4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
am uitat sa salut! buna seara a fost dragut episodul de azi!.Alex unde ai vazut promo pentru luni,ca n-am dat de el?
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mi-a placut ca de fiecare data cand o arata pe motana se aude ceva ca un miorlait,si apoi incantatia aia infricosatoare cu :bilo rani..... si mi-a mai placut de Asad,cum ne-a demonstrat ca a stiut tot timpul cine-i "Rabar "si cine-i "Mona" saracul ,zici ca are doi prescolari pe langa el,cateodata dar nu mi-a placut ca a impiedicat-o pe Shireen sa o coloreze pe Dilshad,care,apropo,azi era foarte frumoasa!
mita baston- vip
sa continui monologul
am vazut si promo nr 2,cand ii spune Asad ca stie cine este tatal ei si il arata pe Mamu la usa,te trec fiorii de emotie,Zoya de-o parte si tatal ei de cealalta parte a usii
si am gasit si promo nr 1,cel cu tortuletul oferit de Asad
cred ca nr 2 e marti si nr 1 luni.adica degeaba ne-am bucurat azi ca de luni se schimba macazul,cred ca o sa vedem portie dubla de motane -acum si in calduri,dupa ce l-a vazut pe Asad in tandreturi cu Zoya -,si Razii
am vazut si promo nr 2,cand ii spune Asad ca stie cine este tatal ei si il arata pe Mamu la usa,te trec fiorii de emotie,Zoya de-o parte si tatal ei de cealalta parte a usii
si am gasit si promo nr 1,cel cu tortuletul oferit de Asad
cred ca nr 2 e marti si nr 1 luni.adica degeaba ne-am bucurat azi ca de luni se schimba macazul,cred ca o sa vedem portie dubla de motane -acum si in calduri,dupa ce l-a vazut pe Asad in tandreturi cu Zoya -,si Razii
mita baston- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
My God, Razyia si-a pus culorile razboiului atine-ti-va!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Frumoasa melodie...oare ce semnificatie are la ei Madhubala?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Asada a devenit arbitru intre Mona si Robert.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Frumoasa melodie...oare ce semnificatie are la ei Madhubala?
Nu stiu dar vezi ca e melodie de Holi ca si astia din film tot la holi o folosesc.
iulianagl- moderator
New Tanveer ??
Qubool Hai says that Nisha's recent accident caused the vacancy on the show. "She needs to take rest and can't shoot for long hours. Also, according to the feedback, she doesn't look convincing enough as antagonist Tanveer. We approached Amrapali and she fit the bill perfectly." said our source.
Gata o si schimba pe Tana Motana?
Qubool Hai says that Nisha's recent accident caused the vacancy on the show. "She needs to take rest and can't shoot for long hours. Also, according to the feedback, she doesn't look convincing enough as antagonist Tanveer. We approached Amrapali and she fit the bill perfectly." said our source.
iulianagl- moderator
Noapte buna puisorilor, un sfarsit de saptamana super.
iulianagl- moderator
E urâtă rău, măcar Tanu a noastră era frumoasă și răutățile erau mai ușor de suportat. Dar o Tanu și rea și urâtă, e peste puterile mele.iulianagl a scris:New Tanveer ??
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Vai nu mai vreau. Macar am satisfactia ca e urata, ma deranja fata ei de ingeras. Adevarul ca prima Tana Motana nu era prea potrivita in rolul acela.
Va pupacesc si eu si sa aveti un week-end minunat
Va pupacesc si eu si sa aveti un week-end minunat
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
urata,neurata,ma bucur ca madam Gul i-a luat fata pana acum marelui, mega-extraordinarului ce regizeaza Saras.... merge ea pe reteta veche dar care tine la public.Saras are apucaturi de needucat,nu-mi place cum au facut scena cu cazutul in noroi,era asa de incrancenat
arata cam bine prajitica aia oferita de Asad, Zoyei !oare se va intalni Zoya cu "Kojak-Mamu"?
arata cam bine prajitica aia oferita de Asad, Zoyei !oare se va intalni Zoya cu "Kojak-Mamu"?
mita baston- vip
te pomeni ca-i expira viza Zoyei,Ayan vrea sa scape de insuratoarea fortata cu fiica babei-cloanta,si fac ei pe "Rabbar si Mona,turul 3,crezand ca se ajuta reciproc ! numai ca o sa fie Tom & Jerry Kids
mita baston- vip
Singurul lucru bun la faptul că intră o motană mai urâtă e că nu mai are Zoya concurență la inima lui Asad. Aveam palpitații când se uita Tanu la Asad, cu fața ei de îngeraș.mita baston a scris:urata,neurata,ma bucur ca madam Gul i-a luat fata pana acum marelui, mega-extraordinarului ce regizeaza Saras.... merge ea pe reteta veche dar care tine la public.Saras are apucaturi de needucat,nu-mi place cum au facut scena cu cazutul in noroi,era asa de incrancenat
narcisa- vip
pai eu cred ca asta noua e mai "versata" decat vechea,si s-ar putea sa-l dea gata mai repede pe "pustnicul "de Asad dar parca se uita urat si Asad la motana cand mintea despre telefonul dat supraveghetorului,sau ce o fi fost alanarcisa a scris:Singurul lucru bun la faptul că intră o motană mai urâtă e că nu mai are Zoya concurență la inima lui Asad. Aveam palpitații când se uita Tanu la Asad, cu fața ei de îngeraș.
mita baston- vip
motana cea noua
il da gata precis! pai daca filma asta secventa cu dusul ,in baia lui Marmelad,il chema sigur s-o spele pe spate
mita baston- vip
My God ce tunata este.
iulianagl- moderator
daaa,cica inlocuieste actritele din doua seriale! are potentialiulianagl a scris:My God ce tunata este.
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Amrapali-replaces-two-actresses-on-two-different-shows/articleshow/19276073.cms
mita baston- vip
mita baston a scris:
daaa,cica inlocuieste actritele din doua seriale! are potential
Asta da Vrajitoare, cum naiba face asta se urca pe matura si basti la celalalt platou?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta da Vrajitoare, cum naiba face asta se urca pe matura si basti la celalalt platou?
motana veche avea o alunita sub barbie,cea noua o are fix pe barbie,sa-ti ramana ochii pe ea! dar tot gropitele Zoyei sunt cele mai tari
mita baston- vip
am vazut pozele puse de Alex,la cine se uita tot familionul-cam cu mila,mi se pare-la Zoya??
mita baston- vip
O și văd cu văl pe cap și rochie până în pământ, o prinde bine.iulianagl a scris:My God ce tunata este.
narcisa- vip
narcisa a scris:O și văd cu văl pe cap și rochie până în pământ, o prinde bine.
sa nu i se vada decat alunita din barbie cred ca s-a pacalit cand a acceptat rolul,cel putin pana-si da motana arama pe fata,mai trebuie sa stea imbrobodita! acum cred ca urmeaza faza:am un soarece in dormitor,Jammy ,treci de ma salveaza! si probabil uita ca nu si-a pus pijamalele
mita baston- vip
Sau are un șoarece în pijamale. Și-n poza de mai sus cred că a uitat să-și pună chiloții.mita baston a scris:
sa nu i se vada decat alunita din barbie cred ca s-a pacalit cand a acceptat rolul,cel putin pana-si da motana arama pe fata,mai trebuie sa stea imbrobodita! acum cred ca urmeaza faza:am un soarece in dormitor,Jammy ,treci de ma salveaza! si probabil uita ca nu si-a pus pijamalele
narcisa- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!