2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
salutare! nu-mi place cum il sucesc astia pe asad! ba o zgaltiie cand se enerveaza,ba ii e teama sa puna mana pe ea chiar cand ar fi fost cazul! nu pricep nici zoya de ce este asa de afectata de comportamentul lui,a vazut f bine cum s-a comportat cu propria mama,ea de ce se astepta sa o compatimeasca? nu mi-a placut nici ayan,ca nu i-a raspuns la telefon,ar fi fost bine sa se puna putin si in pielea lui asad,sa lupte pentru ce-si doreste,fara nici un fel de ajutor,nu sa ceara,si ,gata dorinta ii este indeplinita.cum ar fi fost sa fie el intretinatorul gaitelor alea multe,si suportul moral al mamei? este cam razgaiat,si imatur,sper sa nu se marite zoya cu el din ambitie prosteasca.au incercat ei sa creioneze un asad introvertit si o zoya exact opusul,dar se mai pierd in amanunte si nu tin firul constant sa putem face diferenta clar.atat au lungit-o cu papusa asta,ca pana acum iesea bietul rashid din inchisoare de trei ori.singurul moment ,sa zicem emotionant,a fost convorbirea,sau mai bine zis ,trairea emotionala ,telefonica,a celor doua sotii!
hai ca i-am facut praf
hai ca i-am facut praf
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Vai Doamne da Raziya este cu adevarat diabolica. Cred ca la premiile Zee tv, Raziya o sa primeasca premiul pentru personajul negativ. OMG, ce am vazut in precap, o sa imi aduca cosmaruri
Bai nu mă speria.Ce faci imi creezi palpitatii încă de pe acum?Alexa20 a scris:Vai Doamne da Raziya este cu adevarat diabolica. Cred ca la premiile Zee tv, Raziya o sa primeasca premiul pentru personajul negativ. OMG, ce am vazut in precap, o sa imi aduca cosmaruri
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu mai scapam de muma padurii. Nu mi-a trecut niciun moment prin cap ca femeia asta o sa fie atat de diabolica.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
iulianagl a scris:Bai nu mă speria.Ce faci imi creezi palpitatii încă de pe acum?
Ai si de ce sa te sperii. E ingrozitoare fiinta asta. O leaga pe Bari bi de picioare si o atarna cu capul in jos si o ameninta cu nush ce.
Alexa20 a scris:
Ai si de ce sa te sperii. E ingrozitoare fiinta asta. O leaga pe Bari bi de picioare si o atarna cu capul in jos si o ameninta cu nush ce.
Mai lasa-ma!Chiar asa face?Inseamna ca madam Gul se uita prea mult la haunting houses emisiunea aia de pe discovery.
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Nu mai scapam de muma padurii. Nu mi-a trecut niciun moment prin cap ca femeia asta o sa fie atat de diabolica.
Si nici nu o sa scapam prea curand. Nici de 100 de episoade nu am trecut. Cam de pe la 180 in sus incepe sa se desluseasca itele
iulianagl a scris:
Mai lasa-ma!Chiar asa face?Inseamna ca madam Gul se uita prea mult la haunting houses emisiunea aia de pe discovery.
Vai dar ce groaznic a fost promo-ul. Ii intinde o cursa bunicii, si o prinde de picioare cu capul in jos, iar Raziya ii spune ca daca ea ar vrea, iar putea chiar da foc linistita. Pfffff, mi s-a ridicat parul pe mine
Doamne Alecu sper sa glumesti ca deja a inceput sa ma doara capul.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Priveste si te minuneaza Iuly
Oooo my God!Parca am fost eu cu capul in jos.Ma gandeam ca scapam de pacoste dar vad ca nu.Deja este prea mult.
iulianagl- moderator
:drunken:
iulianagl- moderator
iulianagl a scris: :drunken:
super tareeeeeeeeeeeeeeeeee Ce imi plac clipurile aduse de tine Mai vreau mai vreau
iulianagl a scris:
Oooo my God!Parca am fost eu cu capul in jos.Ma gandeam ca scapam de pacoste dar vad ca nu.Deja este prea mult.
Ti-am zis eu ... Vai de viata noastra cu indieni astia Cel putin, Raiya mi-a pus capac. Pe langa Raiya, Shyam a fost copil. Acum sa vedem, recupereaza papusa sau nu ?
Alexa20 a scris:
Ti-am zis eu ... Vai de viata noastra cu indieni astia Cel putin, Raiya mi-a pus capac. Pe langa Raiya, Shyam a fost copil. Acum sa vedem, recupereaza papusa sau nu ?
Pai daca recupereaza papusa Razyia, am pus-o deci nu o sa mai vedem vreodata ca Razyia va fi pedepsita.Deja discutiile au inceput despre asta, cum ca nu se mai termina track-ul cu Razya.
iulianagl- moderator
Ar fi culmea sa o gaseasca tot Raziya, ar fi prea de tot.
mayya54- vip
mayya54 a scris:Ar fi culmea sa o gaseasca tot Raziya, ar fi prea de tot.
Pai de asta am inima cat un purice.
iulianagl- moderator
Chiar ar fi culmea sa faca asta, inteleg si actiunea asta, dar tb sa puna capat cat mai curand ca sunt penibili, mi se pare asa de absurd, ei ar trebui sa se axeze pe Asad si Zoya, pana la urma sa apara si acea fata din copilaria lui Asad, dar nu sa se casatoreasca cu ea, ci sa o faca geloasa pe Zoya, as vrea sa vad cand va trebui sa plece Zoya cum va reactiona Asad ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:Chiar ar fi culmea sa faca asta, inteleg si actiunea asta, dar tb sa puna capat cat mai curand ca sunt penibili, mi se pare asa de absurd, ei ar trebui sa se axeze pe Asad si Zoya, pana la urma sa apara si acea fata din copilaria lui Asad, dar nu sa se casatoreasca cu ea, ci sa o faca geloasa pe Zoya, as vrea sa vad cand va trebui sa plece Zoya cum va reactiona Asad ...
Olelelei se complica treaba gata
iulianagl- moderator
Asa trebuie ca sa-si dea seama ca se iubesc unul pe altul, sunt cam tolomaci, in special barbatii din serialele lui madam Gul
mayya54- vip
mayya54 a scris:Asa trebuie ca sa-si dea seama ca se iubesc unul pe altul, sunt cam tolomaci, in special barbatii din serialele lui madam Gul
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pe melodia a facut Anda un clip cu Asi si Demir a fost super, super, pacat ca l-au sters.
iulianagl- moderator
Iubitele sa aveti noapte buna, o sa ma duc si eu la nani va pupacesc
mayya54- vip
mayya54 a scris:Iubitele sa aveti noapte buna, o sa ma duc si eu la nani va pupacesc
Noapte buna, mai raman si eu putin si gata inchei ziua.
iulianagl- moderator
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!