4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
Buna! Buna la toata lumea!
...Mata blanda zgarie rau.... asa si Tanu/motanu...
De-ar avea un caine in cap ce are ea .....ar turba saracul caine.....sper din suflet sa nu-i reuseasca planul diobolic.....
Plin de scorpii si rautati in filme astea.....Povesti romancice, haioase care se desfasoara in paralel cu intorceri in trecut, retraite in prezent nu se poate.....
Cu atatea rautati/intrigi/dusmanii, unii se pot inspira in viata reala...
...Mata blanda zgarie rau.... asa si Tanu/motanu...
De-ar avea un caine in cap ce are ea .....ar turba saracul caine.....sper din suflet sa nu-i reuseasca planul diobolic.....
Plin de scorpii si rautati in filme astea.....Povesti romancice, haioase care se desfasoara in paralel cu intorceri in trecut, retraite in prezent nu se poate.....
Cu atatea rautati/intrigi/dusmanii, unii se pot inspira in viata reala...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Fete dragi va spun noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
A fost azi episod din QH sau m-am trezit si eu, vad ca discutati pe aici chestii pe care nu le inteleg, au fost sau urmeaza sa fie.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:A fost azi episod din QH sau m-am trezit si eu, vad ca discutati pe aici chestii pe care nu le inteleg, au fost sau urmeaza sa fie.
Da ....a fost Maha....
tiberici- vip
Atunci sa-l vad si eu. Multumesc
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
salutare! am dat o fuga la Poiana Brasov,m-am ozonat,era o zapada frumoasaaaaaa ,dar m-am intors si mi s-a blocat creierul in traducerea episodului de pe 20 martie:am inteles ca sotul raziei a avut o aventura cu mama zoyei,dar el zice ca n-a inselat-o pe razia????? sa fi fost inainte de casatoria cu razia aventura?? si nu m-am lamurit ce legatura este intre rashid si razia&comp. , de ce stau toti in aceeasi casa,si cum de la priponit razia tap ispasitor pe rashid??? si de ce acum zice ca vrea sa-i alunge pe toti din casa
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
iulianagl- moderator
Ce mustaceste dl Khan pe dupa ziar.Ii place ca Zoya sa fie geloasa.
iulianagl- moderator
Buna dimineata!O zi cu mult soare si multa caldura sufleteasca
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna dimineata!O zi cu mult soare si multa caldura sufleteasca
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Buna dimineata!O zi cu mult soare si multa caldura sufleteasca
A cam apus soarele in Bucuresti, ne multumim decat cu caldura sufleteasca Un inceput de saptamana cat mai bun pentru toata lumea.
Ei la naiba dar nu e corect absolut deloc cu ce s-a intamplat la medic.Mincinoasa naibii a pus-o pe Zoya intr-o pasa proasta si pe deasupra a mai mancat si papara de la dobitocul de "Jammy".
iulianagl- moderator
Sbb
ps:Drashti a fost a la filmari la KSG
Credit poza:tabby999
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 25 Mar 2013, 12:26 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Promo...
zoya walks past asad, asad stops her and pulls her near him and then puts red colour on her cheeks and says ' this is the colour of my love
and then razia says to someone this girl is the problem for everything get rid of her while looking at asad and zoya
Credit:MrsVivianDsena..if
zoya walks past asad, asad stops her and pulls her near him and then puts red colour on her cheeks and says ' this is the colour of my love
and then razia says to someone this girl is the problem for everything get rid of her while looking at asad and zoya
Credit:MrsVivianDsena..if
Andreea_Miha- vip
Sbs
Credit video:sjain
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:Sbs
Dar vad ca nu numai Drashti a fost la ei la filmari, a fost si Payal (din ipkknd). Si din cate am vazut, Drashti era imbracata in Madhubala, poate ca au filmarile in apropriere. Oricum, e o placere sa ii vezi pe Drashti si Karan impreuna. Ar fi fost si mai placut sa ii vedem intr-un serial impreuna ca actori principali.
Alexa20 a scris:
Dar vad ca nu numai Drashti a fost la ei la filmari, a fost si Payal (din ipkknd). Si din cate am vazut, Drashti era imbracata in Madhubala, poate ca au filmarile in apropriere. Oricum, e o placere sa ii vezi pe Drashti si Karan impreuna. Ar fi fost si mai placut sa ii vedem intr-un serial impreuna ca actori principali.
sincer nu m-m uitat la video ...doar am vazut poza...nu ma uit daca sunt in urma rau cu ep...eu deabia astept sa inceapa azi serialu sanayei...am vazut acest ultim promo cu colegul ei si mi-a placut...
Min 0:25 promo nou serialul Sanayei si colegul ei ...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
sincer nu m-m uitat la video ...doar am vazut poza...nu ma uit daca sunt in urma rau cu ep...eu deabia astept sa inceapa azi serialu sanayei...am vazut acest ultim promo cu colegul ei si mi-a placut...
Min 0:25 promo nou serialul Sanayei si colegul ei ...
Azi incepe ? Hmm sunt chiar curioasa cum o sa fie, pare dragutz filmul.
Alexa20 a scris:
Azi incepe ? Hmm sunt chiar curioasa cum o sa fie, pare dragutz filmul.
da azi la 9 pm la ei...si eu sunt curioasa ..imi place cum e ea vioaie asa...asa imi plac pers..Geet,Khushi ,Zoya,Arohi,Rids.etc ...si din cate se vede asa va fi si noul pers al Sanayei...ma uit si eu zilele astea ca la sf sap pe vro joi iar plec
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da azi la 9 pm la ei...si eu sunt curioasa ..imi place cum e ea vioaie asa...asa imi plac pers..Geet,Khushi ,Zoya,Arohi,Rids.etc ...si din cate se vede asa va fi si noul pers al Sanayei...ma uit si eu zilele astea ca la sf sap pe vro joi iar plec
Tot timpul vii si pleci, vii si pleci Cam asa faceam si eu acum cativa ani, dar in vacanta de vara. Tot timpul mergeam la tara, veneam acasa si tot asa pana incepeam scoala. Dar acum, parca numai imi place atat de tare sa merg acolo. Anyway, vacanta placuta again
Alexa20 a scris:
Tot timpul vii si pleci, vii si pleci Cam asa faceam si eu acum cativa ani, dar in vacanta de vara. Tot timpul mergeam la tara, veneam acasa si tot asa pana incepeam scoala. Dar acum, parca numai imi place atat de tare sa merg acolo. Anyway, vacanta placuta again
e si vacanta relaxare si sa raman cu bunicul cat e mama plecata,vine ea in Bucuresti..cum bunica numai e ..nu il putem lasa singur mai mult de o zi nici nu se descurca dar e recent si sa raman singur ii e frica..tot timpul sa fie cineva cu el...Ms
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
e si vacanta relaxare si sa raman cu bunicul cat e mama plecata,vine ea in Bucuresti..cum bunica numai e ..nu il putem lasa singur mai mult de o zi nici nu se descurca dar e recent si sa raman singur ii e frica..tot timpul sa fie cineva cu el...Ms
Stiu cum este. Si bunicul meu a ramas singur la tara, si intr-adevar i-a fost greu la inceput cand nu a mai fost bunica mea, dar incet incet s-a obisnuit sa isi faca mancare, etc etc. Problema este ca numai judeca asa cum trebuie, si tot timpul trebuie sa mergem la tara sa vedem daca e totul in regula. Si mai este si capos, nu vrea sa vina la noi sa stea. Oricum, sunt bunicii nostri, nu avem ce sa le facem decat sa avem grija de ei.
Alexa20 a scris:
Stiu cum este. Si bunicul meu a ramas singur la tara, si intr-adevar i-a fost greu la inceput cand nu a mai fost bunica mea, dar incet incet s-a obisnuit sa isi faca mancare, etc etc. Problema este ca numai judeca asa cum trebuie, si tot timpul trebuie sa mergem la tara sa vedem daca e totul in regula. Si mai este si capos, nu vrea sa vina la noi sa stea. Oricum, sunt bunicii nostri, nu avem ce sa le facem decat sa avem grija de ei.
Da asa este..nici la mine nu vrea sa vina in Bucuresti..si il inteleg la varsta lui se simte bine acasa la el...nu in nebunia asta In Bucuresti..acolo el iese afara la leagan (balansoar) si sta acolo mai toata ziua..priveste la drum etc...e altfel ...desi daca ar veni ne-ar fi si noua ma unsor..
Iar in cazul nostru nu putem sa il lasam pe el sa faca mancare,are 91 de ani si nu are stabilitate chiar buna pe picioare,iar judecata lui e asa si asa...daca ar fi sa il lasam singur si cu mancare in frigider nu ar manca....si asa ne tinem de el sa manace...la noi tot timpul e cineva cu el eu sau mama...mai mult de o zi nu il lasam singur..
E greu ca nu o mai are pe "babuta " lui dupa 70 de ani si mereu vb de ea,dar ce sa facem viata merge...Pe mie m-a impresionat tare mult o chestie care o facea...cat a fost in sicriu acasa in fiecare dimi venea si isi pupa babuta pe frunte...ti se rupea sufletul cand il vedeai...eu am fost si sunt foarte atasate de ei,sunt ca si parinti ...a fost groaznic la pierderea bunici...dar cu Dumnezeu inainte...
Andreea_Miha- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Astazi nu avem Accept ???
Va rog unde il pot vedea si eu....
tiberici- vip
salut! se pare ca nu au fost decat cateva secvente,nu am avut episod intreg,datorita sarbatorii Holi ,prezentata la un alt film serial,ce a durat 3 ore. maine sa vedem ce ne asteapta!tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!