6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bonjur tibi!Deepali a fost intrebata intr-un interviu de unde isi face cumparaturile si ea a spus ca de la Paris si Londra asa ca viseaza tot timpul sa mearga la Paris...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:Bonjur tibi!Deepali a fost intrebata intr-un interviu de unde isi face cumparaturile si ea a spus ca de la Paris si Londra asa ca viseaza tot timpul sa mearga la Paris...
Buna Lica!
Si nu se ofera nimeni s-o duca....? Singura nu nimereste .... ajunge la Calcutta...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna Lica!
Si nu se ofera nimeni s-o duca....? Singura nu nimereste .... ajunge la Calcutta...
tibi ai vazut azi ep din Madhu!!Deci Madhu si-a indeplinit promisiunea facuta lu Radha...La facut pe RK sa se impace cu mamasa...
lica54- vip
inca nu reusi complet sa-i impacelica54 a scris:
tibi ai vazut azi ep din Madhu!!Deci Madhu si-a indeplinit promisiunea facuta lu Radha...La facut pe RK sa se impace cu mamasa...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
lica54 a scris:
Impacarea e pe planul doi .... deocamdata, pt mine.....
Sunt curioasa de ce a citit Madu pe hartie .... de s-a schimbat la fata si avea lacrimi in ochi.... si-a revenit totusi imediat pe ca i-a vazut pe Malik si Padimi....
.... si cu diplomatia a pasat-o in buzunarul lui RK....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Sunt curioasa de ce a citit Madu pe hartie .... de s-a schimbat la fata si avea lacrimi in ochi.... si-a revenit totusi imediat pe ca i-a vazut pe Malik si Padimi....
Totus eu cred ca era ceva de bine si Madhu s-a emotionat de aia ia dat lacrimile...
lica54- vip
lica54 a scris:
Totus eu cred ca era ceva de bine si Madhu s-a emotionat de aia ia dat lacrimile...
Sa dea Domnul!
tiberici- vip
scrisoarea aia,dupa cum am vazut eu mi se pare ca era de la tatal lui sau de la mama lui chiartiberici a scris:
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
http://tv.desitvforum.net/index.php?option=com_content&task=view&id=201670&Itemid=158
filmati la petrecere...
filmati la petrecere...
lica54- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi, cum a-ti petrecut zilele astea....? Sper ca excelent.
Am descoperit un superb fim indian, ceva diferit de filmele de pana acum ...dar totusi drama. Actori celebri la ei(Kareena Kapoor & Salman Khan), interpretare pe masura iar finalul fara cuvinte.....impresionat. Il recomand!! Pentru mai multe motive....
Pt ceve mentionate mai sus dar si pt faptul ca fimlul are secvente filmate ...tineti-va bine...in ROMANIA.... da in ROMANIA.
Ecranizarea este in 2005 si are 2 parti, 2 CD...
- la CD1, min. 58 actiunea este in Brasov, Piata Statului.... apoi in Bucuresti,in tranvaiul bucurestean, in fata cladirii Parlamentului, pe domeniile Mogosoaia la palat, prin parcuri....
- la CD2, min. 4 un adevarat raliul in Piata Sfatului din Brasov....
- la CD2, Sibiu in Dumbrava Sibiului, la muzeul satului, pe fundal danseaza si ai nostri in costume populare ....nu mi-a venit a crede...
Dar trecand peste astea idea filmului, sfarsitul bine gandit....drama dar mi-a placut ... parerea mea, merita vazut...
Fete dragi, cum a-ti petrecut zilele astea....? Sper ca excelent.
Am descoperit un superb fim indian, ceva diferit de filmele de pana acum ...dar totusi drama. Actori celebri la ei(Kareena Kapoor & Salman Khan), interpretare pe masura iar finalul fara cuvinte.....impresionat. Il recomand!! Pentru mai multe motive....
Pt ceve mentionate mai sus dar si pt faptul ca fimlul are secvente filmate ...tineti-va bine...in ROMANIA.... da in ROMANIA.
Ecranizarea este in 2005 si are 2 parti, 2 CD...
- la CD1, min. 58 actiunea este in Brasov, Piata Statului.... apoi in Bucuresti,in tranvaiul bucurestean, in fata cladirii Parlamentului, pe domeniile Mogosoaia la palat, prin parcuri....
- la CD2, min. 4 un adevarat raliul in Piata Sfatului din Brasov....
- la CD2, Sibiu in Dumbrava Sibiului, la muzeul satului, pe fundal danseaza si ai nostri in costume populare ....nu mi-a venit a crede...
Dar trecand peste astea idea filmului, sfarsitul bine gandit....drama dar mi-a placut ... parerea mea, merita vazut...
tiberici- vip
lica54- vip
Buna dimineata dragalaselor!Mi-e dor sa servim o cafea impreuna...
lica54- vip
LA MULTI ANI!
tuturor ce poarta numele SF STEFAN si derivatele acestuia...
tuturor ce poarta numele SF STEFAN si derivatele acestuia...
lica54- vip
ai dreptate o fost un film superb eu nam stiut ca o fast filmat si in romania lam privi de 2 ori
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
lica54- vip
Buna seara fetelor!!!In sfarsit sunt acasa. Cum ati petrecut Craciunul?Pentru mine a fost super alaturi de toata familia.....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!In sfarsit sunt acasa. Cum ati petrecut Craciunul?Pentru mine a fost super alaturi de toata familia.....
Buna si eu tot la fel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!In sfarsit sunt acasa. Cum ati petrecut Craciunul?Pentru mine a fost super alaturi de toata familia.....
Buna dea!A fost bine am petrecut Craciunul alaturi de famile acasa...
lica54- vip
E perfect!Acum ii duc lipsa fetei ca-i la tara nu mai are cine ma stresa prin casa cu intrebarile....iulianagl a scris:
Buna si eu tot la fel.
Admin_dea05- Admin
Atunci ai petrecut cel mai frumos Craciun.lica54 a scris:
Buna dea!A fost bine am petrecut Craciunul alaturi de famile acasa...
Admin_dea05- Admin
Am ramas in urma cu serialul ma duc la vizionat
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:E perfect!Acum ii duc lipsa fetei ca-i la tara nu mai are cine ma stresa prin casa cu intrebarile....
Pai trebue sati incarci bateriile pentru cand va veni inapoi si ati incepe scoala...
lica54- vip
Eu va spun noapte buna si continui maine ce am inceput sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung la zi.Noapte buna si vise placute.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Eu va spun noapte buna si continui maine ce am inceput sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung la zi.Noapte buna si vise placute.
Noapte buna
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum