2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
mayya54 a scris:Doamne, imi place la voi pe forum ... Cred ca ar trebui sa ajungeti asistentele lui madam Gul, aveti idei din ce in ce mai bune ...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Mai este o variantă dar e înfricoșătoare. Dacă devin amândoi obsedați de curățenie și ocupă episoadele numai cu asta?
si o sa fie tot o reclama la domestos si axion in tot filmul
gata,am ajuns la concluzia ca zoya a facut prima declaratia de dragoste,cand i-a acceptat cafeaua,dupa chipul si asemanarea lui asad:"dark and bitter" si a zis ca-i place gustul
acum pot sa dorm linistita
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mayya54 a scris:Doamne, imi place la voi pe forum ... Cred ca ar trebui sa ajungeti asistentele lui madam Gul, aveti idei din ce in ce mai bune ...
o sa facem "1001" de episoade ,daca ne punem toate neuronii in functiune
mita baston- vip
A intrat într-o pasă proastă săraca. O fi fost și ea dezamăgită în dragoste de nu ne mai oferă nici o scenă hot?iulianagl a scris:
Eu stiu poate reusesc sa-i curate creierii si lui Madam Gul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:A intrat într-o pasă proastă săraca. O fi fost și ea dezamăgită în dragoste de nu ne mai oferă nici o scenă hot?
Nu cred eu ca ne lasa balta madam Gul doar e madama noastra.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:A intrat într-o pasă proastă săraca. O fi fost și ea dezamăgită în dragoste de nu ne mai oferă nici o scenă hot?
pai la kushi au fost cam dupa episodul 100,asa ca.... ne face surpriza abia la Paste
si acolo nu era asa plin de asasini ca aici,inca de la inceput
mita baston- vip
Bine că nu știe românește, altfel ar fi într-o mare dilemă, n-ar ști pe care din ideile noastre să o aleagă mai repede, că până s-ar gândi ea noi venim cu varianta inversă.mayya54 a scris:Doamne, imi place la voi pe forum ... Cred ca ar trebui sa ajungeti asistentele lui madam Gul, aveti idei din ce in ce mai bune ...
narcisa- vip
narcisa a scris:Bine că nu știe românește, altfel ar fi într-o mare dilemă, n-ar ști pe care din ideile noastre să o aleagă mai repede, că până s-ar gândi ea noi venim cu varianta inversă.
Ar fi fost fain sa o putem abramburi de tot.
iulianagl- moderator
Eu oare de ce am impresia că tot filmul a fost numai cu scene de dragoste între Khushi și Arnav? Sunt la ep 150 a nu știu câta oară și mă simt complet inundată de dragostea lor.mita baston a scris:
pai la kushi au fost cam dupa episodul 100,asa ca.... ne face surpriza abia la Paste
si acolo nu era asa plin de asasini ca aici,inca de la inceput
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu oare de ce am impresia că tot filmul a fost numai cu scene de dragoste între Khushi și Arnav? Sunt la ep 150 a nu știu câta oară și mă simt complet inundată de dragostea lor.
N-ai grija si la 90 de ani cand ai sa te uiti tot asa o sa te simti, ca asa e serialul.
iulianagl- moderator
Tare faza cu reclama la detergenți. Dacă a zis că-i place cafeaua nu mai avem nici o speranță. Zoya se transformă în Asad.mita baston a scris:
si o sa fie tot o reclama la domestos si axion in tot filmul
gata,am ajuns la concluzia ca zoya a facut prima declaratia de dragoste,cand i-a acceptat cafeaua,dupa chipul si asemanarea lui asad:"dark and bitter" si a zis ca-i place gustul
acum pot sa dorm linistita
narcisa- vip
Poate e supărată pe fanii care au dat vina pe ea cu Iss și plănuiește să se răzbune ca RK. Cred că sunt nebună și numai RK e de vină.iulianagl a scris:
Nu cred eu ca ne lasa balta madam Gul doar e madama noastra.
narcisa- vip
Astept sa ajungi la episoadele in care spui ca ai scapat de ..inundatie ..sa vad daca ne spui ca iei foc .... dupa nunta...narcisa a scris:Eu oare de ce am impresia că tot filmul a fost numai cu scene de dragoste între Khushi și Arnav? Sunt la ep 150 a nu știu câta oară și mă simt complet inundată de dragostea lor.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:Poate e supărată pe fanii care au dat vina pe ea cu Iss și plănuiește să se răzbune ca RK. Cred că sunt nebună și numai RK e de vină.
Vai de mine nu-mi baga in cap asta ca si asa cand traduc la Dikka am vise naspa, singura data cand n-am visat urat a fost saptamana trecuta ca am terminat pe timp de zi si dupa aia pe seara m-am delectat cu altceva ca altfel iar plecam la culcare cu idei naspa in cap.
iulianagl- moderator
Nu-mi place ca Zoya sa se transforme in Asad, mai bine invers poate redevine acel Armaan plin de viata si nebun ... Seriozitatea asta a lui ma deprima ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Dacă și tu spui la fel e bine. Mă gândeam că poate am o viziune deformată asupra dragostei. Oricum n-ar lipsi mult, după ce-am văzut Geet mi-am schimbat ideea despre erotism.iulianagl a scris:
N-ai grija si la 90 de ani cand ai sa te uiti tot asa o sa te simti, ca asa e serialul.
narcisa- vip
Petro, tu știi că acele episoade sunt feblețea mea. Și oricât de inundată aș fi am să ard ca flăcările iadului când am să ajung acolo. Dacă sunteți cuminți îl iau și pe RK cu mine.petronela a scris:
Astept sa ajungi la episoadele in care spui ca ai scapat de ..inundatie ..sa vad daca ne spui ca iei foc .... dupa nunta...
narcisa- vip
mayya54 a scris:Nu-mi place ca Zoya sa se transforme in Asad, mai bine invers poate redevine acel Armaan plin de viata si nebun ... Seriozitatea asta a lui ma deprima ...
Oy dar tu chiar crezi ca o sa se intample asta cu Zoya?Narcisa este la ora de improvizare n-ai vazut ca e atat de inundata de dragoste incat a inceput sa faca si ea scenarii.
iulianagl- moderator
Cine-i Dikka? Cât despre madam Gul nu cred că riscă să-și distrugă cariera. Ai văzut ce periculoși sunt fanii în India.iulianagl a scris:
Vai de mine nu-mi baga in cap asta ca si asa cand traduc la Dikka am vise naspa, singura data cand n-am visat urat a fost saptamana trecuta ca am terminat pe timp de zi si dupa aia pe seara m-am delectat cu altceva ca altfel iar plecam la culcare cu idei naspa in cap.
narcisa- vip
Fetelor ia uitati ce avem noi aici.
:drunken:
:drunken:
iulianagl- moderator
sa nu uiti...cuprinsa de flacari fiind...am inceput si eu ca Iuli...cu rima...narcisa a scris: Petro, tu știi că acele episoade sunt feblețea mea. Și oricât de inundată aș fi am să ard ca flăcările iadului când am să ajung acolo. Dacă sunteți cuminți îl iau și pe RK cu mine.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:Cine-i Dikka? Cât despre madam Gul nu cred că riscă să-și distrugă cariera. Ai văzut ce periculoși sunt fanii în India.
Serialul Tubei.
iulianagl- moderator
Eu nu-l știu pe Armaan, dar Asad îmi place. Ce te deprimă pe tine mă încântă pe mine. Dacă stau să mă gândesc puțin mai mult cred că și barba lui mi se pare simpatică.mayya54 a scris:Nu-mi place ca Zoya sa se transforme in Asad, mai bine invers poate redevine acel Armaan plin de viata si nebun ... Seriozitatea asta a lui ma deprima ...
narcisa- vip
petronela a scris:
sa nu uiti...cuprinsa de flacari fiind...am inceput si eu ca Iuli...cu rima...
iulianagl- moderator
Ma gandeam ca poate ramane madam Gul fara idei, pacat ca nu stie romaneste sa citeasca comentariile noastre si sa ia ideile noastre in considerare , trebuie sa recunoastem ca uneori sunt bune ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!