3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris:
da,asta e "explicatiunea"!
E zodia pestilor, asta la noi la europeni
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
era un emoticon cu un bucatar ce alerga un pui amarat,la asta m-am referit cu chinuiala lui asad
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Noapte bună.mita baston a scris:gata,ma retrag,va doresc sa visati "marmelazi"indragostiti lulea de niste "zoye" cat mai "barbate" :>O(: asa merita asad chinuit noapte buna
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Câteva cuplete de-ale Zoyei cred că au efect mai rapid.mita baston a scris:era un emoticon cu un bucatar ce alerga un pui amarat,la asta m-am referit cu chinuiala lui asad
narcisa- vip
E clar, madam Gul înoată în ape tulburi.mayya54 a scris:
E zodia pestilor, asta la noi la europeni
narcisa- vip
Iulia și Mayya pentru ep 95, chiar voiam să-l văd pe Asad când realizează că Zoya era în autobuz.
narcisa- vip
Da, episoadele care vor urma sunt enervante ma refer la 96 si cred ca si 97 si 98. O jigneste tare rau marmeladu si ma scoate rau din sarite ca ea a devenit mielusica, sper sa-si revina
mayya54- vip
Da, a fost frumoasa scena, dar cam scurta, a durat mai mult stersu lui Tanu Motanu pe fata si de aia.
mayya54- vip
La capitolul Jigniri personaje feminine madam Gul stă foarte bine, nu mă îndoiesc că scenele sunt reușite, credibile încât să ne enervăm la maxim.mayya54 a scris:Da, episoadele care vor urma sunt enervante ma refer la 96 si cred ca si 97 si 98. O jigneste tare rau marmeladu si ma scoate rau din sarite ca ea a devenit mielusica, sper sa-si revina
narcisa- vip
Vad si ma conving pe zi ce trece ca asa e. Imi e dor de acel Armaan. Ai inceput sa vezi DMG?
mayya54- vip
Vreau să termin cu KMh sezonul 2 și pe urmă mă apuc de el. Mă voi uita sigur că m-ați făcut prea curioasă.mayya54 a scris:Vad si ma conving pe zi ce trece ca asa e. Imi e dor de acel Armaan. Ai inceput sa vezi DMG?
Mă gândeam la Rani Billo sau cum o cheamă pe pupăza vopsită, dacă era un pic mai harnică găsea de mult păpușa, însă cum e preocupată să-și răsucească părul și să mestece gumă, slabe șanse să o găsească. Dar dacă Tanu motanu e mână în mână cu Razyia s-ar putea să adulmece ceva și să facă niște pagube consistente în relația dintre Zoya și Asad și Asad și tac-su.
narcisa- vip
Noapte bună și pe această cărare.
narcisa- vip
narcisa a scris:Vreau să termin cu KMh sezonul 2 și pe urmă mă apuc de el. Mă voi uita sigur că m-ați făcut prea curioasă.
Mă gândeam la Rani Billo sau cum o cheamă pe pupăza vopsită, dacă era un pic mai harnică găsea de mult păpușa, însă cum e preocupată să-și răsucească părul și să mestece gumă, slabe șanse să o găsească. Dar dacă Tanu motanu e mână în mână cu Razyia s-ar putea să adulmece ceva și să facă niște pagube consistente în relația dintre Zoya și Asad și Asad și tac-su.
daca nu ai renuntat la Kmh inseamna ca iti place...ma bucur...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Îmi place. Dacă aveam mai mult timp până acum era gata, cum nu am, mi-am rezervat week-endurile pentru el.Andreea_Miha a scris:
daca nu ai renuntat la Kmh inseamna ca iti place...ma bucur...
narcisa- vip
narcisa a scris:Îmi place. Dacă aveam mai mult timp până acum era gata, cum nu am, mi-am rezervat week-endurile pentru el.
aha...ok..unele parti parca vro 3 parti sunt puse pe un alt sait ca nu putea pe daily cu restrictile lor...
una din ele e ep 38 partea a doua...o sa iti primit un link cu contul unde are partile respective.
Dmg e un serial superb..am "urat" ca a schimbat actrita principala de 3 ori dar in rest povestea si cuplurile sunt superbi..razi plangi cu ei
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
"As:Cred in reguli, Tanu.O persoana poate renunta la orice daca isi da silinta.In special la ceva de care ii place foarte mult si de care stie ca nu este un lucru bun pentru el."
uite mai ,am gasit ce sa pun pe usa frigiderului,ca sa intru in hainele de primavara!! atasez si o poza cu el nebarbierit,si gata,nu mai omor bicicleta,sarmana
uite mai ,am gasit ce sa pun pe usa frigiderului,ca sa intru in hainele de primavara!! atasez si o poza cu el nebarbierit,si gata,nu mai omor bicicleta,sarmana
mita baston- vip
mita baston a scris:"As:Cred in reguli, Tanu.O persoana poate renunta la orice daca isi da silinta.In special la ceva de care ii place foarte mult si de care stie ca nu este un lucru bun pentru el."
Buna dimi.Ai vazut ce vointa iti inspira.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna dimineata! asa este,daca m-as uita la el in timp ce pedalez as ajunge degraba sa trec granitaiulianagl a scris:
Buna dimi.Ai vazut ce vointa iti inspira.
tampitul si idiotul,nu are dreptate cand spune ca zoya "nu se potriveste"cu el,mai degraba el nu o merita pe zoya.abia astept sa o transforme putin madama pe zoya,ca prea s-a lasat calcata in picioare de MM(motan+marmelad)
mita baston- vip
mita baston a scris:
buna dimineata! asa este,daca m-as uita la el in timp ce pedalez as ajunge degraba sa trec granita
tampitul si idiotul,nu are dreptate cand spune ca zoya "nu se potriveste"cu el,mai degraba el nu o merita pe zoya.abia astept sa o transforme putin madama pe zoya,ca prea s-a lasat calcata in picioare de MM(motan+marmelad)
Asta nu-mi place ca madama a umblat la caracterul ei.
iulianagl- moderator
si la nervii nostrii dar cat are de gand sa stea motana in vizita?iulianagl a scris:
Asta nu-mi place ca madama a umblat la caracterul ei.
mita baston- vip
mita baston a scris:
si la nervii nostrii dar cat are de gand sa stea motana in vizita?
Pai din cate am citit din tot ce s-a postat nu este o cameo deci va fi pana la sfarsit.
iulianagl- moderator
te pomenesti ca o banuie marmeladul ca l-a sinucis intentionat cu alunele,ca sa nu ajunga sa depuna marturie
nuuu!! o sa ne sfarsim noi inainte sa-si termine ea rolul aste e razbunarea raziei,ca prea am bombanit-o,na,ne-a lasat-o pe motana in loc
nuuu!! o sa ne sfarsim noi inainte sa-si termine ea rolul aste e razbunarea raziei,ca prea am bombanit-o,na,ne-a lasat-o pe motana in loc
mita baston- vip
mita baston a scris:te pomenesti ca o banuie marmeladul ca l-a sinucis intentionat cu alunele,ca sa nu ajunga sa depuna marturie
Totusi ma face sa cred ca nu Tanveer a deschis butelia iar daca a facut-o ea atunci o face din rautate ca doar Zoya a schimbat-o si Tanu a simtit ca Zoya il iubeste pe Asad.
iulianagl- moderator
"When tanveer was taking to asad outside, she said that she is here for 2 more days and in these two days, she is going to make zoya perfect, did you guys notice it? Iam so happy if she leaves……………march 15th friday is the qh 100th episode wat will hapeen …….lets hope for the best………"
uite ce-am gasit! o fi sa scapam de ea asa repede,sau abia de pe 15 incepe balamucul?! si pentru ce sa o faca pe zoya "perfecta",o duce la vreun concurs de miss gospodina ideala???
uite ce-am gasit! o fi sa scapam de ea asa repede,sau abia de pe 15 incepe balamucul?! si pentru ce sa o faca pe zoya "perfecta",o duce la vreun concurs de miss gospodina ideala???
mita baston- vip
mita baston a scris:"When tanveer was taking to asad outside, she said that she is here for 2 more days and in these two days, she is going to make zoya perfect, did you guys notice it? Iam so happy if she leaves……………march 15th friday is the qh 100th episode wat will hapeen …….lets hope for the best………"
Pai doua sau trei zile pentru madama este un an.
iulianagl- moderator
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!