3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris: pentru Andreea!
sa speram ca dupa eliberarea lui rashid,ii trece si zoyei de facut pe detectiva pentru altii si se ocupa de gasirea tatalui personal.ar trebui sa se distanteze(cam de aici la luna)de asad,si sa-l lase sa-i simta lipsa
la inceput cand m-am uitat la ep am vazut o Zoya puternica care nu se lasa cu una cu doua,vb acea..dar din ce citesc acum...pare afectata ca nu are atentia lui,etc..urasc cand strica pers....o vreau pe acea zoya puternica si care se amuza pe seama Asad...nu care se plange ...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
mita baston a scris:deci o sa se insoare ayan cu humaira? ca vad ca-l scoate pe cautiune pe rashid?
stirile de pe metromasti nu sunt intodeaua corecte...de obicei se inspira de al ati sau ce mai aud si ei...dar se mai intampla sa fie adevrate uneori...nu stiu ce sa zic.
Andreea_Miha- vip
da,biata ,i-a cumparat si cafea amara,doar,doar i-o intra in gratii . o fi vrand madam sa ne demonstreze ca dragostea ne tampesteAndreea_Miha a scris:
la inceput cand m-am uitat la ep am vazut o Zoya puternica care nu se lasa cu una cu doua,vb acea..dar din ce citesc acum...pare afectata ca nu are atentia lui,etc..urasc cand strica pers....o vreau pe acea zoya puternica si care se amuza pe seama Asad...nu care se plange ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
da,biata ,i-a cumparat si cafea amara,doar,doar i-o intra in gratii . o fi vrand madam sa ne demonstreze ca dragostea ne tampeste
urasac asta,cand strica personajele...asa a facut si la Iss vad ca si aici
Andreea_Miha- vip
abia astept "sa-l ucida" zoya cu gropitele ei pe asad,sa-l vad cum sufera
mita baston- vip
Imi plac serialele politiste, dar transformarile personajelor nu ma mai incanta...astept sa se mai limpezeasca apele si sa ma uit...si mie mi-au placut la inceput si Zoya si Asad si Ayan ....m-am lasat pagubasa cand am vazut ca mai mult ma stresez uitandu-ma... iar Razya e malefica rau, voi spuneti ca a venit una si mai si...madam Gul cred ca a avut mai schimbari de personalitate de-a lungul vietii daca personajele din filmele ei cum sunt...mita baston a scris:
pai nu-i destul de plin de mistere,cu papusi detinatoare de secrete,scheleti si impuscaturi? cred ca-i mai 'romantic Arjun decat Asad
cred ca voiau sa-l cheme pe arjun sa descurce itele povestii. si papusa cine o gaseste ,ma rog?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Crezi ca se va intampla asta ???mita baston a scris: abia astept "sa-l ucida" zoya cu gropitele ei pe asad,sa-l vad cum sufera
petronela- vip
mita baston a scris: abia astept "sa-l ucida" zoya cu gropitele ei pe asad,sa-l vad cum sufera
eu mi-am pierdut speranta ca se va intampla asta la serialele indiene...
Andreea_Miha- vip
TRP and GRP Ratings - Week 10
8)Qubool Hai 3.4 - 3.1
8)Qubool Hai 3.4 - 3.1
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Imi plac serialele politiste, dar transformarile personajelor nu ma mai incanta...astept sa se mai limpezeasca apele si sa ma uit...si mie mi-au placut la inceput si Zoya si Asad si Ayan ....m-am lasat pagubasa cand am vazut ca mai mult ma stresez uitandu-ma... iar Razya e malefica rau, voi spuneti ca a venit una si mai si...madam Gul cred ca a avut mai schimbari de personalitate de-a lungul vietii daca personajele din filmele ei cum sunt...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
L-am vazut si tocmai ma intrebam daca s-a transformat in serial politist...sau a fost invitat sa dezlege misterul ..papusii ??!!!iulianagl a scris:
petronela- vip
Buna la toata lumea.L-am gasit pe TM
iulianagl- moderator
Seamănă mai mult cu Zoya când cerșea atenția lui Asad.iulianagl a scris:Buna la toata lumea.L-am gasit pe TM
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Seamănă mai mult cu Zoya când cerșea atenția lui Asad.
iulianagl- moderator
Am visat-o pe Humaira azi noapte. Eu voiam să-l visez pe Sultan. Încă n-a mâncat papară RK de la Sultan, poate avem baftă în cel de mâine.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Am visat-o pe Humaira azi noapte. Eu voiam să-l visez pe Sultan. Încă n-a mâncat papară RK de la Sultan, poate avem baftă în cel de mâine.
Mananca de la Radha nu ai vazut ce palma ii trage. Saraca Humaira Ayan nu vrea nici in ruptul capului sa se insoare cu ea iar Shireen ia bani de la Dilshad.
iulianagl- moderator
Azi nu m-am uitat la Madhu. De fapt nu m-am uitat la nimic decât la ep 96 din QH unde chiar semăna Zoya cu mâța pe care ai pus-o tu. Dar am citit rezumatele la toate, sunt la curent cu palma lui RK, cu supărarea lui Saras pe Kumud (și ăștia nătăfleți, până acum nu-i arăta fața ea, acum nu mai vrea el s-o vadă) și cu nebuniile din QH. Acum mă duc la KMh să mă și distrez un pic în seara asta. Tu cu ce-ți mai ocupi timpul? Cu ce-ți mai întreții buna dispoziție?iulianagl a scris:
Mananca de la Radha nu ai vazut ce palma ii trage. Saraca Humaira Ayan nu vrea nici in ruptul capului sa se insoare cu ea iar Shireen ia bani de la Dilshad.
narcisa- vip
narcisa a scris:Azi nu m-am uitat la Madhu. De fapt nu m-am uitat la nimic decât la ep 96 din QH unde chiar semăna Zoya cu mâța pe care ai pus-o tu. Dar am citit rezumatele la toate, sunt la curent cu palma lui RK, cu supărarea lui Saras pe Kumud (și ăștia nătăfleți, până acum nu-i arăta fața ea, acum nu mai vrea el s-o vadă) și cu nebuniile din QH. Acum mă duc la KMh să mă și distrez un pic în seara asta. Tu cu ce-ți mai ocupi timpul? Cu ce-ți mai întreții buna dispoziție?
Cu nimic important ma joc mahjong care al naibii nu pot trece de un nivel.
iulianagl- moderator
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Buna fetele, acum postez episodul 97 ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Pune-l pe băiat să joace, sigur trece nivelul.iulianagl a scris:
Cu nimic important ma joc mahjong care al naibii nu pot trece de un nivel.
narcisa- vip
Noapte bună Iulia. Ai trecut nivelul?iulianagl a scris:Noapte buna.
narcisa- vip
Bună Mayya, mulțumim. Ei la cât au ajuns? Au sărbătorit suta de episoade?mayya54 a scris:Buna fetele, acum postez episodul 97 ...
narcisa- vip
buna dimineata! domnul carcotas arata in "black shirt", si cred ca si-a muscat si limba cand si-a cerut scuze zoyei parca au mai umblat si la machiajul lui tanu,arata mai bine,dar tot nu-mi inspira incredere,ce urat se uita la menajera tatuata,e clar ca ea e sefa
mita baston- vip
a devenit Qh nr 1 la zee tv...
Andreea_Miha- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!