagl
Alexa20
petronela
lica54
tiberici
Andreea_Miha
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Gul....nici gand ai vazut Zoya ce palma din plin a luat de la Asad...iulianagl a scris:
Adica ce se culca cu ea intr-un fel isi bate joc de ea si apoi o arunca cu un sut in fund.Nu e corect inseamna ca au ramas in pana de idei creativii.Hai ca m-a dezgustat promo-ul asta.Noapte buna pe maine sa speram ca totusi nu e asa.O vreau pe madam Gul aici la Madhu.
ii da un sut in fund iar Madhu ii va purta copilul asa doar trebuie sa existe o legatura intre ei...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris: Gul....nici gand ai vazut Zoya ce palma din plin a luat de la Asad...
ii da un sut in fund iar Madhu ii va purta copilul asa doar trebuie sa existe o legatura intre ei...
Mai bine palma decat pasarica. Hai ca uite m-ai facut sa vorbesc prostii.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Mai bine palma decat pasarica. Hai ca uite m-ai facut sa vorbesc prostii.
Mai bine vedeam promo maine astazi am vazut cred ca de 10 ori dansul Madhubalei.... ...gata acum chiar ca plec....
Admin_dea05- Admin
eu cred ca aici e alteca la mijloc ca rk nu face asta de buna viie
si voi nu vati pòictisit de atita dragoste in madhu eu da vreau si un pic de ura cum era la geet dragoste cearta dragoste cearta si la urma iubire pina la sfirsitii vetii cu un bebelus
si voi nu vati pòictisit de atita dragoste in madhu eu da vreau si un pic de ura cum era la geet dragoste cearta dragoste cearta si la urma iubire pina la sfirsitii vetii cu un bebelus
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
eu cred ca aveti dreptate si creatori nu vor face asa ceva ar fi prea de tot sa isi bata joc de madhu in halu asta.dar ce sa ma astept cand au facut nunta aia oribila in trecut sa nu mai vorbim de patu ala cu cactusi si ardei iuti si petrecerea aia unde a umilit-o si cum a facuto servitoarea lui si multe altele deci nu ma mai mira nimic.dar poate pana la urma este decat un promo fara importanta.va pup somn usor.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
mie miar placia puti daca sa se intimple asa cai film si stiu ca pina la sfirsit totul o sa fie bine
si nici un serial nu e interesant cind tot e bine perde si din spectatori dar madhu a nuastra trebue sa fie pe primul loc
si nici un serial nu e interesant cind tot e bine perde si din spectatori dar madhu a nuastra trebue sa fie pe primul loc
victoria- vip
victoria- vip
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Buna dimi.Nu servici astazi?
iulianagl- moderator
Bineinteles dar dupa-amiaza.iulianagl a scris:
Buna dimi.Nu servici astazi?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Bineinteles dar dupa-amiaza.
Ooo, ma dar tu lucrezi in schimburi?
iulianagl- moderator
Buna dimineata!O Cafea? O zi minunata cu multa caldura sufleteasca
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sa zicem... mai mult program flexibil cica....iulianagl a scris:
Ooo, ma dar tu lucrezi in schimburi?
Admin_dea05- Admin
lica54 a scris:Buna dimineata!O Cafea? O zi minunata cu multa caldura sufleteasca
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Sa zicem... mai mult program flexibil cica....
Aha!Nu prea sunt de acord cu flexibitatea asta in munca mai ales din partea lor.
iulianagl- moderator
Buna dimi Lica!lica54 a scris:Buna dimineata!O Cafea? O zi minunata cu multa caldura sufleteasca
Admin_dea05- Admin
Expect 'big' twist in 'Madhubala...': Producer
AKANSHA ♥
Feb 4 2013, 6:09am CST | by Luigi Lugmayr
New Delhi, Feb 4 (IANS) Avid viewers of TV show "Madhubala... Ek Ishq, Ek Junoon" should expect a major twist in its story, says producer Saurabh Tewari.
New Delhi, Feb 4 — Avid viewers of TV show "Madhubala... Ek Ishq, Ek Junoon" should expect a major twist in its story, says producer Saurabh Tewari.
"I can't disclose much, but it is a big twist which will shock everyone," Tewari, head of Nautanki Films Pvt Ltd, told IANS.
The show, aired on Colors, recently saw a highpoint, wherein the villain, Balraj Singh Choudhary was shot dead by his wife Padmini.
The basic plot of the show revolves around Madhubala, a simple girl, married to a film star named Rishabh Kundra aka RK.
Deci deja sunt socata.
AKANSHA ♥
Feb 4 2013, 6:09am CST | by Luigi Lugmayr
New Delhi, Feb 4 (IANS) Avid viewers of TV show "Madhubala... Ek Ishq, Ek Junoon" should expect a major twist in its story, says producer Saurabh Tewari.
New Delhi, Feb 4 — Avid viewers of TV show "Madhubala... Ek Ishq, Ek Junoon" should expect a major twist in its story, says producer Saurabh Tewari.
"I can't disclose much, but it is a big twist which will shock everyone," Tewari, head of Nautanki Films Pvt Ltd, told IANS.
The show, aired on Colors, recently saw a highpoint, wherein the villain, Balraj Singh Choudhary was shot dead by his wife Padmini.
The basic plot of the show revolves around Madhubala, a simple girl, married to a film star named Rishabh Kundra aka RK.
Deci deja sunt socata.
iulianagl- moderator
Deci Madhu trebuie sa-si ia adio, RK s-a plictisit de papusa Madhu lui RK ii trebuie alta jucarie sal dostreze.De ce nu o ia pe Dipsi ca si asa ea a fost prima lui dragoste si prima niciodata nu se uita.
iulianagl- moderator
Refuz sa cred ca asa ceva chiar se intampla....si cum naiba RK mai alearga dupa Madhu sau asta nu-i indragostit deloc de ea...nu stiu nu are nicio logica...oricum e bine totusi ca nu-i un serial plictisitor....asta cred ca ne pune nervii la incercareiulianagl a scris:
Deci Madhu trebuie sa-si ia adio, RK s-a plictisit de papusa Madhu lui RK ii trebuie alta jucarie sal dostreze.De ce nu o ia pe Dipsi ca si asa ea a fost prima lui dragoste si prima niciodata nu se uita.
Admin_dea05- Admin
Am aflat de ce ii face asta Rk lui Madhu sa o forțeze sa între in lumea filmului pe care ea o uraste.
iulianagl- moderator
Adica ???Nu mai inteleg nimic.. ...RK in noaptea nunti nu o lasa sa faca cercurile nuptiale daca nu-i promite ca va intra in lumea filmului? ..sau poate ca a vazut ca-i talentata si are potential?...of!!!atata mi-am batut capul cu filmul asta!!!iulianagl a scris:Am aflat de ce ii face asta Rk lui Madhu sa o forțeze sa între in lumea filmului pe care ea o uraste.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Deci Madhu trebuie sa-si ia adio, RK s-a plictisit de papusa Madhu lui RK ii trebuie alta jucarie sal dostreze.De ce nu o ia pe Dipsi ca si asa ea a fost prima lui dragoste si prima niciodata nu se uita.
Refuz sa cred ...pana la proba contrarie. Indieni astia nu pot trai fara drama Noi asteptam dragoste, priviri tandre, sa fie la bine si la rau impreuna, si ei se plictisesc de atata romantism si ne mai da cate o galeata cu apa rece peste ochi. M-am stresat destul cu IPKKND, deja la Madhu sunt foarte relaxata. Pe langa frustrarea diin iss, la Madhu e deja joaca de copil.
Alex vezi ca-ți trimit un mp.Alexa20 a scris:
Refuz sa cred ...pana la proba contrarie. Indieni astia nu pot trai fara drama Noi asteptam dragoste, priviri tandre, sa fie la bine si la rau impreuna, si ei se plictisesc de atata romantism si ne mai da cate o galeata cu apa rece peste ochi. M-am stresat destul cu IPKKND, deja la Madhu sunt foarte relaxata. Pe langa frustrarea diin iss, la Madhu e deja joaca de copil.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Alex vezi ca-ți trimit un mp.
Daca ar avea si clopotel sa sune, ce bine ar fi
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum