7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
anyta
narcisa
iulianagl
Alexa20
petronela
lica54
tiberici
Andreea_Miha
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Și mie.iulianagl a scris:
Ba m-am uitat si am si discutat asa ca mi-a placut foarte mult seara asta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Așa este promisiunea dată e datorie curată. Numai indienii nu știu treburile astea.lica54 a scris:
Maine plec la tara ca de cand ma asteapta sora mea mai mica...iam promis si acum trebue sa ma tin de promisiune...
narcisa- vip
narcisa a scris:Și mie.
Gata puisor te las sa te uiti in continuare la Iss si ne auzim pe maine. Poate apare si Pedro.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Așa este promisiunea dată e datorie curată. Numai indienii nu știu treburile astea.
iulianagl- moderator
Buna dimineata fetelor!..Am vazut Madhu si am ramas socata.....sunt ingrozita!!!! ...am fel de fel de scenatrii in cap......of!of!m-a luat durerea de cap cand i-am vazut din nou fata aia de arogant a lui RK....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor oricum trebuia sa se intample ceva a fost prea multa iubire in filmul asta....si vedeti voi de cand a aparut promo cu nunta asta ati vazut ce chef de vorba s-a facut pe forum? ..
Admin_dea05- Admin
Pe mine o sa mă enerveze Dips cand o sa înceapă sa comenteze.Admin_dea05 a scris:Buna dimineata fetelor!..Am vazut Madhu si am ramas socata.....sunt ingrozita!!!! ...am fel de fel de scenatrii in cap......of!of!m-a luat durerea de cap cand i-am vazut din nou fata aia de arogant a lui RK....
iulianagl- moderator
Da ai dreptate eu abia aștept ca Madhu sa se razbune pe Rk.Admin_dea05 a scris:
Fetelor oricum trebuia sa se intample ceva a fost prea multa iubire in filmul asta....si vedeti voi de cand a aparut promo cu nunta asta ati vazut ce chef de vorba s-a facut pe forum? ..
iulianagl- moderator
Tu chiar esti optimista...crezi ca va exista si razbunarea lui Madu...??!!!iulianagl a scris:Da ai dreptate eu abia aștept ca Madhu sa se razbune pe Rk.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Pai daca nu o sa se întâmple așa degeaba mi-am ocupat timpul cu acest serial.petronela a scris:
Tu chiar esti optimista...crezi ca va exista si razbunarea lui Madu...??!!!
iulianagl- moderator
Si in Iss am asteptat..adica vrei sa spui ca mi-am pierdut timpul si acolo..?? n-a mai avut loc nici o razbunare din partea lui Khushi..au intors situatia in asa fel ca nu a mai fost nevoie sa se razbune, ba chiar ne era mila de el...iulianagl a scris:Pai daca nu o sa se întâmple așa degeaba mi-am ocupat timpul cu acest serial.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Dragalaselor o duminica placuta plec la cascarabeta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:
Si in Iss am asteptat..adica vrei sa spui ca mi-am pierdut timpul si acolo..?? n-a mai avut loc nici o razbunare din partea lui Khushi..au intors situatia in asa fel ca nu a mai fost nevoie sa se razbune, ba chiar ne era mila de el...
Pai de acolo ni se drage adica ne-am invatat minte.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Dragalaselor o duminica placuta plec la cascarabeta
Drum bun Dadi si sa te intorci cu bine.
iulianagl- moderator
Dacă a fost o pierdere de vreme a fost cea mai frumoasă pierdere de vreme. Și o să mai pierd multă vreme așa.petronela a scris:
Si in Iss am asteptat..adica vrei sa spui ca mi-am pierdut timpul si acolo..?? n-a mai avut loc nici o razbunare din partea lui Khushi..au intors situatia in asa fel ca nu a mai fost nevoie sa se razbune, ba chiar ne era mila de el...
narcisa- vip
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
eu nu inteleg de ce le fac in filme pe ele asa bune in realitate nui asa . nici drashti nici sanaya nu o sa lese sa isi bata joc de ele e fuarte multa fantezie nu spun o fata indragostitia se umileste mult dar nu in asa hal
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
da ati vazut rk tat in albastru e inbracat ca si la prima nunta unde sa baatut joc de ia si acum tot in albastru si isi bate joc de ia . trept spun toti baiietii sunt rei dar fetele sunt pruaste mai mult cind merge vorba de dragoste fele mai usuar se prind in dragoste
victoria- vip
vittoria a scris:da ati vazut rk tat in albastru e inbracat ca si la prima nunta unde sa baatut joc de ia si acum tot in albastru si isi bate joc de ia . trept spun toti baiietii sunt rei dar fetele sunt pruaste mai mult cind merge vorba de dragoste fele mai usuar se prind in dragoste
Hei acum ti-ai dat seama de asta? Mereu a fost asa la filmele indiene.Mereu rasa femeilor trebuie sa se sacrifice pentru rasa barbatilor prosti.Narcisa astept sa spui ceva.
iulianagl- moderator
"Rasa barbatilor prosti"... m-ai facut sa radiulianagl a scris:Hei acum ti-ai dat seama de asta? Mereu a fost asa la filmele indiene.Mereu rasa femeilor trebuie sa se sacrifice pentru rasa barbatilor prosti.Narcisa astept sa spui ceva.
Admin_dea05- Admin
numai in seriale fac asa dar in filme indiene nui asa filmele lor sun mai interesante decit orce filme din lume dar serialele asa nu chariulianagl a scris:
Hei acum ti-ai dat seama de asta? Mereu a fost asa la filmele indiene.Mereu rasa femeilor trebuie sa se sacrifice pentru rasa barbatilor prosti.Narcisa astept sa spui ceva.
victoria- vip
Admin_dea05 a scris:"Rasa barbatilor prosti"... m-ai facut sa rad
Pai nu ca e si rasa barbatilor destepti asa ii clasific eu.
iulianagl- moderator
Sunt tare curioasa cum vor decurge evenimentele de acum incolo.Sper ca Madhu sa fie curtata de cineva frumos iar RK sa moara de ciuda...Fetelor mie mi-a trecut o idee traznita prin cap ce ar fi ca filmul sa se termine cu nunta lui Madhu cu alta persoana iar RK sa se spanzure ca tac'su ca doar are asta in sange....narcisa a scris:Dacă a fost o pierdere de vreme a fost cea mai frumoasă pierdere de vreme. Și o să mai pierd multă vreme așa.petronela a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Sunt tare curioasa cum vor decurge evenimentele de acum incolo.Sper ca Madhu sa fie curtata de cineva frumos iar RK sa moara de ciuda...Fetelor mie mi-a trecut o idee traznita prin cap ce ar fi ca filmul sa se termine cu nunta lui Madhu cu alta persoana iar RK sa se spanzure ca tac'su ca doar are asta in sange....
Asa ar trebui ca acum sa fie o noua intrare dar sa vedem care va fi urmatorul pas al creativilor.
iulianagl- moderator
Pai normal doar Maan se incadreaza pana acum in aceasta categorie pt mine...iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:"Rasa barbatilor prosti"... m-ai facut sa rad
Pai nu ca e si rasa barbatilor destepti asa ii clasific eu.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum