8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
noapte buna si vise placute
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:noapte buna si vise placute
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa de iarna...la noi asta noapte a plouat desi mi-as fi dorit sa ninga
Vam adus cafea la preferinta...
Vam adus cafea la preferinta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Wow, ca sa vezi. Saptamana trecuta, a crescut rating-ul la Madhu de la 3.0, la 3.4 . Mama da indienilor chiar ca le place drama. Wow !!! Si surprinzator si QH tot 3.4 are, de la 3.3
Buna....Numai stiu ce sa spun, din promo chiar nu am inteles nimic dar ce ma enerveaza cel mai mult este ca RK cere ajutorul proastei de Deepali ca s-o infranga pe Madhu.Vremuri naspa, nu prea am avut o zi buna astazi si taman sa ma relaxez cu Madhu...dar n-am facut nici o branza mai tare m-am enervat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna....Numai stiu ce sa spun, din promo chiar nu am inteles nimic dar ce ma enerveaza cel mai mult este ca RK cere ajutorul proastei de Deepali ca s-o infranga pe Madhu.Vremuri naspa, nu prea am avut o zi buna astazi si taman sa ma relaxez cu Madhu...dar n-am facut nici o branza mai tare m-am enervat.
Buna! Buna la toata lumea!
Precis pune RK la cale ceva.... ceva naspa cu scorpia....
Daca nici ranita la picior nu o poate face sa plece din studio.....macar sa-i faca viata amara cu fosta "cumnatica"......scarba
Si aia era uda toata.....parca cine stie ce vorbe dulci ii soptise....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Precis pune RK la cale ceva.... ceva naspa cu scorpia....
Daca nici ranita la picior nu o poate face sa plece din studio.....macar sa-i faca viata amara cu fosta "cumnatica"......scarba
Si aia era uda toata.....parca cine stie ce vorbe dulci ii soptise....
Olei Tibi sunt foarte dezamagita sincer!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:te]
Olei Tibi sunt foarte dezamagita sincer!!
Bunjur!Si eu sunt dezamagita total nu ma e nimic sa te tina in suspas sa te faca sa astepti ep de maine cu nerabdare...numai insulte...un RK arogant si batjocoritor...o Madhu speriata si neajutorata...Bituji priveste totul fara nici o putere si tot asa dezamagire totala...mi-as indrepta privirile spre alte natii de popoare as vrea sa vad alt gen de filme ca astea indiene nu mai au nici un farmec...
lica54- vip
Unde o fi cactusul nostru...????
RK a sarbatorit doar cu baietii....200 de ep.
RK a sarbatorit doar cu baietii....200 de ep.
tiberici- vip
Ce mi-a placut scena asta.
iulianagl- moderator
Da ce idee traznită le-a venit indienilor, să o filmeze pe Madhu printre picioarele lui RK. Or fi vrut să-i scoată în evidență crăcăneala?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Da ce idee traznită le-a venit indienilor, să o filmeze pe Madhu printre picioarele lui RK. Or fi vrut să-i scoată în evidență crăcăneala?
lica54- vip
narcisa a scris:Da ce idee traznită le-a venit indienilor, să o filmeze pe Madhu printre picioarele lui RK. Or fi vrut să-i scoată în evidență crăcăneala?
E intre picioare sau tine mana in sold ca prima data am crezut ca n-am vazut eu bine.
iulianagl- moderator
Soryyy.... nu are legatura cu discutia.....dar.....
tiberici- vip
Ține mâna în șold, dar prima dată așa am văzut, îmi și imaginam cum stă unul cu camera între picioarele lui RK. Scena cu masajul părului a fost foarte frumoasă, chiar am văzut pe fața lui RK niște sentimente. Văzut fără subtitrare filmul nu pare foarte acid. Dar vorbele chiar sunt dure. Îmi place ce i-a spus Madhu în ep. 199, sper să aibă putere să meargă și în continuare tot așa, să nu cedeze nici o clipă.iulianagl a scris:
E intre picioare sau tine mana in sold ca prima data am crezut ca n-am vazut eu bine.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=630
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum