4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
Macar daca ar fi fost ceva de capul la serialul prezentat in cele 3 ore. A fost un serial de pe Zee, in care au fost invitate mai multe perechi din filmele de pe zee sa danseze. Bine macar ca am avut macar 3 dansuri Asad-Zoya care au fost super tari, si 1 dans cu Ayan si Humaira care si asta a fost un super dans. In resy, nici nu am stat sa vad restul filmului. Cred ca maine in QH o sa sarbatoreasca si ei holi in familie, dar cred ca cei de la Zee i-au obligat sa prezinte caricatura asta de serial, ca sa le creasca si lor audienta mai tare. Anyway... a meritat sa ma uit la 5% din el
Buna dimi.Ce frumos a fost episodul de pe 22 martie.Buni se joaca ea cu focul dar foarte bine jucat e super Buni.E singura caruia nu ii este frica de Razyia.Iar Rashid ce schimbare pe Dl Khan senior.De la bun inceput am indragit acest personaj poate ca mi-a placut si actorul si chiar ma bucur ca madam Gul ia dat sansa sa-l vedem si intr-o alta ipostaza decat umil si las.Iar Zoya, ayyyyyy, Zoya este atat de nevinovata si spumoasa si prin nestiinta ei de cauza pune raul la zid fara sa vrea.Mi-a placut de ea si Dl Khan Vampir.Tanveer .Tanveer este o scorpie care are toate defectele si toate pacatele de pe fata pamantului nu asa cum spune idioata de Dilshad ca este nevinovata si fara defecte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
si eu! ma distreaza cum a insirat madama lucrurile,acum sa vezi cand o fi amorul la apogeu ca ii desparte,dupa reteta obisnuita ce necajita era zoya cand o tot lauda dilshad pe "wonder woman"de tanuiulianagl a scris:
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
si eu! ma distreaza cum a insirat madama lucrurile,acum sa vezi cand o fi amorul la apogeu ca ii desparte,dupa reteta obisnuita ce necajita era zoya cand o tot lauda dilshad pe "wonder woman"de tanu
Exact!
iulianagl- moderator
ce balamuc colorat au si ei de Holi,nu mai sti cine cu care,cred ca pe zoya a recunoscut-o dupa blugi
mita baston- vip
mita baston a scris:ce balamuc colorat au si ei de Holi,nu mai sti cine cu care,cred ca pe zoya a recunoscut-o dupa blugi
iulianagl- moderator
era intr-unul din filmuletele off-set,pregatite pentru saptamana asta ,o imagine cu asad cautand ceva in portofel.sper sa nu o banuie pe zoya ca il fura,ar fi prea urat sa plece asa din casa
mita baston- vip
mita baston a scris:era intr-unul din filmuletele off-set,pregatite pentru saptamana asta ,o imagine cu asad cautand ceva in portofel.sper sa nu o banuie pe zoya ca il fura,ar fi prea urat sa plece asa din casa
Ei nu cred asta poate cauta ceva ce a luat pentru Zoya sau TM.
iulianagl- moderator
cum stati cu codul portocaliu?e ceva zapada,ca pe la noi sunt urme fine,dar bucuria copiilor ca au chiulit ,oficial
mita baston- vip
poate ii da cercelul,ca ce l-a mai plimbat prin sifonier,acum sa-l mai tina putin si prin portofeliulianagl a scris:
Ei nu cred asta poate cauta ceva ce a luat pentru Zoya sau TM.
mita baston- vip
mita baston a scris:cum stati cu codul portocaliu?e ceva zapada,ca pe la noi sunt urme fine,dar bucuria copiilor ca au chiulit ,oficial
La mine ninge si acum si e frig in draci.Dar cel mic s-a dus la scoala.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
poate ii da cercelul,ca ce l-a mai plimbat prin sifonier,acum sa-l mai tina putin si prin portofel
E posibil si asta.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:cum stati cu codul portocaliu?e ceva zapada,ca pe la noi sunt urme fine,dar bucuria copiilor ca au chiulit ,oficial
La voi nu ninge inca ? La mine in curte am o zapada de vreo 30 de cm si un viscol de mama focului. Si cand ma gandesc ca trebuie sa ma duc si pe la magazin pe viscolul asta, mie groaza. Sincer, nu ma asteptam la Bucuresti sa fie asa viscol, dar iata ca a trecut si pe aici. Of, abia astept sa vina vara, m-am saturat de frig si de haine groase
cam ciudat pseudo-episodul de ieri,au facut bietii atata acrobatie cu dansul ala,ca sa fie prezentat,asa,la gramada,cu alte pesonaje
mita baston- vip
mita baston a scris: cam ciudat pseudo-episodul de ieri,au facut bietii atata acrobatie cu dansul ala,ca sa fie prezentat,asa,la gramada,cu alte pesonaje
Da, a fost super aiurea episodul de ieri. Mi-a placut dansul lui Asa cu Zoya, dar doar atat ? Vreiam sa vedem QH, nu caricatura aia de film
2 centimetrii,maxim,un pic de vant si cam atat.am scos si noi lopata de zapada de aseara,dar e suficienta peria de pantofiAlexa20 a scris:
La voi nu ninge inca ? La mine in curte am o zapada de vreo 30 de cm si un viscol de mama focului. Si cand ma gandesc ca trebuie sa ma duc si pe la magazin pe viscolul asta, mie groaza. Sincer, nu ma asteptam la Bucuresti sa fie asa viscol, dar iata ca a trecut si pe aici. Of, abia astept sa vina vara, m-am saturat de frig si de haine groase
mita baston- vip
au pierdut si din audiente,o zi lipsa si i-a luat Saras cu strachinile lor cu tot cam turbat si saras,ai vazut ce-a impins-o pe kumud?Alexa20 a scris:
Da, a fost super aiurea episodul de ieri. Mi-a placut dansul lui Asa cu Zoya, dar doar atat ? Vreiam sa vedem QH, nu caricatura aia de film
mita baston- vip
si al meu isi pusese binoclul sa vada fulgii,ca cu ochiul liber nu avea nici o sansa tot se gandeste sa nu-i cheme sambata sa recuperezeiulianagl a scris:
La mine ninge si acum si e frig in draci.Dar cel mic s-a dus la scoala.
mita baston- vip
mita baston a scris:
2 centimetrii,maxim,un pic de vant si cam atat.am scos si noi lopata de zapada de aseara,dar e suficienta peria de pantofi
e sa stii ca la "zapada " care e la tine, ma asteptam sa fie in Bucuresti. Mama aseara aimbracat trandafiri cu saci, zambilele tot si eu faceam misto de ea. Si aseara cand m-am trezit peste noapte, viscolea din toate partile si cu toate astea, nu ma asteptam sa se puna. Iar de dimineata, toata curtea era plina de zapada. Pffff, la sfarsitul lu martie sa fie frigul asta ?
mita baston a scris:
au pierdut si din audiente,o zi lipsa si i-a luat Saras cu strachinile lor cu tot cam turbat si saras,ai vazut ce-a impins-o pe kumud?
Am vazut ce orgolios este si el. Ce a impins-o pe Kumud cat colo si dupa s-a dus sa ii ingrijeasca mana. Dar ma enerveaza matusa aia a lui Kumud, o tine una si buna ca Saras nu e un baiat bun, ca seamana cu tasu etc etc. este asa de nervanta
am 'imbrobodit"si eu magnolia,ca e mai firava,dar nu am avut de ce.poate pana la 2 cand expira codul galbeno-portocaliu sa mai vina ceva,dar nu cred,aproape a dat soareleAlexa20 a scris:
e sa stii ca la "zapada " care e la tine, ma asteptam sa fie in Bucuresti. Mama aseara aimbracat trandafiri cu saci, zambilele tot si eu faceam misto de ea. Si aseara cand m-am trezit peste noapte, viscolea din toate partile si cu toate astea, nu ma asteptam sa se puna. Iar de dimineata, toata curtea era plina de zapada. Pffff, la sfarsitul lu martie sa fie frigul asta ?
mita baston- vip
pai daca nu aveam razie ,shyam si matusi enervante,era totul prea monoton cred totusi ca asad se descurca sa fie nesuferit si fara parti ajutatoareAlexa20 a scris:
Am vazut ce orgolios este si el. Ce a impins-o pe Kumud cat colo si dupa s-a dus sa ii ingrijeasca mana. Dar ma enerveaza matusa aia a lui Kumud, o tine una si buna ca Saras nu e un baiat bun, ca seamana cu tasu etc etc. este asa de nervanta
mita baston- vip
dar si zoya este cateodata asa de obositoare,cu trancanitul ala de poeme,si alte bazaconii,cred ca de aia nu o vrea asad definitiv,de asta nu i se" potriveste ",cum zice el
mita baston- vip
mita baston a scris:dar si zoya este cateodata asa de obositoare,cu trancanitul ala de poeme,si alte bazaconii,cred ca de aia nu o vrea asad definitiv,de asta nu i se" potriveste ",cum zice el
Mie imi place de ea, ca il enerveaza pe Asad cu nebuniile ei. Cand e Asad mai , ii zice Zoya cate o poezie
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
Pagina 8 din 40