4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris:
mai bine te uiti doar la prima parte,restul maine,pe lumina si nici macar nu l-am vazut cu hd,ci la "normal",si tot era infricosatoare
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nici cu mama lui Rashid nu mi-e rușine, după cum a căzut Razyia când i-a turnat ulei pe scară mă mir că nu și-a rupt gâtul, amândouă sunt niște criminale.mita baston a scris:
mai bine te uiti doar la prima parte,restul maine,pe lumina si nici macar nu l-am vazut cu hd,ci la "normal",si tot era infricosatoare
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Nici cu mama lui Rashid nu mi-e rușine, după cum a căzut Razyia când i-a turnat ulei pe scară mă mir că nu și-a rupt gâtul, amândouă sunt niște criminale.
Dar acum Buni are de ce sa fie criminala pe cand Razyia omoara cu buna stiinta ea trebuie sa mearga la balamuc.
iulianagl- moderator
Da, Buni ne mai răcorește sufletul pe când Razyia ne făcea să luăm foc. Dar și ea e dată dracu, nu mi-o imaginam chiar așa. Și sunt abia la ep maha.iulianagl a scris:
Dar acum Buni are de ce sa fie criminala pe cand Razyia omoara cu buna stiinta ea trebuie sa mearga la balamuc.
narcisa- vip
narcisa a scris:Da, Buni ne mai răcorește sufletul pe când Razyia ne făcea să luăm foc. Dar și ea e dată dracu, nu mi-o imaginam chiar așa. Și sunt abia la ep maha.
Vai nu ma steptam sa fie asa de bun episodul maha. Sicer sa-ti spun cand aud de episoade maha la madam Gul ma ia cu fiori.
iulianagl- moderator
Nu mi-e drag Tanu motanu dar pentru ce i-au făcut Razyia, Haseena și Imran aș vrea să o văd pedepsindu-i. Iar Imran de ce o fi râzând ca sfecla, când se coțăia cu Tanu îi plăcea că se uita doar cu un ochi la el. Și n-a trecut chiar așa mult timp de când s-a întâmplat, cum spune el, că abia a aflat motana că e gestantă.
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu mi-e drag Tanu motanu dar pentru ce i-au făcut Razyia, Haseena și Imran aș vrea să o văd pedepsindu-i. Iar Imran de ce o fi râzând ca sfecla, când se coțăia cu Tanu îi plăcea că se uita doar cu un ochi la el. Și n-a trecut chiar așa mult timp de când s-a întâmplat, cum spune el, că abia a aflat motana că e gestantă.
Pe mine asta ma enervat la culme in loc sa se razbune pe ei madam Gul a ales sa o casatoreasca cu Sase Pachetele.
iulianagl- moderator
Mie mi-au plăcut ep maha de la Iss, au fost două sau trei chiar foarte frumoase, e adevărat că în unele nu s-a întâmplat mare lucru, iar la Geet nu îmi aduc aminte să fi fost vreun maha. Poate unul.iulianagl a scris:
Vai nu ma steptam sa fie asa de bun episodul maha. Sicer sa-ti spun cand aud de episoade maha la madam Gul ma ia cu fiori.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mie mi-au plăcut ep maha de la Iss, au fost două sau trei chiar foarte frumoase, e adevărat că în unele nu s-a întâmplat mare lucru, iar la Geet nu îmi aduc aminte să fi fost vreun maha. Poate unul.
Ala cu happy birthday nu s-a intamplat cine stie ce dar noi in schimb ne-am distrat de minune.
iulianagl- moderator
Poate se răzbună peste 100 de episoade, n-ai văzut că madam Gul ține ideile la naftalină, după 100 de ep și-au adus aminte că aveau o nuntă de făcut. Dar nu știu de ce cred că mai trec multe ep până să vedem nunta lui Imran cu Nikhat, asta dacă o mai fi, dacă n-o rod moliile până rezolvă ei celelalte probleme.iulianagl a scris:
Pe mine asta ma enervat la culme in loc sa se razbune pe ei madam Gul a ales sa o casatoreasca cu Sase Pachetele.
narcisa- vip
În afară de cel în care pleacă Arnav la Londra, m-am distrat la toate. La ăsta am .iulianagl a scris:
Ala cu happy birthday nu s-a intamplat cine stie ce dar noi in schimb ne-am distrat de minune.
narcisa- vip
narcisa a scris:Poate se răzbună peste 100 de episoade, n-ai văzut că madam Gul ține ideile la naftalină, după 100 de ep și-au adus aminte că aveau o nuntă de făcut. Dar nu știu de ce cred că mai trec multe ep până să vedem nunta lui Imran cu Nikhat, asta dacă o mai fi, dacă n-o rod moliile până rezolvă ei celelalte probleme.
Parerea mea este ca n-o sa se intample asta niciodata, Imran si Nikhat n-o sa se casatoreasca niciodata.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:În afară de cel în care pleacă Arnav la Londra, m-am distrat la toate. La ăsta am .
Pai cred ca ai plans ca tu l-ai tradus doar.
iulianagl- moderator
Dar să știi că n-am plâns din cauza asta. Ce nebună ești Iuli, m-ai făcut să râd cu lacrimi.iulianagl a scris:
Pai cred ca ai plans ca tu l-ai tradus doar.
narcisa- vip
Buna fetelor, i-a pus gand rău Raziya si Tanu Motanu Zoyei. Eu cred ca Șase Pachețele nu se va casători cu Tanu ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
narcisa a scris: Dar să știi că n-am plâns din cauza asta. Ce nebună ești Iuli, m-ai făcut să râd cu lacrimi.
Aaa da!Sorry!!
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Buna fetelor, i-a pus gand rău Raziya si Tanu Motanu Zoyei. Eu cred ca Șase Pachețele nu se va casători cu Tanu ...
Nici eu iar acum sunt si mai convinsa si mai stii ceva eu cred ca Asad stie ca Tanu minte cu focul la fabrica dar o lasa sa vada pana unde merge sarlatania ei.Sunt sigura ca Asad a inceput sa faca niste cercetari pe cont propriu.Cel putin astazi asa am avut impresia cand vorbea la telefon.
iulianagl- moderator
Mi-aș dori ca Imran să se căsătorească cu motana, după ce-i scoate asta un ochi să se asorteze. Oricum, după ce-am văzut în maha Imran e un om de ..... .iulianagl a scris:
Parerea mea este ca n-o sa se intample asta niciodata, Imran si Nikhat n-o sa se casatoreasca niciodata.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mi-aș dori ca Imran să se căsătorească cu motana, după ce-i scoate asta un ochi să se asorteze. Oricum, după ce-am văzut în maha Imran e un om de ..... .
iulianagl- moderator
Chestia e stai sa vezi cand o sa afle Razyia despre asta.
iulianagl- moderator
Bună Mayya . Vii cu o fărâmă de speranță. De ce crezi că nu se vor căsători?mayya54 a scris:Buna fetelor, i-a pus gand rău Raziya si Tanu Motanu Zoyei. Eu cred ca Șase Pachețele nu se va casători cu Tanu ...
narcisa- vip
Nu cred ca se va ajunge asa departe sa-l casatoreasca pe Asad cu una care a luat mânz, trebuie să recunosc e frumușică, dar măcar să nu fi umblat madam Gul și să-i facă un caracter infect. Sper sa nu se atinga de vreun fir de păr al Zoyei că o încurcă cu mine, sau mai bine zis cu Asad
mayya54- vip
Mi-am adus aminte de Meena ce a facut anul trecut de Holi unde e Dadi.
iulianagl- moderator
Așa comentau felele pe youtube, ca ar fi citit undeva pe Zeetv ca Asad ii va descoperi caracterul dubios si nu se va mai casatori cu ea, dar in schim Zoya se va casatori cu Ayan si se vor desparti, din cauza ca Zoya afla ca a luat-o de sotie nu prin cai prea ortodoxe. Ayan se va indragosti de Zoya si ii va cere lui Asad sa-l ajute sa o cucereasca. Si probabil ca aici vor fi niste scene frumoase de gelozie la Asad, sa speram.
mayya54- vip
Mă întreb și eu ca Zoya, care e rostul că l-a făcut pe Asad să admită că își aduce aminte de noaptea lor? Foarte frumoasă scena dar Zoya n-a câștigat nimic.
narcisa- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!