3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
Nu stiu de ce presimt, ca noua intrare din QH o sa imi faca foarte multi nervi. E draguta tipa, dar daca se baga intre Asad si Zoya s-ar putea sa nu imi mai placa de ea.
Alexa20 a scris:
Da, corect ! Imi place ce relatie au cei 3. Din cate am observat sunt foarte uniti si sunt mereu impreuna la diverse evenimente. Iar Arjun este tare dement Acum sa vedem, care o pica langa Sanaya
da...i-am vazut mai mereu impreuna in reportaje,participa impreuna la petreceri etc...iar atat Arjun cat si Mohit i-am vazut jucand cu Sanaya ...si "da bine " ca cuplu pe ecarn cu amandoi...as fi curioasa si cu Varun..dar sa vedem ce vor alege ca avd ca au de unde
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Nu s-a terminat, dar de cand nu mai e Sana nu prea m-am uitat..poate reusesc sa-mi fac timp zilele astea...Andreea_Miha a scris:Petro dar Arjun nu s-a terminat?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Nu s-a terminat, dar de cand nu mai e Sana nu prea m-am uitat..poate reusesc sa-mi fac timp zilele astea...
deasta ca vazusem o stire...iar eu cred ca am visat ca s-a terminat si nu mai intelegeam nimic acum
Andreea_Miha- vip
Au spus ca se termina prin ianuarie, nu stiu ce s-a intamplat de s-au razgandit si nici nu stiu pana cand mai e....nu prea am cautat stiri despre ei...dar ca serial politist e interesant ...si imi place si echipa lor...Andreea_Miha a scris:
deasta ca vazusem o stire...iar eu cred ca am visat ca s-a terminat si nu mai intelegeam nimic acum
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Aha.....vazusem asta "Bipasha Basu on the sets of Arjun" si deasta intrebam....petronela a scris:
Au spus ca se termina prin ianuarie, nu stiu ce s-a intamplat de s-au razgandit si nici nu stiu pana cand mai e....nu prea am cautat stiri despre ei...dar ca serial politist e interesant ...si imi place si echipa lor...
http://www.india-forums.com/tellybuzz/buzzin-hot/14156-bipasha-basu-on-the-sets-of-arjun.htm
Andreea_Miha- vip
"In Qubool Hai, love is denial for Asad and sacrifice for Raashid." -din articolul pus de Andreea mai devreme,cel de Sf.Valentin. acum stim precis ca asad habar n-are ce este dragostea.credea ca daca s-a jucat de-a v-ati ascunselea cu tanveer in tinerete, e suficient.si cred ca-i si convenea,era mai comoda decat "ruperile de ritm" si haosul adus de zoya in viata lui. ca bonus,am vazut ca zoya era iarasi sa-l lase fara nasturii de la camasa pe asad,acum cred ca cu intentie
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
nu esti singura! mai ales daca doar pozeaza in "fata de casa" sa-i fie etalon zoyei privind comportamentulAlexa20 a scris:Nu stiu de ce presimt, ca noua intrare din QH o sa imi faca foarte multi nervi. E draguta tipa, dar daca se baga intre Asad si Zoya s-ar putea sa nu imi mai placa de ea.
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu esti singura! mai ales daca doar pozeaza in "fata de casa" sa-i fie etalon zoyei privind comportamentul
trebuie sa mai fie si un pers rau...ca de cu unul doi nu e suficient...cat mai multi si mai multe mistere....
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:Nu stiu de ce presimt, ca noua intrare din QH o sa imi faca foarte multi nervi. E draguta tipa, dar daca se baga intre Asad si Zoya s-ar putea sa nu imi mai placa de ea.
apropo Alexa mi-a zis Cryss aseara ca a citit despre serialul saraswatichandra,despre poveste povestea lui ...si cica ar fi facut dupa un roman, dupa care s-a facut si un film... si in roman si in film kumud(jenny) se casatoreste cu altcineva...cei doi neramanad impreuna la final.....offf nu imi place asa...sper sa nu fie asa...dar stiu ca si eu am citit ceva asemnator..dar nu am dat importanta.
Andreea_Miha- vip
daca ne pune cate un episod ca cel de aseara ,macar la 20 din alea normale,sunt dispusa sa o iert pe MadamAndreea_Miha a scris:
trebuie sa mai fie si un pers rau...ca de cu unul doi nu e suficient...cat mai multi si mai multe mistere....
ascult cred ca a 4 a oara fragmentul cu ei in ploaie au si jucat frumos si mi-a placut si melodia!
mita baston- vip
mita baston a scris:
daca ne pune cate un episod ca cel de aseara ,macar la 20 din alea normale,sunt dispusa sa o iert pe Madam
ascult cred ca a 4 a oara fragmentul cu ei in ploaie au si jucat frumos si mi-a placut si melodia!
KSG e un actor foarte bun ...si vad ca nici ea nu se lasa mai prejos..mi-a palcutde ea tare mult cat am vazut..interpretarea ei ....asa ar trebui sa fie o combinatie cu de toate...si momente bune si drama etc...
Andreea_Miha- vip
dar cred ca "saras...." are mai multe "pile" la traducatori,ca vad ca l-au si pus pe cel de aseara! mi se pare mie sau actorul zici ca-i dat cu balsam de buze?? cel mai mult m-a impresionat evantaiul,parca era un satar de pe vremea inchizitiei,daca-l scapa din mana sigur se alegea saras cu gatul taiat
mita baston- vip
si am vazut ca fetele au tatuaje gen"bilo rani" pe gat! parca-i mai frumoasa sora lui kumud
mita baston- vip
Andreea_Miha a scris:
apropo Alexa mi-a zis Cryss aseara ca a citit despre serialul saraswatichandra,despre poveste povestea lui ...si cica ar fi facut dupa un roman, dupa care s-a facut si un film... si in roman si in film kumud(jenny) se casatoreste cu altcineva...cei doi neramanad impreuna la final.....offf nu imi place asa...sper sa nu fie asa...dar stiu ca si eu am citit ceva asemnator..dar nu am dat importanta.
Da am citit si eu acelasi lucru. Dar din cate a spus regizorul, a zis ca este o inspiratie, o transpunere a acelei povesti, in vremurile noastre. Acum nu stiu ce sa zic, daca ii desparte sau nu, sau daca iubirea lor o sa dureze dincolo de toate obstacolele. De aceea am spus aseara, ca astept sa vad cum evolueaza lucrurile, cum isi joaca actorii personajele. Pana acum, inceputul este bun si dupa cata valva a fost ca un mare regizor face un serial, speram sa ne surprinda in continuare cu lucruri frumoase.
mita baston a scris:si am vazut ca fetele au tatuaje gen"bilo rani" pe gat! parca-i mai frumoasa sora lui kumud
Mie imi place mai mult de Kumud (Jenny) e mai eleganta si sexy in acelasi timp. Si tatuajele alea este semn ca sunt nemaritate. Eu una asa stiu
Alexa20 a scris:
Da am citit si eu acelasi lucru. Dar din cate a spus regizorul, a zis ca este o inspiratie, o transpunere a acelei povesti, in vremurile noastre. Acum nu stiu ce sa zic, daca ii desparte sau nu, sau daca iubirea lor o sa dureze dincolo de toate obstacolele. De aceea am spus aseara, ca astept sa vad cum evolueaza lucrurile, cum isi joaca actorii personajele. Pana acum, inceputul este bun si dupa cata valva a fost ca un mare regizor face un serial, speram sa ne surprinda in continuare cu lucruri frumoase.
Nu ma incanta idea cu un final in care pers principale sa nu fie impreuna...am fost asa de dezamagita la culoarea fericiri de final....poate mai modifica si ei...dar cum indienilor le place drama si au pov cu altfel de final ma astept la orice...
Andreea_Miha- vip
spoiler,scuze
mai, ce semana secventa cu salvarea copilului cu cea din ASI
mai, ce semana secventa cu salvarea copilului cu cea din ASI
mita baston- vip
mita baston a scris:si am vazut ca fetele au tatuaje gen"bilo rani" pe gat! parca-i mai frumoasa sora lui kumud
eu inca nu am inceput sa ma uit...dar ma uit in curand ca desi nu sunt mare fan al ei imi place de ea..dar mai ales de partenerul ei...din serial...
Andreea_Miha- vip
multumesc pentru explicatie! cand am vazut-o pe bilo rani ,malefica si tatuata,m-am speriatAlexa20 a scris:
Mie imi place mai mult de Kumud (Jenny) e mai eleganta si sexy in acelasi timp. Si tatuajele alea este semn ca sunt nemaritate. Eu una asa stiu
este interesant filmul,si daca are atata promovare ,poate face ceva vestitul regizor sa fie cu happy end
mita baston- vip
el joaca bine,adica isi exprima trairile foarte bine,imi place ca personaj.imi pare rau de jenifer,pana acum nu a aratat ca a evoluat de la dmg,dar poate sunt eu defectaAndreea_Miha a scris:
eu inca nu am inceput sa ma uit...dar ma uit in curand ca desi nu sunt mare fan al ei imi place de ea..dar mai ales de partenerul ei...din serial...
mita baston- vip
mita baston a scris:
el joaca bine,adica isi exprima trairile foarte bine,imi place ca personaj.imi pare rau de jenifer,pana acum nu a aratat ca a evoluat de la dmg,dar poate sunt eu defecta
eu nu am apucat sa o vad inca in noul serial...in dmg a jucat foarte bine,a fost preferata mea dupa Shlipa (Rids 1)...am revazut-o in tmls desi putine scene in acel ep si cateva vorbe dar nu era vina ei..iar KSG a jucat in Dmg tot serialul si a aratat ca poate interpreta orice scena...romantism drama comedie..cred ca depinde si de preferintele fiecaruia aici...
Andreea_Miha- vip
toate sansele ca eu sa fiu defecta,nu trebuie sa ma luati in seama
mita baston- vip
mita baston a scris:toate sansele ca eu sa fiu defecta,nu trebuie sa ma luati in seama
depinde de gusturile fiecaruia cred eu...
Andreea_Miha- vip
sa sti ca nu ma asteptam la "clovnul"de arman sa se transforme asa de tare,sa devina "o fiara" ca in Qubool..Andreea_Miha a scris:
depinde de gusturile fiecaruia cred eu...
mita baston- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!