4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
abia astept sa vad cum o consoleaza Asad pe Zoya deseara! mi-a ramas gandul la prajiturica aia
era o discutie pe un forum,cum ca Razya & Motana o s-o convinga pe Zoya ca tatal ei a murit,si de aceea vrea sa se intoarca la NY
era o discutie pe un forum,cum ca Razya & Motana o s-o convinga pe Zoya ca tatal ei a murit,si de aceea vrea sa se intoarca la NY
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Da, dar nu o lasa Asad sunt convinsa de asta, poate in acest fel o sa-si recunoasca si sentimentele.
Sa nu va speriati ca pe site-ul meu nu o sa mearga putin filmele postate, ca mai modifica cate ceva administatorul server-ului si de aceea
Sa nu va speriati ca pe site-ul meu nu o sa mearga putin filmele postate, ca mai modifica cate ceva administatorul server-ului si de aceea
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Mă îngrijorasem că nu mai puteam intra deloc, dar dacă zici că sunt niște modificări atunci sper să pot intra mai târziu.mayya54 a scris:Da, dar nu o lasa Asad sunt convinsa de asta, poate in acest fel o sa-si recunoasca si sentimentele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
abia astept sa-l vad cu garda jos dar ma tem ca face ca data trecuta cand a zgornit-o, n-o sa recunoasca nimic,o sa-i zica tot ei ca-i face un favormayya54 a scris:Da, dar nu o lasa Asad sunt convinsa de asta, poate in acest fel o sa-si recunoasca si sentimentele.
mita baston- vip
Se poate, sper sa nu dureze, oricum trebuie sa postez si eu episodul care mi l-a trimis Iuliana azi si anume episodul 109.
mayya54- vip
Trebuie sa-si recunoasca odata si-o data, cred ca o sa mai dureze pana face acest lucru, dar e deja evident ca si el si ea simt ceva unul pentru altul, mai e decat o chestiune de timp sa recunoasca. Sa speram ca această chestiune de timp nu dureaza inca vreo 100 de episoade
mayya54- vip
macar sa fie de 50,ca nu-mi place deloc vampa asta ce-o interpreteaza pe motana/pisica salbatica
mita baston- vip
hai c-am inceput bine saptamana:tot episodul fuse cu vampira si Razya,fara tortulet si fara Asad ce mai teapa mi-am luat bine ca a aflat Arici Pogonici de Ayan ca il iubeste Humaira,ca parca asta ma interesa
mita baston- vip
mita baston a scris:hai c-am inceput bine saptamana:tot episodul fuse cu vampira si Razya,fara tortulet si fara Asad ce mai teapa mi-am luat bine ca a aflat Arici Pogonici de Ayan ca il iubeste Humaira,ca parca asta ma interesa
Deci episodul este buuuuuu!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Deci episodul este buuuuuu!!!
singura concluzie e ca: mi-e dor de vechea Tanu,asta e creepy rau!
mita baston- vip
parca si miorlaie mai rau fundalul sonor cand o arata
mita baston- vip
mita baston a scris:
singura concluzie e ca: mi-e dor de vechea Tanu,asta e creepy rau!
Nu ma mai speria!!
iulianagl- moderator
s-a speriat chiar si Razya din cauza ei astazi!!!iulianagl a scris:
Nu ma mai speria!!
mita baston- vip
mita baston a scris:
s-a speriat chiar si Razya din cauza ei astazi!!!
iulianagl- moderator
mayya54- vip
mai, dar chiar ne-au pacalit astia de 1 aprilie
nu va recomand sa-l vedeti,mai bine sariti direct la cel de maine,plus ca miorlaie tot ecranul cand apare tigresa ,ca pisica nu mai e
nu va recomand sa-l vedeti,mai bine sariti direct la cel de maine,plus ca miorlaie tot ecranul cand apare tigresa ,ca pisica nu mai e
mita baston- vip
Eu recunosc ca ma simt bine ca e mai urata, macar am satisfactia ca nu are cum sa se indragosteasca Asad de ea, parca cealalta Tanu era prea finuta pentru rolul asta de pisica in calduri
mayya54- vip
dar e muult mai infricosatoare,trecem direct la filme horror,nu de amor daca si maine ne trage madam clapa cu prajiturica,saptamana asta nu ma mai uit deloc
mita baston- vip
Nu cred ca maine ne mai trage clapa, ala era un promo din 2 aprilie, asa ca ne-am luat teapa azi, lasa sa simtim si noi ca e 1 aprilie.
mayya54- vip
aoleuuuu,am uitat! pai daca in stare naturala e asa de sperietoare,cand i-o mai cadea si lentila de contact,sa te tii
mita baston- vip
am simtit,din plin dar soferul ala ,invizibil saracul,ca nu l-am vazut la fata,nu-i poate spune lui Asad unde le-a plimbat pe dudui toata ziua,poate se prinde de adresa falsa??mayya54 a scris:Nu cred ca maine ne mai trage clapa, ala era un promo din 2 aprilie, asa ca ne-am luat teapa azi, lasa sa simtim si noi ca e 1 aprilie.
mita baston- vip
Vad ca e imprevizibila rau madam, parca nu vreau sa-mi dau cu parerea, ma tem ca schimba directia si de aceea nu vreau sa mai zic nimic, pot fi multe posibilitati, cert e ca vreau sa dispara cat mai repede Tanu, ma multumesc cu Raziya si atat. Sunt convinsa ca ea va fi pedepsita la sfarsitul serialului asa cum a fost si Shyam, dar sper sa n-o ia de pe cap pe Miss Gata Salvaje asta ca ma dispera.
mayya54- vip
mayya54 a scris:Vad ca e imprevizibila rau madam, parca nu vreau sa-mi dau cu parerea, ma tem ca schimba directia si de aceea nu vreau sa mai zic nimic, pot fi multe posibilitati, cert e ca vreau sa dispara cat mai repede Tanu, ma multumesc cu Raziya si atat. Sunt convinsa ca ea va fi pedepsita la sfarsitul serialului asa cum a fost si Shyam, dar sper sa n-o ia de pe cap pe Miss Gata Salvaje asta ca ma dispera.
mita baston- vip
mayya54 a scris:Vad ca e imprevizibila rau madam, parca nu vreau sa-mi dau cu parerea, ma tem ca schimba directia si de aceea nu vreau sa mai zic nimic, pot fi multe posibilitati, cert e ca vreau sa dispara cat mai repede Tanu, ma multumesc cu Raziya si atat. Sunt convinsa ca ea va fi pedepsita la sfarsitul serialului asa cum a fost si Shyam, dar sper sa n-o ia de pe cap pe Miss Gata Salvaje asta ca ma dispera.
Pai de schimbat o s-o schimbe stai linistita depinde cum are vant la pupa.
iulianagl- moderator
Mda, am vazut si eu episodul de azi nu-i mare lucru.
mayya54- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!