7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
anyta
narcisa
iulianagl
Alexa20
petronela
lica54
tiberici
Andreea_Miha
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
petronela a scris:
Au tot felul de targuri la scoala ..ba origami, ba quilling...e incantata, dar momentan prioritar e invatatul...
Pai invatatul ca nu vezi ca din cauza lui numai au copii copilarie vorba copilului meu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Gata fetele, trag cortina, sting lumina. Ups! Noapte bună.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună dimineața fetele. Trezirea.
narcisa- vip
Draga noastră fată, Alexa, pentru că azi e ziua ta, îți doresc să fii veșnic binecuvântată și împlinită iar iubirea și înțelegerea să se reverse ca niște comori asupra ta. Și nu în ultimul rând îți fac urări de sănătate pentru mulți, mulți ani.
narcisa- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
un calduros LA MULTI ANI DRAGA ALEXA SI INCA O DATA MII DE MULTUMIRI PENTRU GEET.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
La multi ani Alexa! Sa fii sanatoasa,fericita si iubita de toti
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Ma uit la clipul asta si ma gandesc mama ce minte bolnava a putut avea RK
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Ma uit la clipul asta si ma gandesc mama ce minte bolnava a putut avea RK
Exact ca si el.Teleghidatul naibii, toata noaptea numai la ce a putut sa faca m-am gandit.
iulianagl- moderator
Vezi acum avem si noi la ce sa ne gandim...iulianagl a scris:Exact ca si el.Teleghidatul naibii, toata noaptea numai la ce a putut sa faca m-am gandit.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Vezi acum avem si noi la ce sa ne gandim...
Fi-mi-ar scarba, numai la el nu mi-a mai stat gandul acum!
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Doamne chiar ca e poveste sumbra.
iulianagl- moderator
Fac ce fac si tot la Diavol ma gandesc ... ...La Madhu saptamana asta vad ca-i statuie nu zice saracuta nimic.....iar de Padmini in seara asta imi vine sa intru in monitor si sa-i dau vreo doua labe cand o vad ca se va ruga in halul ala de RK.iulianagl a scris: Fi-mi-ar scarba, numai la el nu mi-a mai stat gandul acum!
Admin_dea05- Admin
Sti ceva de vreo intrare in serial?iulianagl a scris:Doamne chiar ca e poveste sumbra.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Fac ce fac si tot la Diavol ma gandesc ... ...La Madhu saptamana asta vad ca-i statuie nu zice saracuta nimic.....iar de Padmini in seara asta imi vine sa intru in monitor si sa-i dau vreo doua labe cand o vad ca se va ruga in halul ala de RK.
Eu chiar am spus dupa ce am terminat rezumatul ca nu sunt de acord cu ce o sa faca Padmini n-am vazut episodul dar vreau sa-ti spun ca mi-am imaginat cum au decurs treburile.Iar Madhu este prea socata ca sa reactioneze in vreun fel, dar eu stii ce as face?As face ceva pe nasul lui pardon de expresie si i-as arata cum o sa-mi traiesc viata noua promisa de el dar fara el.Probabil ca o intrare o sa fie dar nu s-a auzit nimic daca Madhu ajunge in lumea ilmului trebuie sa aibe un partener si acela sigur nu o sa fie RK.
iulianagl- moderator
aici padmini il ameninta pe rk din fericire isi revine iuliana ce ii zice padmini lui rk?si depali aia cum rajjeste o urasc ii doresc lui rk sa aiba parte de depali in viata lui nu merita o mandrete de fata ca madhu.
Nicole.RB.Givens a scris:
Fi-mi-ar scarba!Ce proasta e Padmini s-a dus acolo s-o faca de ras RK si scarba aia de Deepali sa ranjeasca pe sub mustati.
iulianagl- moderator
Dar oare ce zice la sf Padmini?... ..Oricum ce sa invete tineretul nostru din filmele indiene , cum sa fie batjocorite si umilite in fata barbatului daca esti sotia lui?...vorba ta " Fi-mi-ar scarba!"...iulianagl a scris:Fi-mi-ar scarba!Ce proasta e Padmini s-a dus acolo s-o faca de ras RK si scarba aia de Deepali sa ranjeasca pe sub mustati.
Admin_dea05- Admin
Nicole.RB.Givens a scris: aici padmini il ameninta pe rk din fericire isi revine iuliana ce ii zice padmini lui rk?si depali aia cum rajjeste o urasc ii doresc lui rk sa aiba parte de depali in viata lui nu merita o mandrete de fata ca madhu.
Indiferent ce spune RK numai are privirea aia de Diavol dracos asa cum o avea la inceput, cand isi fereste privirea e ca si cum ar ascunde ceva si acel ceva nu este rautate.Pare a fi Drac dar numai are coarnele asa de ascutite.
iulianagl- moderator
iuliana ce ii zice padmini lui rk daca tu ai inteles?mi se pare ca il ameninta dar din pacate eu nu inteleg hindi sper sa plece de acolo cat mai repede si betivu ala de rk sa ramana cu depali ca se merita unu pe altu. imi este scarba de rk si de casa aia infecta cu vipere ca familia bathia.sa vedem ce face fasonatu asta de rk cand isi va da seama ce fara madhu nu se poate respira.
Pai el e si incapatanat ce si-a pus in gand aia a facut chiar daca in sinea lui stie ca va suferi si el.iulianagl a scris:
Indiferent ce spune RK numai are privirea aia de Diavol dracos asa cum o avea la inceput, cand isi fereste privirea e ca si cum ar ascunde ceva si acel ceva nu este rautate.Pare a fi Drac dar numai are coarnele asa de ascutite.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Dar oare ce zice la sf Padmini?... ..Oricum ce sa invete tineretul nostru din filmele indiene , cum sa fie batjocorite si umilite in fata barbatului daca esti sotia lui?...vorba ta " Fi-mi-ar scarba!"...
Dupa ce il implora si el ii da cu flit ea il ameninta spune ceva de copilul ei asta ma enerveaza ca nu da si ce spune ca sa avem si noi habar.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris: Pai el e si incapatanat ce si-a pus in gand aia a facut chiar daca in sinea lui stie ca va suferi si el.
Acum sa vedem cat de mult va suferi.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum