2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
Ma gandeam oare Rashid cand a realizat ca a facut o greseala dand foc fabricii si poate chiar dupa asta a incercat sa stinga focul de unul singur si a vazut ca nu se mai poate si stiind ca sunt oameni in acea fabrica, si a inecrcat sa-i salveze si dintre toti doar pe Zoya a salvat-o.La asta ma gndisem inainte deoarece a zis Shireen ca cel mai ingrijorat de arderea acelei fabrici a fost Rashid si dupa asta Siddiqui a cumparat fabrica pe nimic.Nu stiu hai ca si astia mi-au dat de gandit acum.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Asad o sa fie cel mai de temut la alde Siddiqui daca afla ce au facut ii defriseaza cu tot cu samanta lor de curve cu doua fete.Ma mir ca Humaira a iesit asa de inocenta si sper sa ramana asa sa nu se transforme intr-o Razyia si mai rea.
iulianagl- moderator
Ce se puneau ei la cale ce sa raspunda.
iulianagl- moderator
Gata mi-am facut de cap putin.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
La multi ani Alexa!!!
Sa fii iubita, sanatoasa si fericita!
Bafta la licenta!
La multi ani Alexa!!!
Bafta la licenta!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
iulianagl a scris:
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala, asa ca traieste-o la maxim! La multi ani, Alex!
Vai cat de distrata am fost astazi. Am si uitat ca ca mai trebuia sa primesc niste felicitari de ziua mea, de la voi. Mersi multtttttttttt de tot, tuturor care mi-au urat de ziua mea. Astazi am fost plecata, si cand am venit am avut niste musafiri, asa ca acum cand m-am eliberat am zi sa intru sa vad ce mai e pe forum, si cand ma uit, o multime de mesaje pentru mine. Wow, ce sentiment placut Mersi multttt mult de tot. Si va urez si voua sa aveti parte de toata fericirea din lume.
tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
La multi ani Alexa!!!
Bafta la licenta!
Mersi frumos.
iulianagl a scris:
Noul promo.
Ce promo interesant. Din promo inteleg ca Razya si Mamu au comis o crima, dar intrebarea este de ce au omorat-o pe mama lu Zoya ? Si unde este tatal ei, pana la urma ? Oricum, foarte bun promo-ul
Eu cred ca e Mamu sau nu e dar sigur ei au comis incendiu ca sa cumpere fabrica ieftin.Alexa20 a scris:
Ce promo interesant. Din promo inteleg ca Razya si Mamu au comis o crima, dar intrebarea este de ce au omorat-o pe mama lu Zoya ? Si unde este tatal ei, pana la urma ? Oricum, foarte bun promo-ul
iulianagl- moderator
Nu-mi vine sa cred ca Badibi a avut curajul sa spună tuturor ca Razyia a pus pe cineva sa o omoare pe Dilshad!
iulianagl- moderator
hai ca de bine ce-mi doream romantism astia se transforma in serialul "nikita",numai intrigi si secrete.daca nu schimba nitel macazul madam gul,o sa-si piarda clientela feminina si o sa atraga mai mult pe cei interesati de seriale: crima/suspans-horror(asta e pt baba cloanta). poate il si ferchezuieste pe asad pana la urma ,ca raman semne de la barba aia,nu au cum sa traga prea multe duble
asta in caz ce se intampla ceva intre ei si nu ajung sa se urasca definitiv,cand va afla zoya adevarul
asta in caz ce se intampla ceva intre ei si nu ajung sa se urasca definitiv,cand va afla zoya adevarul
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Pana cand nu descoperă secretul Zoya nu cred ca o sa fie romantism între ei.mita baston a scris:hai ca de bine ce-mi doream romantism astia se transforma in serialul "nikita",numai intrigi si secrete.daca nu schimba nitel macazul madam gul,o sa-si piarda clientela feminina si o sa atraga mai mult pe cei interesati de seriale: crima/suspans-horror(asta e pt baba cloanta). poate il si ferchezuieste pe asad pana la urma ,ca raman semne de la barba aia,nu au cum sa traga prea multe duble
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Pana cand nu descoperă secretul Zoya nu cred ca o sa fie romantism între ei.
daa,si atunci sa vezi alte pareri ,intrigi,si nu-mi place deloc,ma obosesc "cei rai' cu toate crimele lor.
https://www.youtube.com/watch?v=ZBqO1VMP7nk&list=LLPxyz-CPRDkOkOYqW55FStQ
in clipul (ffff frumos) Mayei este pe la minutul 1 si ceva o imagine destul de sugestiva cu cei doi frati,o trecere interesanta de la ayan la asad,ambii cu ochii la zoya.nu vreau sa-i cupleze,pe zoya cu ayan,nu se potrivesc deloc
mita baston- vip
Iulia, nu cobi. Ce-are a face secretul cu romantismul? Și la care secret te referi? Unul care se va afla în penultimul episod?iulianagl a scris:Pana cand nu descoperă secretul Zoya nu cred ca o sa fie romantism între ei.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Iulia, nu cobi. Ce-are a face secretul cu romantismul? Și la care secret te referi? Unul care se va afla în penultimul episod?
mita baston- vip
Doar să-l mângâie Zoya pe cap ca pe un cățeluș, că ea ar putea fi doar o soră mai mare. Mult mai mare.mita baston a scris:
daa,si atunci sa vezi alte pareri ,intrigi,si nu-mi place deloc,ma obosesc "cei rai' cu toate crimele lor.
https://www.youtube.com/watch?v=ZBqO1VMP7nk&list=LLPxyz-CPRDkOkOYqW55FStQ
in clipul (ffff frumos) Mayei este pe la minutul 1 si ceva o imagine destul de sugestiva cu cei doi frati,o trecere interesanta de la ayan la asad,ambii cu ochii la zoya.nu vreau sa-i cupleze,pe zoya cu ayan,nu se potrivesc deloc
narcisa- vip
asa e ! si el si mama lui au acelasi frizernarcisa a scris:Doar să-l mângâie Zoya pe cap ca pe un cățeluș, că ea ar putea fi doar o soră mai mare. Mult mai mare.
pai nu prea cred ca o sa-l mangaie,mai degraba il altoieste! tot ca o sora mai mare
mita baston- vip
Sau n-au deloc frizer. Cred că i-a făcut ceva Raziya. Bănuiesc că au pregătit ceva creativii pentru ei doi dacă nu și-au aflat până în ep 70 și ceva identitatea. Dar de ce natură va fi relația încă nu pot să-mi dau cu părerea.mita baston a scris:
asa e ! si el si mama lui au acelasi frizer
pai nu prea cred ca o sa-l mangaie,mai degraba il altoieste! tot ca o sora mai mare
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
narcisa a scris:Noapte bună fetele.
Noapte buna Narci si sa stii ca la Asad si Zoya nu a fost inca acel feeling asa cum a fost la Arnav si Khushi.La ei e ceva mai tarzior asa cum a fost si Geet.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
Raiza e mama tuturor dracilor din India incepand cu Naitara......si terminand cu Dips.... si RK e micut pe pe langa ea...Ce teatru joaca si Raiza..... superstar .....
Oare cat ii rezinta bunica....ii bareaza fiecare miscare....
Raiza e mama tuturor dracilor din India incepand cu Naitara......si terminand cu Dips.... si RK e micut pe pe langa ea...Ce teatru joaca si Raiza..... superstar .....
Oare cat ii rezinta bunica....ii bareaza fiecare miscare....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ooooooooo incepe romanta intre Asad si Zoya Vai dar ce-am ras cand a intrat Zoya peste el dezbracat. Z : Nu am vazut nimic, nici bicepsi nici tricepsi nici cele 6 pachetele
A : Ce cauti aici ?
Z : 6 pachetele
A : Ce cauti aici ?
Z : 6 pachetele
Combinatia mortala....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Combinatia mortala....
iulianagl- moderator
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!