Serialesitelenovelet
3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.Qubool Hai - Accept!

+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 Empty Re: 3.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 10:43 pm

mayya54 a scris:De abia astept sa vad planul lui Ayan si al Zoyei, va dati seama daca si Ayan a confirmat ca Bhai Jaan are dreptate ca e nebuna 3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 780376 Va imaginati cam ce plan e, eu ma gandeam ca pun la cale vreo rapire, adica sa-l rapeasca pe Asad, dar in conditiile de fata cred ca ii rapeste Asad pe amândoi Smile

O pune rau de tot daca afla de planul lor. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Lun 04 Mar 2013, 10:43 pm

L-am postat pe 88 si in curand pe 89, mi se incarca foarte greu ca le-am facut la o rezolutie mare sa se vada bine
mayya54
mayya54
vip
vip

Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 10:45 pm

iulianagl a scris:

Nu le stiu pe episoade doar pe data, Maya e cu numaratul episoadelor da si am zis românii dar eu nu pot sa scriu ca la noi ca masinaria mea e nemteasca. Smile
V-am văzut așa entuziasmate că mi-ați făcut poftă să mă uit și eu dar nu vreau să mai sar peste episoade, și așa nu înțeleg că văd prea multe și le amestec dar dacă le mai văd și înainte înapoi am să le amețesc de tot.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 10:47 pm

mayya54 a scris:De abia astept sa vad planul lui Ayan si al Zoyei, va dati seama daca si Ayan a confirmat ca Bhai Jaan are dreptate ca e nebuna 3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 780376 Va imaginati cam ce plan e, eu ma gandeam ca pun la cale vreo rapire, adica sa-l rapeasca pe Asad, dar in conditiile de fata cred ca ii rapeste Asad pe amândoi Smile
Ayan și Zoya s-au văzut față în față? E vreun semn că între ei ar putea fi ceva care să ducă la căsătoria lor?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 10:48 pm

mayya54 a scris:L-am postat pe 88 si in curand pe 89, mi se incarca foarte greu ca le-am facut la o rezolutie mare sa se vada bine
Mulțumesc Mayya că ai anunțat kiss , am verificat acum ceva timp și nu era, până mă culc am timp să mai văd un ep.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Lun 04 Mar 2013, 10:51 pm

Nu stiu cum de îi convinge madam Gul sa nu se barbierească, parca pe Barun barba îl facea mai bărbat așa, îi dadea și un aer mai de nespălat, dar să zicem că ar fi un motiv, mai bărbat, dar lui Karan chiar nu-i trebuie barba aia, e suficient să te uiti la el, cu șase pachețele sau fără, e tot bărbat, nu-i așa Iulia? 3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 3899832340
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Lun 04 Mar 2013, 10:54 pm

O să-l pun și pe 89, acum pun fremurile, nu știu cât durează încărcarea că la 88 a durat foarte mult. Îmi pare rău că nu mai e mayya54.tk și am rămas numai cu dailymotion, dar văd că merge subtitrarea, mai scapă ei câte una, asta e mai bine așa decât deloc.

Ultima editare efectuata de catre mayya54 in Lun 04 Mar 2013, 10:55 pm, editata de 1 ori
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 10:55 pm

mayya54 a scris:Nu stiu cum de îi convinge madam Gul sa nu se barbierească, parca pe Barun barba îl facea mai bărbat așa, îi dadea și un aer mai de nespălat, dar să zicem că ar fi un motiv, mai bărbat, dar lui Karan chiar nu-i trebuie barba aia, e suficient să te uiti la el, cu șase pachețele sau fără, e tot bărbat, nu-i așa Iulia? 3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 3899832340

Exact nu inteleg ce e in capul madamei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 10:55 pm

Apropo Narcisa ai vazut in promo ce mana are ala care pune mna pe umarul lui Madhu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 10:56 pm

mayya54 a scris:O să-l pun și pe 89, acum pun fremurile, nu știu cât durează încărcarea că la 88 a durat foarte mult. Îmi pare rău că nu mai e mayya54.tk și am rămas numai cu dailymotion, dar văd că merge subtitrarea, mai scapă ei câte una, asta e mai bine așa decât deloc.

Trebuie sa-l lasi sa se incarce mai intai si apoi sa vezi ca numai face figuri dupa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:00 pm

mayya54 a scris:Nu stiu cum de îi convinge madam Gul sa nu se barbierească, parca pe Barun barba îl facea mai bărbat așa, îi dadea și un aer mai de nespălat, dar să zicem că ar fi un motiv, mai bărbat, dar lui Karan chiar nu-i trebuie barba aia, e suficient să te uiti la el, cu șase pachețele sau fără, e tot bărbat, nu-i așa Iulia? 3.Qubool Hai - Accept! - Pagina 7 3899832340
Chiar voiam să-l adaug pe Karan la lista mea de jogging dar până nu-și dă jos barba nu are șansa asta, cu toate pachețele lui. Doar dacă ni le arată mai des. Asta ca să nu-i mai văd barba.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:02 pm

mayya54 a scris:O să-l pun și pe 89, acum pun fremurile, nu știu cât durează încărcarea că la 88 a durat foarte mult. Îmi pare rău că nu mai e mayya54.tk și am rămas numai cu dailymotion, dar văd că merge subtitrarea, mai scapă ei câte una, asta e mai bine așa decât deloc.
Am văzut că s-a mai reparat situația, rar lipsește câte o prop, dar o citeam la traduceri la Iulia deci nu mai e o problemă așa mare.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:03 pm

narcisa a scris:Chiar voiam să-l adaug pe Karan la lista mea de jogging dar până nu-și dă jos barba nu are șansa asta, cu toate pachețele lui. Doar dacă ni le arată mai des. Asta ca să nu-i mai văd barba.

Nu stiu de ce face asta madamGul ca el are un chip dragut barba nu-l face mai matur si sincer chiar fara barba nu arata ca un copul cum e Mohit sau chiar Barun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:08 pm

iulianagl a scris:

Nu stiu de ce face asta madamGul ca el are un chip dragut barba nu-l face mai matur si sincer chiar fara barba nu arata ca un copul cum e Mohit sau chiar Barun.
Are ceva aparte Karan, fără să fie o frumusețe, îmi place figura lui când e trist, când e serios, chiar și când plânge. De asta încă mă uit la film. Și-mi place și de Zoya. Dar în ep 88 mi-a plăcut chiar și de Raziya cum își ascundea fața sub dupata, e prima oară când mă bufnește râsul când o văd că până acum doar m-a dezgustat. Dar acum parcă e o cotoroanță pusă pe bârfă cu țațele din sat. Țațe nu țâțe.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:11 pm

narcisa a scris:Are ceva aparte Karan, fără să fie o frumusețe, îmi place figura lui când e trist, când e serios, chiar și când plânge. De asta încă mă uit la film. Și-mi place și de Zoya. Dar în ep 88 mi-a plăcut chiar și de Raziya cum își ascundea fața sub dupata, e prima oară când mă bufnește râsul când o văd că până acum doar m-a dezgustat. Dar acum parcă e o cotoroanță pusă pe bârfă cu țațele din sat. Țațe nu țâțe.

Si in episodul din seara asta o sa-ti placa chiar si de Razyia incepe sa vada papusi arse peste tot si chiar primeste biletele care spune ca stie ce a facut.Sa vezi o razyia plina de frica e glazura de pe tort. Smile Super a fost episodul din seara asta si cu fantoma la urma cand credea Zoya ca-l sperie pe Asad si cand colo chiar ea a fost cea mai speriata.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Lun 04 Mar 2013, 11:12 pm

Așa e, îmi e așa de dor de el când juca în DMG, era un scump, trebuie să recunosc că și rolul contribuia la frumusețea lui. Îmi place de el și aici, mai ales că au fost multe episoade când nu avea barbă, era tare simpatic chiar și într-un rol mai serios. Hai ca dacă ar înțelege Jenni ce comentăm noi aici ar fi geloasă Smile
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:15 pm

mayya54 a scris:Așa e, îmi e așa de dor de el când juca în DMG, era un scump, trebuie să recunosc că și rolul contribuia la frumusețea lui. Îmi place de el și aici, mai ales că au fost multe episoade când nu avea barbă, era tare simpatic chiar și într-un rol mai serios. Hai ca dacă ar înțelege Jenni ce comentăm noi aici ar fi geloasă Smile

Nu cred ca e nu a fost pana acum de aici incolo nici atat.Mie imi place de el ca stie sa se integreze binein toate rolurile nu degeaba a pus ochii Kritika pe el. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:19 pm

iulianagl a scris:

Si in episodul din seara asta o sa-ti placa chiar si de Razyia incepe sa vada papusi arse peste tot si chiar primeste biletele care spune ca stie ce a facut.Sa vezi o razyia plina de frica e glazura de pe tort. Smile Super a fost episodul din seara asta si cu fantoma la urma cand credea Zoya ca-l sperie pe Asad si cand colo chiar ea a fost cea mai speriata.
Glazura și cireașa de pe tort ar fi să nu o mai văd deloc pe Razyia. Eu sunt fericită acum, am văzut în sfârșit o secvență frumoasă între frați, după nu știu câte episoade, mi-a plăcut mereu relația dintre Ayan și Asad iar Asad chiar joacă bine scenele de iubire frățească. De ce s-or fi axat atât de mult pe Razyia și intriga ei nu înțeleg, poate vor să exploateze personajele la maxim să scape mai repede de ele. Deși mai văd încă 100 de ep cu ea și Mamu. sad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:20 pm

mayya54 a scris:Așa e, îmi e așa de dor de el când juca în DMG, era un scump, trebuie să recunosc că și rolul contribuia la frumusețea lui. Îmi place de el și aici, mai ales că au fost multe episoade când nu avea barbă, era tare simpatic chiar și într-un rol mai serios. Hai ca dacă ar înțelege Jenni ce comentăm noi aici ar fi geloasă Smile
Eu nu-l văd într-un rol comic, dar am mai spus eu multe și m-am întors din drum. Parcă văd că mă uit și eu la DMG că prea ați vorbit mult de el.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 04 Mar 2013, 11:24 pm, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:23 pm

narcisa a scris:Eu nu-l văd într-un rol comic, dar am mai spus eu multe și m-am întor din drum. Parcă văd că mă uit și eu la DMG că prea ați vorbit mult de el.

Zici tu asa ca nu l-ai vazut dar eu cand l-am vazut pentru prima data am zis ca nu pot sa-l vad intr-un rol trist asta pana cand l-am vazut si dupa aia gata zic asta le are pe toate. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:24 pm

iulianagl a scris:

Zici tu asa ca nu l-ai vazut dar eu cand l-am vazut pentru prima data am zis ca nu pot sa-l vad intr-un rol trist asta pana cand l-am vazut si dupa aia gata zic asta le are pe toate. Smile
Pe toate șase. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:24 pm

narcisa a scris:Pe toate șase. Smile

Absooolllluutttt!!! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Lun 04 Mar 2013, 11:31 pm

Îți recomandăm să te uiți, o să-l pui pe Karan în fruntea clasamentului. Iulia, cred că în curând o să mai avem o rivală Smile
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Mar 2013, 11:32 pm

mayya54 a scris:Îți recomandăm să te uiți, o să-l pui pe Karan în fruntea clasamentului. Iulia, cred că în curând o să mai avem o rivală Smile

Nu cred!! Smile Stai linistita.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 04 Mar 2013, 11:34 pm

Nu-mi vine să cred că Dilshad n-a văzut-o pe Razyia lângă dulap. DE fapt sunt sigură că a văzut-o dar a vrut să-i dea mai multe emoții și speranțe în același timp, poate îi crapă inima. Ce se întâmplă cu păpușa, a mai descoperit-o cineva?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum