3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
E indianul tău nr. 1?mayya54 a scris:Da si eu, dar pretentiile sunt prea mari, as vrea eu sa fiu în bratele lui Asad cupidon
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna si somnik pufos și vizionare placuta
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
narcisa a scris:La cum a prins-o Raziya pe Badi bi până ajungea cu picioarele în aer o izbea cu capul de pământ. Razyia.
Razyia se crede tare si mare dar parca vad ca o sa se indeplineasca ce a spus Mamu ca aroganta ai o s-o duca de izbeliste.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noapte bună Iulia. Eu mă uit cum se leagănă Badi bi, oare îi face cineva vânt că m-a luat cu amețeală uitându-mă la ea.iulianagl a scris:Buburuze mici ma duc sa-l vad pe House the doctor in the house.Noapte buna si vise placute.
narcisa- vip
mayya54- vip
mayya54 a scris:Noapte buna si somnik pufos și vizionare placuta
Mersi sper sa apuc sa-l vad pana la sfarsit ca de fiecare data pe la si jumate gata, liniuta.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Recunosc ca am vazut decat DMG QH și iss pyaar, si cat am tradus din iubire intunecata. Acum am inceput sa ma uit si eu la Geet, dar nu m-a incantat prea mult personajul. De Vivian nu zic nimic, dar are ceva care nu-mi place.
mayya54- vip
narcisa a scris:Noapte bună Iulia. Eu mă uit cum se leagănă Badi bi, oare îi face cineva vânt că m-a luat cu amețeală uitându-mă la ea.
Si eu am avut vartejuri cand am vazut asta.Ce nebuna e si madam Gul cum de naiba i-o fi venit o astfel de idee?
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Recunosc ca am vazut decat DMG QH și iss pyaar, si cat am tradus din iubire intunecata. Acum am inceput sa ma uit si eu la Geet, dar nu m-a incantat prea mult personajul. De Vivian nu zic nimic, dar are ceva care nu-mi place.
Nici noua nu ne-a placut la inceput cand am auzit de el dar dupa ce l-am vazut cum joaca a inceput chiar sa ne intre in gratie.Stiu ca ai parerea asta ca l-ai vazut in iubire dar nu aici e cu totul diferit.
iulianagl- moderator
Imaginatie bogata Cred ca ce visează noaptea aplica ziua
mayya54- vip
Acum m-am prins Iulia, ce ai vrut să spui cu Humaira. Văd că relația ei cu Ayan e pe ducă. Și era așa frumoasă povestea lor.
narcisa- vip
Eu am mai mulți nr 1. Nu mă pot hotărî pe care să-l pun în frunte. Ar fi culmea ca să ajungă Karan primul. Mai ales că momentan e ultimul. De fapt la egalitate cu Vivian.mayya54 a scris:Da!
narcisa- vip
Da și Gurmeet și Vivian au ceva ce nu ne place. Nevastă. De fapt dacă mâ gândesc bine și Barun și Karan au ceva ce nu ne place.mayya54 a scris:Recunosc ca am vazut decat DMG QH și iss pyaar, si cat am tradus din iubire intunecata. Acum am inceput sa ma uit si eu la Geet, dar nu m-a incantat prea mult personajul. De Vivian nu zic nimic, dar are ceva care nu-mi place.
narcisa- vip
Probabil asta ar fi vrut să le facă celor care o acuzau de sfârșitul lui Iss. Poate și scheletul de la fabrică tot un fan Iss cu mintea rătăcită e.iulianagl a scris:
Si eu am avut vartejuri cand am vazut asta.Ce nebuna e si madam Gul cum de naiba i-o fi venit o astfel de idee?
narcisa- vip
Gată vă urez și eu noapte bună, aceeași noapte pe care am urat-o acum trei ore când credeam că mă duc la culcare. Cine m-a pus să mănânc tiramisu cu multă cafea, seara? E clar în noaptea asta adio vise frumoase. Sting lumina, trag cortina.
narcisa- vip
Ok, te pup si să ai noapte buna. Maine sa-mi spui clasamentul cine e pe primul loc, eu voi incerca sa te fac sa te uiti la DMG si o sa vezi ca o sa-i acorzi primul loc lui Karan
mayya54- vip
Buna dimi, taramul Qubool!
iulianagl- moderator
buna dimineata! am citit din urma,am avut mult de recuperat,ma bucur ca ne-a dat de "tocat" madamaiulianagl a scris:Buna dimi, taramul Qubool!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
e frumoasa Zoya in Sari-ul ala! si parca nu se vad urme de arsura mai sus pe maini
mita baston- vip
Billo Rani cred ca e o sau face parte dintr=o secta ca altfel nu-mi explic comportamentul.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:e frumoasa Zoya in Sari-ul ala! si parca nu se vad urme de arsura mai sus pe maini
Au uitat sa ascunda manuntul asta.
iulianagl- moderator
e cam o copie standard din serialele indiene,daca se ametesc ei cu diverse plante medicinale,si raman peste noapte la ce pension gasesc, dotat si cu haine de schimb. noutatea e aici "lupta"cu fantoma
mita baston- vip
iulianagl a scris:Billo Rani cred ca e o sau face parte dintr=o secta ca altfel nu-mi explic comportamentul.
pai nu trebuiau sa o inlocuiasca pe razia cu altcineva? rau cu rau dar mai rau fara..... uite ca se poate si mai rau
mita baston- vip
mita baston a scris:e cam o copie standard din serialele indiene,daca se ametesc ei cu diverse plante medicinale,si raman peste noapte la ce pension gasesc, dotat si cu haine de schimb. noutatea e aici "lupta"cu fantoma
Daca fantoma e Ayan si cred ca sigur e el, mi-e mila de palma care o primeste.
iulianagl- moderator
Billo Rani asta mi se pare cam iesit din tipar pentru secolul nostru.mita baston a scris:
pai nu trebuiau sa o inlocuiasca pe razia cu altcineva? rau cu rau dar mai rau fara..... uite ca se poate si mai rau
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!