3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
Sa nu o lase sa plece sa o ia si de nevasta, pana la urma s-o merita. De ar deveni Zoya mai puternica si sa-l lase in plata Domnului sa-și ia la până se trezește.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Exact si chestia cu Tanu e Billo este aiurea de tot pentru ca atunci cand vorbea Razya la telefon cu Billo era vocea servitoarei si hora dintr-o data a apărut Billo Tanveer Rani.Cineva spunea ca servitoarea e trimisa de Badibi ca sa găsească papusa.mayya54 a scris:Vad ca din ce in ce se afunda in loc sa scoata la suprafata adevarul, iar asta cu Tanu a pus capac de tot. Oricum nu mi-a placut ideea de cand a aparut, parca totul e trist, niciun romantism nicio gluma nimic, totul e sec.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Oare o fi posibila căsătoria lor?Totusi mi se pare ciudat.mayya54 a scris:Sa nu o lase sa plece sa o ia si de nevasta, pana la urma s-o merita. De ar deveni Zoya mai puternica si sa-l lase in plata Domnului sa-și ia la până se trezește.
iulianagl- moderator
Ai făcut si tu ca vorba aia mai degrabă te uiti la un rahat decât la ea.mayya54 a scris:Eu cred ca e chioara din nastere de a fost capabila sa faca asta. Am inceput sa prefer să o vad pe Raziya decat pe ea ...
iulianagl- moderator
Cam asa, nu se stie ce va fi, vad ca madam Gul schimba scenariu in functie de cum se trezeste dimineata. Dar comenta cineva aseara pe canalul meu pe youtube, ca pe Tanu asta o sa-si dea seama ce fel de om e si nu apuca sa se casatoreasca cu ea, dar se pare ca Zoya se va casatori cu Ayan, prin mijloace nu tocmai ortodoxe, iar cand ea afla se desparte de el, atunci Ayan apeleaza la Asad sa il ajute sa fie cu Zoya si de aici cred ca lupta intre iubirea fata de fratele lui si fata de Zoya ... Vom vedea.
mayya54- vip
iulianagl a scris:Ai făcut si tu ca vorba aia mai degrabă te uiti la un rahat decât la ea.
Mai bine, mai bine, mie oricum nu-mi plac oamenii prefacuti, iar mie asta mi-a lasat impresia.
mayya54- vip
Pai eu credeam ca Ayan se casatoreste cu Humaira sa-l scape pe Rashid, el nu iese din părnaie?Cum?mayya54 a scris:Cam asa, nu se stie ce va fi, vad ca madam Gul schimba scenariu in functie de cum se trezeste dimineata. Dar comenta cineva aseara pe canalul meu pe youtube, ca pe Tanu asta o sa-si dea seama ce fel de om e si nu apuca sa se casatoreasca cu ea, dar se pare ca Zoya se va casatori cu Ayan, prin mijloace nu tocmai ortodoxe, iar cand ea afla se desparte de el, atunci Ayan apeleaza la Asad sa il ajute sa fie cu Zoya si de aici cred ca lupta intre iubirea fata de fratele lui si fata de Zoya ... Vom vedea.
iulianagl- moderator
Asta am auzit, zicea ca ar fi citit undeva pe Zeetv, acum vedem, cine stie e posibil sa il refuze din nou Humaira asa cum a mai facut-o, daca reuseste sa afle ca mama-sa iar l-a santajat pe Ayan, numai ca sa se casatoreasca cu ea.
mayya54- vip
Stai sa vezi ca o sa se site război între ea si Razyia si Razyia chiar crede ca Motanul ia dat adevărata caseta dar sunt sigura ca Motanul o are la mana acum pe Razyia cu acea caseta.Si acum ca a amenințat-o pe Tanu o sa i-o plătească lui Razyia cu vârf si îndesat.mayya54 a scris:
Mai bine, mai bine, mie oricum nu-mi plac oamenii prefacuti, iar mie asta mi-a lasat impresia.
iulianagl- moderator
Madam Gül e imprevizibila asa ca poate tipa a citit vreun scenariu făcut de cineva asa ca încă nu se știe.mayya54 a scris:Asta am auzit, zicea ca ar fi citit undeva pe Zeetv, acum vedem, cine stie e posibil sa il refuze din nou Humaira asa cum a mai facut-o, daca reuseste sa afle ca mama-sa iar l-a santajat pe Ayan, numai ca sa se casatoreasca cu ea.
iulianagl- moderator
Foarte bine, razboi intre Billy(motani)
mayya54- vip
"am o nelamurire: tanu-motanu,are ochiul cel albastru in stare naturala ,si il ascunde cand e de fata cu asad,sau invers?? ce-ar fi sa nu fi fost adevarata inregistrare cea careia i-a dat razia foc,si sa mai aiba tanveer un as in maneca.iulianagl a scris:Stai sa vezi ca o sa se site război între ea si Razyia si Razyia chiar crede ca Motanul ia dat adevărata caseta dar sunt sigura ca Motanul o are la mana acum pe Razyia cu acea caseta.Si acum ca a amenințat-o pe Tanu o sa i-o plătească lui Razyia cu vârf si îndesat.
https://www.youtube.com/watch?v=Ug6PRvOsi94
asta o fi de la nunta unei surori de-a lui ayan,sau de la a zoyei cu ayan "
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Nu se stie, asta e un promo facut mai la inceputul serialului, dar dupa cum spuneam madam schimba scenariul in functie de cum se trezeste dimineata, e posibil sa nu mai fie valabil nicio nunta, iar cine cu cine se casatoreste inca nu se stie, sunt numai zvonuri ...
mayya54- vip
Doamne Zoya e fata lui Mamu.Razyia ii spune tot lui Badibi ca Mamu a mai fost căsătorit si ea ia omorât soția iar fiica a dat-o la orfelinat asa ca ei sa nu se întâlnească niciodată.
iulianagl- moderator
Sigur asa este Razyia a ars cu totul altceva o sa vezi.mita baston a scris:
"am o nelamurire: tanu-motanu,are ochiul cel albastru in stare naturala ,si il ascunde cand e de fata cu asad,sau invers?? ce-ar fi sa nu fi fost adevarata inregistrare cea careia i-a dat razia foc,si sa mai aiba tanveer un as in maneca.
https://www.youtube.com/watch?v=Ug6PRvOsi94
asta o fi de la nunta unei surori de-a lui ayan,sau de la a zoyei cu ayan "
iulianagl- moderator
Iar servitoarea s-a dovedit a fi o hoata.
iulianagl- moderator
Ce a patit bunica lui Ayan, se preface sau sufera de amnezie, stie cineva?
mayya54- vip
QH maha episode on 23rd march Saturday at 8 PM!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Eu zic ca se pregătesc si de data asta o înregistrează pe Razyia.mayya54 a scris:Ce a patit bunica lui Ayan, se preface sau sufera de amnezie, stie cineva?
iulianagl- moderator
Mi se pare ciudat sa-i spuna totul asa dintr-o data, iar Zoya sa-si intalneasca tatal asa de repede ... Ar fi bine sa fie asta, iar in promo Tanu Motanu parca zice ceva de casatorie, nu am inteles prea bine ...
mayya54- vip
Da, zice ca e pregatita sa se casatoreasca ... Maimuta, la ce aspira ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:Da, zice ca e pregatita sa se casatoreasca ... Maimuta, la ce aspira ...
Oare Asad stie ca are doar un ochi?
iulianagl- moderator
Afla in noaptea nunti, cand il gaseste prin pat
mayya54- vip
mayya54 a scris:Afla in noaptea nunti, cand il gaseste prin pat
Nu sau ii pupa ochii si ii ramane lipit de buze.
iulianagl- moderator
mayya54- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!