2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
Normal ca acum Mamu dupa ce a vazut ca cheia nu este buna pentru nici un lacat ii cere lui Rashid sa o duca la un doctor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce eroare de calcul a facut madam Gul seara vedem un Asad fara barba aratand cool si a doua zi unul cu barba si bleahhh.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce eroare de calcul a facut madam Gul seara vedem un Asad fara barba aratand cool si a doua zi unul cu barba si bleahhh.
Le vazi inainte...dar cand pune maya subtitrarea la mai vazi o data?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da.lica54 a scris:
Le vazi inainte...dar cand pune maya subtitrarea la mai vazi o data?
iulianagl- moderator
Nu inteleg de ce nu-si da seama Asad inca de Mamu nu el a spus ca Mamu este dusmanul cel mai apropiat?
iulianagl- moderator
Nu inteleg de ce nu mai vrea Asad ca Zoya sa-l ajute la investigatie, ca este prea periculos, inteleg dar el ce crede ca daca ia spus asta sau daca el numai vrea ea o sa se potoleasca?No way, Zoya are in sange nelinistea si din cauza asta intra in prea multe belele ca si acum na ca descopera ca aia de la agentia de paza au mintit cand le-a spus ca asasinul s-a sinucis el e bine mersi prin piata si cine trebuia sa dea peste el chiar Zoya.
iulianagl- moderator
http://capschool.in/about-us.php?url=xxl5kk
Doamne Razyia o injunghe pe o femeie cred ca e mama lui Zoya.
iulianagl- moderator
salve! pai n-am priceput,iar scapa baba cloanta si da vina pe rashid???? oricum,ma bucur ca n-o lasa singura pe zoya si apare si asad,dar nu cred ca se rezolva misterul azi,poate saptamana asta,dupa ce mai face zoya niste demonstratii de "buna gospodina"! a cusut,a facut mancare,mai are sa dea cu matura
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:salve! pai n-am priceput,iar scapa baba cloanta si da vina pe rashid???? oricum,ma bucur ca n-o lasa singura pe zoya si apare si asad,dar nu cred ca se rezolva misterul azi,poate saptamana asta,dupa ce mai face zoya niste demonstratii de "buna gospodina"! a cusut,a facut mancare,mai are sa dea cu matura
Trebuie sa invete ca lui Asad ii place curatenie lux a intaia asa ca...
iulianagl- moderator
aratau bine asad &papa cand se distrau la filmari,chiar si razia era frumoasa!
mita baston- vip
mita baston a scris:aratau bine asad &papa cand se distrau la filmari,chiar si razia era frumoasa!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Trebuie sa invete ca lui Asad ii place curatenie lux a intaia asa ca...
aoleu!!! nu e bun un asa barbat ,maniac mai bine se da el dupa ea,si mai lasa cate ceva dezordonat! vai ce mi-ar place sa se indragosteasca bine de tot si primele semne sa fie aste cu dezordinea
mita baston- vip
mita baston a scris:
aoleu!!! nu e bun un asa barbat ,maniac mai bine se da el dupa ea,si mai lasa cate ceva dezordonat! vai ce mi-ar place sa se indragosteasca bine de tot si primele semne sa fie aste cu dezordinea
Si eu as vrea asta.
iulianagl- moderator
bine ca n-au mai zis nimic de ayan,sa intre si el intre "catindatii"la inima zoyei,sa ramana cu haremul lui de acolo,ca sunt asa de multe si de galagioase....
mita baston- vip
mita baston a scris:bine ca n-au mai zis nimic de ayan,sa intre si el intre "catindatii"la inima zoyei,sa ramana cu haremul lui de acolo,ca sunt asa de multe si de galagioase....
Asa e cand ai surori mai multe sunt ca gaitele.
iulianagl- moderator
dar la creierul lui madam gul......o fi vazut greseala cu "uite barba,nu e barba lui asad? si nici aia cu nasturii n-a avut nici un rost
mita baston- vip
mita baston a scris:dar la creierul lui madam gul......o fi vazut greseala cu "uite barba,nu e barba lui asad? si nici aia cu nasturii n-a avut nici un rost
Nu stiu si nu numai asta si melodia Teri Meri puteau sa alweaga orice alta melodie numai asta nu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu stiu si nu numai asta si melodia Teri Meri puteau sa alweaga orice alta melodie numai asta nu.
daa,ma tem ca ne indreptam spre melodrama nu spre o comedie usoara cum a fost Iss.... o sa tot fac skip peste celelalte personaje pana ajung astia doi sa se inteleaga ,cumva,daca avem noroc
mita baston- vip
mita baston a scris:
daa,ma tem ca ne indreptam spre melodrama nu spre o comedie usoara cum a fost Iss.... o sa tot fac skip peste celelalte personaje pana ajung astia doi sa se inteleaga ,cumva,daca avem noroc
Se prea poate oricum difera stilul.
iulianagl- moderator
din pacate deseara n-o sa pot intra,va las sa descoperiti secretul si va rog sa-mi faceti un minirezumat ,sa stiu ce-am pierdut pa! sper sa fie de bine,nu de palpitatii
mita baston- vip
mita baston a scris:din pacate deseara n-o sa pot intra,va las sa descoperiti secretul si va rog sa-mi faceti un minirezumat ,sa stiu ce-am pierdut pa! sper sa fie de bine,nu de palpitatii
Sa speram ca asa va fi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stiu ca nu are nimic de a face aici dar mi-au placut asa de mult si stiu ca-i place si lui Miha iar Kritika este atat de dulce si m-a bine dispus.
Buna! Buna la toata lumea!
..... draguti astia sunt din nou imreuna sau nu???
Daca nu....pacat pt aratau bine impreuna....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
..... draguti astia sunt din nou imreuna sau nu???
Daca nu....pacat pt aratau bine impreuna....
Nu mai sunt impreuna au zis ca sarbatoresc Ziua Indragostitilor separat.
iulianagl- moderator
Mi-a placut aia cu uite barba nu e barba, eu era sa dau si petrecere cand am vazut ca Asad nu mai are barba, dar m-am desumflat repede ca in secventa urmatoare visele s-au spulberat.
Au incurcat rau itele astia, din ras au dat in plans ... Cand ma uit la nasul Raziyei mi se pare asa de incoroiat si e atat de diabolica, parca nu am vazut serial indien asa de conspirativ ca asta. Shyam si Naintara sunt bebelusi pe langa Raziya. Cred ca a ucis-o pe mama Zoyei din gelozie ii era teama ca pierde iubirea lui Mamu. Trebuie sa recunosc e o frumusete, eu l-as pune in lanul de porumb sa sperie ciorile.
Au incurcat rau itele astia, din ras au dat in plans ... Cand ma uit la nasul Raziyei mi se pare asa de incoroiat si e atat de diabolica, parca nu am vazut serial indien asa de conspirativ ca asta. Shyam si Naintara sunt bebelusi pe langa Raziya. Cred ca a ucis-o pe mama Zoyei din gelozie ii era teama ca pierde iubirea lui Mamu. Trebuie sa recunosc e o frumusete, eu l-as pune in lanul de porumb sa sperie ciorile.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris: Mi-a placut aia cu uite barba nu e barba, eu era sa dau si petrecere cand am vazut ca Asad nu mai are barba, dar m-am desumflat repede ca in secventa urmatoare visele s-au spulberat.
Eu cred ca Mamu a fost casatorit cu mama Zoyei pentru bani iar Razyia ia fost amanta si apoi au omorat-o si el a ramas cu averea si s-au casatorit cele dou frumusti ai Rajastanului.
iulianagl- moderator
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!