6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
fetelor madhu miinei sfirsitul lumee
(glumesc)
(glumesc)
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
victoria- vip
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Vai ce am ras cand am vazut asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cum il tine de camasa Madhu pe RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ati vazut lui padmini io schimbat machiajul e mai frumos acum
victoria- vip
Buna ..azi nu am reusit sa intru pe net...eu va spun de acum Sarbatori Fericite!Eu plec dimi ..o sa incerc sa intru de pe tel dar sa vad daca reusesc....cu Petro vb la tel
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Sarbatiri fericite!Andreea_Miha a scris:Buna ..azi nu am reusit sa intru pe net...eu va spun de acum Sarbatori Fericite!Eu plec dimi ..o sa incerc sa intru de pe tel dar sa vad daca reusesc....cu Petro vb la tel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[b] SARBATORI FERICITE
victoria- vip
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie,
incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate
cadouri voua si celor apropiati.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI VA UREAZA DE LA VALCEA LUCI SI SERBAN
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
multumesc la fel si tieLucica10 a scris: SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI VA UREAZA DE LA VALCEA LUCI SI SERBAN
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
anyta- vip
Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!CRACUN FERICIT!
lica54- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Moment de inalta vibratie sufleteasca, sarbatoarea Nasterii Domnului, imi ofera prilejul de a va adresa voua fete dragi, prietene de pe acest site, urari de sanatate, realizari si impliniri, filme bune, traduse, comentarii pe masura....!!!
LA MULTI ANI!
Moment de inalta vibratie sufleteasca, sarbatoarea Nasterii Domnului, imi ofera prilejul de a va adresa voua fete dragi, prietene de pe acest site, urari de sanatate, realizari si impliniri, filme bune, traduse, comentarii pe masura....!!!
LA MULTI ANI!
tiberici- vip
:santadrashti CAFELUTA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
In seara de Mos Ajun
Toti copiii se adun
Si asculta cu folos
Ce se spune de Hristos.
Magii steaua urmaresc
Mergand ca sa-L vada
Ingerii din cer privesc
Cantand imn de slava.
Asta-i seara lui Ajun
Florile dalbe, flori de mar
Maine-i ziua lui Craciun
Florile dalbe, flori de mar
lica54- vip
lica54- vip
Fie ca odată cu stravechile noastre colinde să vă intre în casă şi în suflete pacea sfântă, generozitatea şi forţa de a fi mereu învingători !
Christmas is a special time of year to remember those who are close to our hearts!
May your days be bright, and your heart be light!
May this glorious day of our Savior’s birth
resound with hope and peace on earth!
Merry Christmas!
I would like to wish a very merry Christmas, may all of you enjoy these festivities in the company of those you love.
CRACIUN FERICIT! IMPREUNA CU MADHU SI RK!
lica54- vip
multumesc la fel si tielica54 a scris:CRACIUN FERICIT! IMPREUNA CU MADHU SI RK!
anyta- vip
lica54- vip
Fetelor a venit mosu si la Maduuuuu.....!!!
Ce nebunatica Drasthi a furat sacul mosului in timp ce dansa Delapi....
Ce vor fetele de la mos..... Delapi nici nu vrea mult...viseaza Parisul... fetele modeste vor baieti celebri...
Ce nebunatica Drasthi a furat sacul mosului in timp ce dansa Delapi....
Ce vor fetele de la mos..... Delapi nici nu vrea mult...viseaza Parisul... fetele modeste vor baieti celebri...
tiberici- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum